Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC]FuSheR.

169 pregleda · 14 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 23:50

Napravio sam 3 wallpapera , da vam kazem , nisu na brzinu prvi sam uradio prije 3 dana , drugi jucer , a treci prije sat vremena

1st. Nisam znao kako cu mu stavit ime , vide se malo oblaci na slici pa sam stavio ime Clouds on sky

2nd. Ovo je kao lokvica , a u njoj se vidi kao stablo,svjetiljka , bandera ili neki drugi predmet , samo je slika zamucena pa se nevidi!

3rd. Ovo sam uradio za desetak min. , nista posebno :S

Treci pre jednostavno.. a ni ova 2 nisu nesto vala... 4/10 mozes ti to bolje ...
Nisam neki PS majstor,pa da znam što je ok :)
Po nekom mom mišljenju:
1st: 6/10
2st:5/10
3st:6/10
no offense, ali ovo je bas ono ponizenje za nekog ko se tako hvali po forumima !

Ja nikad PS nisam upalio i vjerovatno necu, ali ovakve stvari nebi stavio na desktop

kthxbai
Kume ja sam kako bi rekli pocetnik u psu,ali ja da sam na tvom mjestu ja bi odma ovu temu izbrisu,nikakva uvreda ali ovo je veoma simple i nez kako je nekom ovo zanimljivo raditi

Al haj gl,hf 2/10
goginho je napisao/la:
Nisam neki PS majstor,pa da znam što je ok :)
Po nekom mom mišljenju:
ne da nisi ps majstor, vec nemash nikakvog smisla za umjetnost bilo kakvu brate (sudeci po ocjenama)

@tema: nulirana nula brate, ovo nije vrijedno niceg a kamoli dizanja teme :S
Ja , koji sam PS upalio doslovno 3-4 puta bi znao ovo uradit... Moze proc pod "kako uraditi PS rad u 3 klika misem" al doslovno...
samo si dodao par filtera i to je to :S stvarno imas deviant art pa tamo salji ovu tugu.Uradi nesto mocnije pa onda.
No hard feelings.
goginho je napisao/la:
Nisam neki PS majstor,pa da znam što je ok
Po nekom mom mišljenju:
"1st
2st
3st"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

ZAR VAM JE TOLIKO STALO DA OSVANETE KAO SLIKA DANA ?!

• Nisi ti majstor ni za šta, kao ni ovaj što je postavio temu. =D

• Radovi 0 Bambija.
Ja taj treci mogu u Microsoft Wordu uradit :o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.