Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]crtezi

366 pregleda · 27 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 21:29

Prvo sry na 2 teme [PIC] u 2 dana(na drugom acc-u) i na ovome,ali et danas nacrtah nesto pa reko da prokomentarisete:
• Joker draw - sto bi code rekao "uzmes mish u ruke i crtas",dakle ovaj rad sam radio danas u photoshopu,bez ikakvih efekata,samo basic brush i boje,ovo mi je 1. crtez ujedno i paint na pc-u ikad :

• noname - ovo sam nacrtao nedavno olovkom,onako cisto radi ubijanja vremena,scaner je bio los pa se ne vide bas sve sjene i crte lica,ali sta je tu je:

(c)eldin94.deviantart.com
10/10 
U drugom crtezu mene nacrto samo sa bradom xd
Prva mi se svidja, samo nije draw nego drawn.
Druga low :(
nadaren i vise od toga... od mene imas 11/10 i neznam kako da se ovo ocjeni... probaj crtati neke proffesionalne portrete TJ da kopiras neka djela ... nadjes nesto i kopiras al svojim stilom ofc... probaj nacrtati nekome nesto ma mozes uraditi sta hoces... imas prirodnog talenta(naspram mene ) i svaka ti cast nemam rijeci svaka cast !
Vako ja jedva na papiru znam 
U prvo crtezu mi se nesvida ovo oko kose nesto ko sjena il sta je vec neznam..

Al ruzno je ispalo al rad je Solidan...

A drug crtez lik ti je malo frljav, trebao si paziti na razmak ociju i jos par tih gluposti al u svakom slucaju 8/10
U prvoj je nos nekakav hakljav, a u drugoj je glava prevelika.

Sve u svemu - odlični radovi.
Pleasure je napisao/la:
U prvo crtezu mi se nesvida ovo oko kose nesto ko sjena il sta je vec neznam..

Al ruzno je ispalo al rad je Solidan...

A drug crtez lik ti je malo frljav, trebao si paziti na razmak ociju i jos par tih gluposti al u svakom slucaju 8/10
jbg stari,1. crtez nema efekata,basic brush i boja,radio sam ga oko 2h,mogu ti reci da je pravo tesko bez ikakvog orijentisanja

Post dobio aplauz od skala

prvi fin, al se slazem za ono oko kose.

drugi, dosta apstraktan 

keep it up :]
eldindesign je napisao/la:
jbg stari,1. crtez nema efekata,basic brush i boja,radio sam ga oko 2h,mogu ti reci da je pravo tesko bez ikakvog orijentisanja
Jel ono rece da ti je ovo prvi crtez sto se tice ovog crtanja....
Odlicno je za prvi normalno na drugom kad budes radio vices greske i popravit ces to...

Meni se svida rad al eto par greskica...

Btw...

Lakse bi ti bilo da si u Paint.NETu crto lika sa onim linjama ljepse bi izgledalo...

samo ga preko PS.a obojis

Evo jedan primjer sto je moj jaran pravio

Crto je preko Paint.NET-a a bojio i stavljo neke effekte preko PS-a

Post dobio aplauz od skala

Pleasure je napisao/la:
Jel ono rece da ti je ovo prvi crtez sto se tice ovog crtanja....
Odlicno je za prvi normalno na drugom kad budes radio vices greske i popravit ces to...

Meni se svida rad al eto par greskica...

Btw...

Lakse bi ti bilo da si u Paint.NETu crto lika sa onim linjama ljepse bi izgledalo...

samo ga preko PS.a obojis

Evo jedan primjer sto je moj jaran pravio

Crto je preko Paint.NET-a a bojio i stavljo neke effekte preko PS-a

heh brate,taj smille-ev rad je straha,ali drugo je manga crtanje uz pomoc linija i tih caki,ali ovo je "prirodno" bez ikakvih linija i icega jer sam ja tako htio,inace danas pogledaj strucne slie u svijetu(mslm na slikare,ne na photoshop:D)sve vise se cjene rucni radovi koje je tesko uraditi a ne povuci liniju,vamo-tamo i et rada...probaj nesto napraviti ovako...takodjer vise cijenim onaj code-ov rad,cini mi se da se zove "deadface" :S,od ovih manga crteza,jer je i ono rucno bez ikakvih fazona...

Post dobio aplauz od coDe

eldindesign je napisao/la:
heh brate,taj smille-ev rad je straha,ali drugo je manga crtanje uz pomoc linija i tih caki,ali ovo je "prirodno" bez ikakvih linija i icega jer sam ja tako htio,inace danas pogledaj strucne slie u svijetu(mslm na slikare,ne na photoshop:D)sve vise se cjene rucni radovi koje je tesko uraditi a ne povuci liniju,vamo-tamo i et rada...probaj nesto napraviti ovako...takodjer vise cijenim onaj code-ov rad,cini mi se da se zove "deadface" :S,od ovih manga crteza,jer je i ono rucno bez ikakvih fazona...
Znam jest jednostavnije uradit ovaj rad sad sto sam ti postavio , samo nabacas linija i na kraju bojis sa PS...

Al opet nekako ljepse izgleda ....

Al moze se ljep rad uradit na taj tvoj fazon , samo je potrebno vise vjezbe da se to usavrsi...

Al samo tako nastavi ------
druga je super stvarno, i prva je dobra, ali molim te reci mi cemu onoliki blur ?
samo si s tim zezno koncept, ako imas psd, ili nesto probaj to ispraviti, izostri sliku.
ovo je odlicno posebno drugi rad. Ocito je da imas talenta i to bi ako si pametan treba iskoristiti sto bolje.

Oba su mi rada extra,kao što coDe kaže u prvom previše blura.
Što se tiče drugog rada prejako,detalje si neke uradio,te ova kosa je prejaka...
Samo usne da malo prepraviš...
Sve u svemu 9/10
nabavi sebi tablet pod hitno ... taj talenat treba izraziti ... respect od mene :D
coDe je napisao/la:
druga je super stvarno, i prva je dobra, ali molim te reci mi cemu onoliki blur ?
samo si s tim zezno koncept, ako imas psd, ili nesto probaj to ispraviti, izostri sliku.
code valja li sad:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.