Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Mandini radovi

198 pregleda · 20 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 18:30

3 Walla (i ovo ono nako) :

Info card :

Stavio bih tetovazu brush ali nije mi nes htjelo pa sam ovaj custom shape koristio da malo "uljepsam" back.
wall nisu ti bas extra al dobri su :D

info card dobar samo promjeni ono "sex : male " ne man

6/10 za trud :D
Onako nisu losi, mozes se bolje potrudit :P
AAE i DW zakon :)
A dje VB buhaha :P

TI SE ŠALIŠ ?!

@ TRL : Nije brate sve u tutovima.. Moraš nešto i u glavi imati.. (:
read more tuts, be more creative .. sad za sad fail od prve do zadnje
coop je napisao/la:
Onako nisu losi, mozes se bolje potrudit
AAE i DW zakon
A dje VB buhaha
Mrsko mi bilo trazit ikonu xD

Vetroks : Salji za sliku dana
buraz :S
samo
vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, i samo VJEZBA.
jos mnogo imas do toga da postignes nesto al neodustaj! ;)
TRL je napisao/la:
read more tuts, be more creative .. sad za sad fail od prve do zadnje
Potpuno se slazem s ovim komentarom =]

No offense ono, al bash ni za 0 :/
Iskreno..

Mani se fotošopa
Nisam odavno vidio nekog da koristi layer mask za odsjaj,i ti samo smanjio opacity i kontas to je to.Probaj uraditi sa layer mask tad je shine efekt puno bolji....

@v3Tr0x
pa da dobijes taj dio u glavi moras odnekud da naucis,a to sto TRL kaze u pravu je
Prestanite sa idiotskim radovima dosađivat. Hvala što si me nasmijao.

Unistal PS. Quickly.
roflmao

1 -
Ovo ti je poprilicno slabo....

Al samo vise radi i moja preporuka citaj gledaj TUT-ove...

I samo dodajes neke svoje ideje...

Kroks je napisao/la:
Nisam odavno vidio nekog da koristi layer mask za odsjaj,i ti samo smanjio opacity i kontas to je to.Probaj uraditi sa layer mask tad je shine efekt puno bolji....

@v3Tr0x
pa da dobijes taj dio u glavi moras odnekud da naucis,a to sto TRL kaze u pravu je
• Da, moraš završiti školu i ponašati se dolično svojim godinama, a naročito sposobnostima. Tutoriali su ono što dođe kada se opredijeliš u koju svrhu ćeš svoje znanje da usresrediš.

• Niko ne kaže da TRL nije u pravu. Najtužnije u svemu je što on nije jedan od moderatora, ali eto.. Biće i ovde jednom kako treba.
not bad, ali ima jos da se stelis i citas tutove =)
SmiLLie je napisao/la:
buraz :S
samo
vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, vjezba, i samo VJEZBA.
jos mnogo imas do toga da postignes nesto al neodustaj!
Slazem se , najlakse je nabacit 2362366423 brusheva a onda se je**t sa Hue/Saturation ...
low
v3Tr0x je napisao/la:

TI SE ŠALIŠ ?!

@ TRL : Nije brate sve u tutovima.. Moraš nešto i u glavi imati.. (:
Sve je u tutovima za pocetnike poput ovog -.-'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.