Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]PS radovi!

397 pregleda · 34 odgovora · otvorena 07.06.2009. u 20:57

Poz svima!
Evo uradio sam par radova u PS pa vidite i komentarisite!xD

-----------------------------------------------------------------------------------

------------------Uradjenp 4.6.2009 21:05-------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------

------------------Uradjeno 4.6.2009 22:50-------------------------------

Eto pa komentarisite\!
Oba mi se svidjaju, ali ovako "iz daleka" se ne mogu vidjeti detalji. Ne znam je li ta rez. slika ili je do uploadera?
Probaj uplodovat negdje drugo da vidimo bolje, ocjena
Prvi:
9.5/10

Drugi:
8.33333333333333../10
Ukupna ocjena
9/10

Nindja, svaka ti dala vode iz fildzana! Sto se mene tice cista 10!

Nisam strucan da komentarise, i dajem neko strucno misljenje, ali tebra, svaka cast!
Sve ove radove sam vidio na stranim sajtovima, ako grijesim ispravite me, al mislim da je ovo R.I.P.
meni je mnogo bolji 1 rad
1 rad 10/10
2 rad 9/10
Prvi ti se ne vidi -.-

Drugi: popravi boje, blending, rendering...
močno brate skroz... samo mala je slika u prvg rada pa i nevide se bash najbolje,inatje odlicno je :)

svaka cast
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
Sve ove radove sam vidio na stranim sajtovima, ako grijesim ispravite me, al mislim da je ovo R.I.P.
haha...vidio na drugom sajtu...hahahah...ubi se
fino odradjeno pogotovo prvi rad
Prvi je super drugi....nije lose.Aj upload taj prvi negdje da ga stavim za pozadinu
9/10
ovo je dobro naizgled...nezz jel do uploada ili do tebe ali za ovakvu kvalitetu slike ovo je premaleno...tuts can all...ovo je ocit primjer...keep it up
ma lud si oduvjek sam znao da ces uspjeti...cek malo tko si ti?

ajd nevazno nisu losi radovi samo tako nastavi!
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
Za ovaj prvi 1oo% znam da je sa jednog tutoriala,jer sam i ja chitao taj isti....
Za drugi ne znam..
Ali za oba cestitke..
ZZzzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.