Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Važnost škole!!!

1.071 pregled · 101 odgovor · otvorena 05.06.2009. u 18:30

Neki dan pročitah neku temu o školi,i vidjeh da je 20% korisnika ovog sitea pasti na godinu,70% pasti na popravni ili imati prosjek od 2 do 3,a samo 10% će biti vrlodobri učenici ili odlikaši.Zapitah se tada,pa jedi li useri ovog sitea toliko glupi.Onda se malo vise zamislih,i dođe na drugi zaključak.Nisu glupi,nego neće da uče.Ali,ne znaju jednu stvar.Da im samo škola i učenje mogu donijeti dobar život,i izaći na dobar životni put.Često sam u diskusiji sa nekim klošarima koji se drogiraju i piju iza škole imao priliku čuti tu famoznu rečenicu:"Dobio sam 2 keca",ili "Pao sam na popravni",uz naravno osmijeh na licu dok to govore,da tada nisam razmišljao,a vjerujem ni oni,da to nije za smijeh,nego za plakanje.Vjerujte,ništa nećete imati od surfanja po internetu i spamanja po forumima.Jedino što vam može dinjeti dobro u životu jeste škola.Školovan čovjek je gospodin,školovan i učen čovjek može sve.

Imam mnogo prijatelja koji su završili srednju školu i nisu htjeli ići dalje.Sada dangube kod kuće ili irgetuju,te kopaju kanale.Ja sam upisao fax i hvala Bogu i bolje mi je nego njima mogu se u život kladiti.Pitajući prijatelja prije 2 godine,šta će kada završi srednju,odgovorio mi je kako će kupiti auto i kulirati po gradu.O faxu nije htio ni razgovarati.Mislio je da auto ide na vodu.Ali karina.Kupio je on auto,ali nema toliko hodanja koliko je pričao.Jedino što radi jeste sjedenje kod kuće.Ovu temu pišem kako bih podigao svijest svih usera ovog foruma koliko je škola važna,koliko je fax važan.Ova tema je posvećena svim userima koji su u završnim razredima srednje škole ili su je pak završili.Upišite bilo kakav fax,završite bilo šta,ali nemojte ostajati na srednjoj školi.Ako ostanete,vjerujte mi da ćete zažaliti zbog toga.Napatit ćete se 5-6 godina,ali čitav život ćete biti hadžije.A kako kaže pjesma Zabranjenog Pušenja,danas ima samo "Il si bos,il si hadžija."Pa,dragi useri,budite hadžije,a ne bosi.Nadam se da sam barem malo podigao svijest o važnosti škole,te vas potakeo na razmišljanje.Hvala vam što ste pročitali ovu temu i sretno na faxu ako Bog da.
mislim da ipak samo oni napaceni zapostawljaju skolu radi igara i g.ba xD (kao entel ) al eto mislim da vecina onih "malo boljih igraca ide na fax il ga je vec zavrsilo !!!

evo primjer kolko je skola vazna :

http://www.gamers.ba/vijest/3390/chef-koch-inaktivan-dolazi-fleks

zasto je inaktivan fax kuleri (treba napomenuti da je chef koch bio jedan od najboljih igraca po meni u njemackoj(poslije paN-a al eto kako kome .... xD )

mislim da i mili nije otiso najedan WCG i da je b0k1 napisao tu temu al je nisam nasao
To je kupanje crnca, znači tatini sinovi, bez obzira koliko vi puta ukazali na greške profesoru uvijek dobiju 5, ili još bolje ako im majka ili otac rade u školi to je već dobijeno, nemoraš učiti imaš 4 ili 5, i osjećaš se k'o hadžijski čevap.

Sa druge strane, ako se fino potrudim uvijek nađe način da mi postavi pitanje koje neznam, odnosno pokuša da mi da slabiju ocjenu, bez obzira na moje znanje i zalaganje.

Evo npr. dečko je trebao imat' 2 iz matematike, na kraju dobio 4 i umjesto da je sretan, njega majka (inače nastavnica u mojoj školi) prepiše u našu školu i lik je sad omiljen, a najgori je po ponašanju. Jednostavno ne mogu mu ništa jer on ima autoritet.

