Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gay Parada

343 pregleda · 31 odgovor · otvorena 15.06.2009. u 22:00

16.07.2009. Gay Parada u Sarajevu pa 23.07 u Banja Luci i Mostaru!!!

ZAUSTAVIMO BOLESNIKE!!!!!!!!!!!!!!!
odo kupit benzina dok nije poskupio za molotoljeve koktele
Nindze fura vas lik ? =)
denka je napisao/la:
idi j**i se
na rondou pocinje gore ti je datum!!!
7. tema za 2 sata

1. onaj lik sa telefonom
2.neki haris nije crk'o
3.dzeko u arsenalu izmislio si 100 %
4. ova

a ostale nisam gledo
23.07. mojoj sestri rođendan
GaY is OK

<3 LejLu :$
Gay is okay :$
AHHAHAHAAHH
Nedaj boze da dodju u Banja Luku!!! Mislim da ce ih Lesinari pobiti sve!!!
omg :o pa bolje nek i ne dolaze na te parade...nece dobro proc ocam'...
EPIC FAIL xD... Ako je trebala biti, onda je morala biti prije par dana, kada je u citavom svijetu bilo (Zagrebu, Rio, NY itd..) Probali su organizovati, pa su dobili svoje... Nema od tog nista jos dugo godina, a kad bude, idem prvi da protestujem.. Nek se po kucama zegaju u paksu, al po ulicama ne dopustamo.. FUJ
KillaOR je napisao/la:
EPIC FAIL xD... Ako je trebala biti, onda je morala biti prije par dana, kada je u citavom svijetu bilo (Zagrebu, Rio, NY itd..) Probali su organizovati, pa su dobili svoje... Nema od tog nista jos dugo godina, a kad bude, idem prvi da protestujem.. Nek se po kucama zegaju u paksu, al po ulicama ne dopustamo.. FUJ
neki malac u zagrebu,nema 5 godina (ni citat ni pisat ne zna)nosi transparent "i ja cu bit peder kad narastem"
hahahahahhaa
lik malo fura al nema veze.
na temu, pa treba ih pobit sve, nisam protiv gayova nit' sta slicno iako mi se to gadi do boga ali cemu parade ? sta bi sad i svi straight ljudi trebali paradu pravit ? nidje veze
gay is OK!, ja ovo podrzavam

@ IceWolf : na taj nacin oni zele i ostale heteroseksulace osloboditi straha od priznavanja da su gay, pogledaj samo ove gore postove, ubit ce ih, slomit ce ih...itd.

Znate onu uzrecicu, sto vise pedera vise meni djevojaka
smokan je napisao/la:
gay is OK!, ja ovo podrzavam

@ IceWolf : na taj nacin oni zele i ostale heteroseksulace osloboditi straha od priznavanja da su gay, pogledaj samo ove gore postove, ubit ce ih, slomit ce ih...itd.

Znate onu uzrecicu, sto vise pedera vise meni djevojaka
u potpunosti u pravu ;)
Koji si ti furac ocami XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.