Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Novi mandini radovi :D

192 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 19:59

Dva walla i jedan logo (text iz glave)

God ovog fighting walla dragon i ova dva cikca naprijed nisu moji renderi dok spired i ovaj lik jesu

prvi mi se svidja , druga 2 nako solidna.Al imas talenta
Necu da ocjenjujem radove.. citaj vise tutova.. i dalje radi i trudi se.. ide ovo.. ali moze to puno bolje..

Pohvalit cu ti ovaj drugi rad, ustvari dio tog rada.. ako imas .psd.. uzmi pa makni ovo thunder sto pise.. nepotrebno.. onda uzmi render neke cure.. stavi je tu u sredinu.. i onda to sredi.. blending.. flow...malo brusheva nabaci... nek lijepo pase.. i dobit ces jedan fin wallpaper..

Keep up

Post dobio aplauz od skala

prvi uzas ostali onako... prosjecno 2/10 :S
obrazlozenje:
ne razumijem se iskreno sta si ti koristio ovo ono al mi se prvi nesvidja ... isgleda ko kad na onim ulow igricama na miniclipu stavim grafiku na low i tako bas nekako cudno... tematika zlatni zmaj.. nevolim bas nerealnost u savremenom svijetu iako je dobro nekad malo odvratiti se od normalnog svijeta...
Druga dva mi se mnogo vise zvidjaju al je prvi fkt u minusu
eto GL od mene i fkt bi bilo bolje da nisi prvi stavio ostala dva po 10
nequeo je napisao/la:
Necu da ocjenjujem radove.. citaj vise tutova.. i dalje radi i trudi se.. ide ovo.. ali moze to puno bolje..

Pohvalit cu ti ovaj drugi rad, ustvari dio tog rada.. ako imas .psd.. uzmi pa makni ovo thunder sto pise.. nepotrebno.. onda uzmi render neke cure.. stavi je tu u sredinu.. i onda to sredi.. blending.. flow...malo brusheva nabaci... nek lijepo pase.. i dobit ces jedan fin wallpaper..

Keep up
Tnx na savjetu.. dakako cu to uzet u obriz
Nije loše, prvi rad dobar, drugi također, na trećem mi se tetovaže ne sviđaju ama baš nimalo, radovi su dobri svaka čast
prvi solidan drugi moze bolje 3 nevalja nimalo zato sto si ovim "fighterima" stavljo one tetovazte iz zvaka na ruke il ti ga one tribal brushove malo vise truda mos ti boljee :
nezz ljudi šta mislite ali ameni se nesviđa niti jedan.....podrudi se više.....puno više........slike su ti nekako kao zastarijele
Dakle ovako:
1.logo - ne svidja mi se to sto si napravio logo preko citavog lista pa se vide granice...btw.to ja malo previse boje za logo(moje misljenje)
2.wall - previse brusheva,jako monotono i reflekcija nije dobro uradjena
3.wall - nista posebno,samo si postavljao ove likove,ostalo nista posebno uradjeno
7/10 trud
Citaj tutove (:

eldin94 je napisao/la:
Dakle ovako:
1.logo - ne svidja mi se to sto si napravio logo preko citavog lista pa se vide granice...btw.to ja malo previse boje za logo(moje misljenje)
2.wall - previse brusheva,jako monotono i reflekcija nije dobro uradjena
3.wall - nista posebno,samo si postavljao ove likove,ostalo nista posebno uradjeno
7/10 trud
previse brusheva ?

Omg vidi se da si lol ...
iskreno nevalja ni jedan ali trudis se ...
btw. samo tako nastavi ;)
1st. Rezanje 2/10 , font nije lose samo si trebao u ovo dragon knights stavit malo boje ...
2 i 3 rad nisu losi ...
Sve u svemu 7/10
Trudis se
nije nesto bro

imas inspiracije i dara ali na ovim radovima to nisi pokazo :/
Radovi su jako losi....

Btw nije ti kruzenje lose ko kod nekih
get serious ... use your imagination

Postoji li ocjena 0/10?
Ako postoji, onda je tvoj prvi rad -1/10.
Mislm, jbt. Uzeo si zlatnog maja, napisao Dragon Knights i dodao ovg zutog noise-a. :S Jos ti zmaju falio dio glave kako e presao preko lista. :S Zatim, trebao si kraj, donjio dio zmaja, tako preraditi da polako nestaje, a ne ovako kao odsjecen.

Druga slika je nako. moze proci, ali ne znam pod kojom ocjenom.

Treca nesto losija od druge.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.