Bio sam odličan učenik, samo sam u VII razredu proš'o sa 4 četvorke (sve ostalo petice) i moraču polagati prijemni (nedavno sazno), i sad će on proči jer on ima Supermamu a ja ću past na prijemnom jer ja nemam štele. Danas svako upisuje Gimnaziju, i ona je za svakoga.

mirofi, NJapsteru i ostalim:

Bolje biti šteber 10 godina, nego propalica cijeli život
Ev ja završavam osmi razred i kontam da upišem gimnaziju. Nisam siguran čime bi se bavio u budućnosti i šta se najviše traži kod nas. Ako upisujem gimnaziju podrazumijeva se i da ću nastaviti obrazovanje. Imam dosta prijatelja koji se hvale zanatima i stručnim školama. Govore nešto kao da mogu raditi nakon srednje škole, a ja ne mogu nakon gimnazije. To jest istina, al šta on ima od toga što radi za 200km, a ja završim gimnaziju i platim nekome da me za 15 dana nauči taj čitav zanat koji je on završavao četiri godine. Ovi iz ministarstva obrazovanja su dali zadatak osnovnim školama i savjetnicima da usmjeravaju djecu u stručne škole jer su bukvalno prazne...Npr. kao mašinska,drvna škola itd... da su dobre,a tamo možeš kupovat cigle, čekati da te neko zbode i vezati se sa problema. Evo neki dan su mog druga koji je prvi razred drvne škole napali i porezali, učenici koji idu sa njim u školu samo malo stariji... U osnovnoj školi se ide sa svakakvim osobama različitih stavova. Normalno ako sam bio solidan učenik 4-5 uspjeh da ću ići u gimnaziju ili neku sličnu školu, mislim džabe se trudio u osnovnoj i sad odem u neku školu koju možeš upisat sa 2-3...A ovi ne mogu uopšte konkurisat za neku bolju školu. Kako ja mogu znati šta će se tražiti za tih 4-5 godina AkoBogDa kada završim srednju školu, zato gimnazija daje opšte znanje i opredjeljenje za dalje, a ovi mogu raditi samo taj svoj posao. Ja se pitam, npr. moj drug želi medicinsku srednju da upiše i on to sve upiše i ne svidi mu se to opredjeljenje tamo negdje u drugom - trećem razredu i šta će onda ?

Ja spadam u tih 10 % :$
5.0 :$
Pa ja bolje je bit štreber u osnovnoj 8 godina, u srednjoj 4 i onda si hadžija, odeš u drugi grad u srednju šta ćeš u Sa sve štele oovo ono, i onda si hadžija na kraju.
A ne propalica lik koji ima 1 vladanje, pada iz 5 predmeta, kojekakva "faca", a jes pi**a materna kad se tako moram izraziti.
Trudicu se koliko god mogu! Zavrsicu je pa makar crko , i fax i sve!

J**o ti sve ovo ako nemas pameti , ako nemas znanja , a to ce se jednom odraziti u zivotu!
nismo svi taki' sedmi raudred zavrsavam odlicnim uspjehom a aktivniji sam od 80 % membera u to sam siguran 100%,potrebno je samo malo volje,truda,rada...i uspjeh sam dolazi ....:
Ricky_ba je napisao/la:
Joj vise pun mi ku*ac ovih pametnjakovica po forumima...
Uvijek je neko drugi kriv sto on nije odlican, sto nema primjerno vladanje, sto ovo sto ono...
Pametan je po forumu, pametan jer zna da poslije znaka interpukcije ide space itd... A niste svjesni koliko ste plitki. 90% ovih sto konstantno pametuju po forumu, i isticu se (ili barem pokusavaju da se istaknu) je nepismeno ili polupismeno. Pa vi ljudi moji pisete negaciju uz glagol sastavljeno, NEMA DALJE !
Cast izuzecima.

KNJIGU U RUKE I NE PAMETUJTE PO FORUMIMA !
Vala nek si im rek'o. Citam postove, sve pametniji od pametnijeg, al' ubjedljivo su mi najjaci ovaj skandal ( on je neki prepametan ) i ovaj getin ( on je smijesan ).

Prvo, odlican ( nekad vrlo dobar, ali vise puta odlican ), sam ucenik, planiram zavrsiti gimnaziju, pa na fax, mada jos ne znam sta da upisujem, ali ima do toga jos dosta, tako da.

