Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Gamers.ba] Kava/Kafa/Kahva - Mostar

415 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 18:27

Dobar dan radni narode , e'o da napišem sada temu , da nešto skrpam , pa odoh lopte/fudbala/nogometa .

Vidim , svako malo se otvaraju teme (barem 1x mjesečno) o Gamers.ba kavi/kahvi/kafi , kako vam draže , bilo u Sarajevu,Tuzli, Banjoj Luci ... Mislim da još nikako nije bila u Mostaru .

Eh , sad , išli bi sutra / prekosutra / petak , dajte prijedloge u koji kafić (F,Oscar,Cult..) , pa možemo navrnuti i na bazene i u igraonu

Svi dobrodošli bilo da imaju 13 godina , 14 , 15 ili 70 .

Prijedlozi

Sledeći koji spomene nešto što i najmanje podsjeća na nacionalizam, ili napiše bilo šta nevezano ISKLJUČIVO ZA OVU TEMU ima ban 2 mjeseca.

Srećno na kavi, svaka čast organizatoru.
ja sam neki dan rekao da bih volio g.ba kafu u Mostaru , moj prijedlog je caffe bar "Red Corner".
Opis bara :
3 sprata , ispred bašta , 1.2 sprat kafić , 3. sprat igraona u kojoj mozemo poslije baciti CS-a (ponesite svoju opremu ,m njihova nije bog zna kakva)

Dobrodosli svi
Evo i mene nakon dugog bana :D

Ja sam i Čapljine pa znam samo par kafića u Mostaru.

Ako bude dogovoreno sve datum i to dolazim.

Ako nebudem para imo platiće valjda neko . HAHHAHA

Pozz
Sve je to fino , samo svako i malo pametan zna da je ovo nemoguce organizirat bez nereda. Uvijek ce se naci neka "pametna" glava.
j0ker je napisao/la:
Sve je to fino , samo svako i malo pametan zna da je ovo nemoguce organizirat bez nereda. Uvijek ce se naci neka "pametna" glava.
Ne znam sto bi to trebalo tako biti, valjda nas je vise normalnih tako da uzmemo tu "pametnu" glavu, naguramo je u "pametni supak" i vozdra :D Ja bih se odazvao, samo nemojte mi kahva po ovakvoj sparini, daj da idemo na hladnu tocenu gdje :D
j0ker je napisao/la:
ja sam pametna glava, ne znam što će ti navodnici,vjerovatno si pogrješio

ako će to bit tamo u onim šabanskim kafićima mene nema, ako ćemo neđe vani, vako u kolo loko, mogli bi.

ako neko ima sa strane da dođe može spavat u parku a pokrit ćemo ga avazom
Mephistopheles je napisao/la:
ja sam pametna glava, ne znam što će ti navodnici,vjerovatno si pogrješio

ako će to bit tamo u onim šabanskim kafićima mene nema, ako ćemo neđe vani, vako u kolo loko, mogli bi.

ako neko ima sa strane da dođe može spavat u parku a pokrit ćemo ga avazom
Mozemo onda odma na Neretvu da mozemo dat' strancima da se duse.
Evo jedinstvene prilike da ovaj grad ujedinimo , svi znaju da ovdje postoje Istočna (većina muslimansko) i Zapadna strana (većina katoličko) stanovništvo. Hajmo naći neki kafić koji se nalazi negdje na sredini.
Zato sam predložio Caffe Bar "Red Corner". Nalazi se 200m od Bulevara ( koji je granica između ove dvije strane ). Kao što sam maloprije napisao , 3 sprata i bašta. (2 sprata kafić , 3. sprat igraona (10 kompjutera) u kojoj možemo baciti koji mix.

Molim vas da kažete da li ste za ovaj kafić ???
HeadacheR je napisao/la:
Evo jedinstvene prilike da ovaj grad ujedinimo , svi znaju da ovdje postoje Istočna (većina muslimansko) i Zapadna strana (većina katoličko) stanovništvo. Hajmo naći neki kafić koji se nalazi negdje na sredini.
Zato sam predložio Caffe Bar "Red Corner". Nalazi se 200m od Bulevara ( koji je granica između ove dvije strane ). Kao što sam maloprije napisao , 3 sprata i bašta. (2 sprata kafić , 3. sprat igraona (10 kompjutera) u kojoj možemo baciti koji mix.

Molim vas da kažete da li ste za ovaj kafić ???
Štp se mene tiče more !
Vjerovatno ja i aLmo dolazimo. :)

Ajmo vamo negdje na istok. :)
trQ je napisao/la:
Vjerovatno ja i aLmo dolazimo. :)

Ajmo vamo negdje na istok. :)
pa pročitaj šta sam napisao zadnje , najbolje je negdje na sredini , nema nereda ...
Nemojte se samo ugledati na kafu u Tuzli. Dosli samo korel i ja, likovi nas isfurali drama

Sretno
Jebote cuj istok,zapad? nesto? lol pa Mostar je jedan , samo u vasim glavama je podjeljen na dva dijela.. treba ugasit vase timove iz Mostara , odma bi zaboravili na podjele..

Nije da glumim nekog filozofa i da pametujem , nego mi izgleda smijesno kolko je to podjeljeno...u Rajvosi koja je kao 3 Mostara ( realno ) uopste toga nema , a ima svih...nit koga zaboli sta je ko...najvise je sukoba izmedju Manijaka i zagor boysa..
Medixon je napisao/la:
Jebote cuj istok,zapad? nesto? lol pa Mostar je jedan , samo u vasim glavama je podjeljen na dva dijela.. treba ugasit vase timove iz Mostara , odma bi zaboravili na podjele..:-[

Nije da glumim nekog filozofa i da pametujem , nego mi izgleda smijesno kolko je to podjeljeno...u Rajvosi koja je kao 3 Mostara ( realno ) uopste toga nema , a ima svih...nit koga zaboli sta je ko...najvise je sukoba izmedju Manijaka i zagor boysa..
Brate, sacu ti reci nesto. Ono tamo smatraju Hrvatskom, neznam jesi li u toku pa da cujes da hoce da prave ovdje 3. entitet?
Necu politike sada, ne zanima me, ali ce doci neki debili koji neznaju sta je kafa, opalice sakom nekog i belaj nastaje. Pa i onaj koji je neutralan koji je stvarno dosao da popije kafu i upozna clanove ce najebati ni kriv ni duzan. Zato mislim da treba na istoku gdje nema puno raje i nismo tako naivni, npr. da nas nagovore neki pobijte to i sl.

Ali opet, ljutice se momci sa zapada, mozda ipak negdje na bulevaru ?
trQ je napisao/la:
Brate, sacu ti reci nesto. Ono tamo smatraju Hrvatskom, neznam jesi li u toku pa da cujes da hoce da prave ovdje 3. entitet?
Necu politike sada, ne zanima me, ali ce doci neki debili koji neznaju sta je kafa, opalice sakom nekog i belaj nastaje. Pa i onaj koji je neutralan koji je stvarno dosao da popije kafu i upozna clanove ce najebati ni kriv ni duzan. Zato mislim da treba na istoku gdje nema puno raje i nismo tako naivni, npr. da nas nagovore neki pobijte to i sl.

Ali opet, ljutice se momci sa zapada, mozda ipak negdje na bulevaru ?
Mene su u skoli ucili da je Hrvatska preko granice? takodje i Srbija ? A da je sve unutar ovog naseg "trokuta" Bosna i Hercegovina?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.