Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]crtezi

366 pregleda · 27 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 21:29

Prvo sry na 2 teme [PIC] u 2 dana(na drugom acc-u) i na ovome,ali et danas nacrtah nesto pa reko da prokomentarisete:
• Joker draw - sto bi code rekao "uzmes mish u ruke i crtas",dakle ovaj rad sam radio danas u photoshopu,bez ikakvih efekata,samo basic brush i boje,ovo mi je 1. crtez ujedno i paint na pc-u ikad :

• noname - ovo sam nacrtao nedavno olovkom,onako cisto radi ubijanja vremena,scaner je bio los pa se ne vide bas sve sjene i crte lica,ali sta je tu je:

(c)eldin94.deviantart.com
eldindesign je napisao/la:
jbg stari,1. crtez nema efekata,basic brush i boja,radio sam ga oko 2h,mogu ti reci da je pravo tesko bez ikakvog orijentisanja
2. rad olovkom, onako rekao bi da si talentovan radi kose :) fino si je nacrtao, ali se po ocima, nosu i malim ušima vidi da ne vježvaš, kaže moj stari: "crtanje je sport, ako ga ne vježbaš ne možeš znati" :)
valja, ali mi je opet mutno  aj probacu je ja malo doraditi.. 

ev malo sam se "igrao" brzinski..

mada dobar je koncept, samo da se boje jos promjene, al nemam vremena, moram spremat ispit.. et dosta od mene 

prejaka su obadva rada..samo ovaj prvi malo prelaz i oko usta to crveno mi nije bash nesto ali ok je .. jbg sto vise vjezbash bice bolje..
oba rada su dobra,koji mi se svidja vise hmm....

drugi

;pa

prvi :D
Ako zelis ovako nesto raditi nabavi sebi TABLET

Cjena - 300 KM
Lokacija - Pitaj Vertazzara 

Post dobio aplauz od torQ7u_

Radovi su dobri samo u drugom radu kao sto je neko vec rekao razmak izmedju ociju nije bas kakav treba biti( jos jedno oko treba da bude razmak ) i one trepavice nisi trebao crtat neko samo podebljat liniju tu gdje bi trebale ici eto ostalo je dobro.
LOL torkiii, :D Btw. Super crtaz za pocetnika, ali moze to i bolje. Prvi nije nesto, drugi rad je super. 

Post dobio šamar od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.