Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]-kr0k$

212 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 14:59

Zdravo....

ae nakon nekog duzeg perioda da ponovno objavim neke radove na gamers.ba.Posto u zadnje vrijeme najvise vremena sam trosio na pravljenje logo-a[samo neki su u galeriji] nisam se previse bazirao na Wallpaper.I evo neki dan uradim sebi i prijateljici po jedan rad,pa da vam prezetujem to:

Rad 1.
On mi nekako izgleda ne dovrseno,al stvarno nemam nikakvu ideju sta da dodam,pa ako vam nije problem da date svoje misljenje i da predlozite nesto.

Rad 2.
Rad je osnovan na ideji slike na platnu po kojoj su razlivene boje,sto sam primjetio da je danas vrlo zastupljeno u slikarstvu.Nisam zelio koristiti previse efekata i detalja jer rad sam po sebi bi trebao biti jednostavan i prijatan za gledanje.

*Ne morate pisati skalu vasih ocjena,bazirajte se na kritici/pohvali/greskama/prijedlozima.
To bi bilo sve zzZzz...
I. rad
Nekako mi je cudan, trebao si staviti neko lijepse lice. Ali je cool i zanimljiv.

II. rad
Dobar je i bolji od I. (kao sto si sam primjetio).
Odlicno ja kad bih tako znao napraviti logo ja bih se radovao!heheh
e ovako...
1. rad dobar bolji od drugog...
drugi (ona cura) nije los samo nekako mudan i "pexin" tako da mi se bas i ne svidja...
a logo-e pre pre pre jako radis... probaj se malo vise na to bazirat jer ti ide predobro ;)
logoi su fini, ide ti to i baziraj se na to ;)

rad 1 - fina ideja, al loshe odradjeno. nekako .. previshe praznog prostora, sve underexposed ... malo na tome poradi. i lice u ramu mu malo vishe izmasakriraj :D (ako vec idesh na dark)

rad 2 - mutna nekako (predpostavljam da je rezolucija) a i stil taj nije nesto cak i kad se usavrshi.

sve u svemu, keep it up. popravio si se od mojih poslijednjih kritika :D
hmm... logoi ti fino idu a sad sto se tice photomanipulationa...

1. rad je ok svidja mi se vatra i ideja
a 2. rad mi nije nesto kazes da nisi koristio puno efekata a ovdje ih bas ima puno... al ugl nisi noobish kakvih ima ;)
@dr_house
Hvala...
@Rexon
:) bice vremena pa svi sretni ;)
@xARCHERx
Hvala na pregledu i iskazanom misljenju.
@TRL
:D jbg,dobijem tako ideju za neki rad i onda u pola price zakocim na nekom dijelu.
U prvom radu je tako trebalo u okviru biti jos detalja,al otom potom,napisao sam da jos nije gotov
pa kad zavrsim bice valjda bolji.
Za drugi mozda je do rez.a stil ne furam,a i ne zelim,vec kad sam radio to jaranici ona je tako zamislila
pa sam tako i radio :D
....kritika je cudo samo je treba u pavom smjeru usmjeriti....nisam na pocetku nikog tio slusati,al sve se mjenja :D
@SmiLLie
Hvala....manipulacije....ima vremena jos za ispravke ove dvije,a i za ucenje i rad na novim,pa valjda che biti bolje jer imam
dosta ideja:D
Hvala vam na komentarima i pregledima zzz
Imas jos nednu pohvalu od mene

Radovi su ti OK...

Prvi je bolji od prvog , al moglo se se to sa jos vise ideja odradit...

A drugi nije moj fazon pa mi se nesvida....
Mislim ljepo je uraden dobra ideja al meni se nesvidaju vaki radovi,,,

A logoi su vrh...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.