@ getiN
Rekao si, "Šta će ti alkohol,cigare,cure jeli samo se tako znaš zabaviti da klošariš ?"
Zbog cega je klosarenje, piti, pusiti, i imati djevojku ? ( naravno, ne redovno piti ) po tvome, ja sam totalni klosar ?
Cure - da li ti sa svojih 14 ( ili 15, jednom si napisao, zboravio sam tacno ) stvarno imas takvo razmisljanje ? Ili se samo salis ?
Realno gledano, "safatam" sve sto mogu, izuzetak je naravno, kada vec imam djevojku ( mada i tada, nema toliko izuzetaka ). Ako je tvoje misljenje takvo, sa tvojih 15 godina, ja stvarno ne znam.
Cak nesto ja pricam sa mamom neki dan, i ona meni nesto kao u stilu: "Pa neces sad ti valjda sa toliko godina imati ozbiljne neke veze ?" I dodane nesto kao ( ne tim rijecima, ali na tu temu ), pohvataj sve sto mozes.
Znaci cak ni moja majka, nema takvo misljenje, a koliko je samo starija od tebe ?

I da, to za kuckice, sponzorusice, sa 14/15 god. ? :S

Treba i popit, i ispusit koju ( cigaru naravno ), i je**t, i pobit se

I na kraju pitanje, i jos malo pametovanja
Razumio bi da si odlikas, bubator neki, i na tu temu. Ali prolazis 2 u osnovnoj a imas takvo misljenje.
Daj mi onda molim te objasni sta je to tebi zabava ? Sjediti pored racunara, i citati postove sa gamers.ba, raditi nekakve radove u PSu, i tome slicno ?
Ajde bar, "za moju dusu" uzmi procitaj neku knjigu. Pametnije ti je

@ ScandaL - Nije tacno, da se samim slusanjem na casu sve moze znati za 5. Mozda iz nekih predmeta, ali rijetko.

I za kraj, nemojte biti toliko pametni, ko Boga vas molim

Pozdrav
PROXIMUS je napisao/la:
bmk sto ce mozda banovati neko od admina cjenjenih al brate ti si pravi kreten! ispade da djete iz drugog osnovne treba raditi npr kao advokat jer zna sabirati??
Advokati rade zadatke :S
swynY je napisao/la:
Vala nek si im rek'o. Citam postove, sve pametniji od pametnijeg, al' ubjedljivo su mi najjaci ovaj skandal ( on je neki prepametan :D ) i ovaj getin ( on je smijesan ).

Prvo, odlican ( nekad vrlo dobar, ali vise puta odlican ), sam ucenik, planiram zavrsiti gimnaziju, pa na fax, mada jos ne znam sta da upisujem, ali ima do toga jos dosta, tako da. :)

@ getiN
Rekao si, "Šta će ti alkohol,cigare,cure jeli samo se tako znaš zabaviti da klošariš ?"
Zbog cega je klosarenje, piti, pusiti, i imati djevojku ? ( naravno, ne redovno piti ) po tvome, ja sam totalni klosar ?
Cure - da li ti sa svojih 14 ( ili 15, jednom si napisao, zboravio sam tacno ) stvarno imas takvo razmisljanje ? Ili se samo salis ?
Realno gledano, "safatam" sve sto mogu, izuzetak je naravno, kada vec imam djevojku ( mada i tada, nema toliko izuzetaka:) ). Ako je tvoje misljenje takvo, sa tvojih 15 godina, ja stvarno ne znam.
Cak nesto ja pricam sa mamom neki dan, i ona meni nesto kao u stilu: "Pa neces sad ti valjda sa toliko godina imati ozbiljne neke veze ?" I dodane nesto kao ( ne tim rijecima, ali na tu temu ), pohvataj sve sto mozes.
Znaci cak ni moja majka, nema takvo misljenje, a koliko je samo starija od tebe ?

I da, to za kuckice, sponzorusice, sa 14/15 god. ? :S

Treba i popit, i ispusit koju ( cigaru naravno :) ), i je**t, i pobit se :)

I na kraju pitanje, i jos malo pametovanja :)
Razumio bi da si odlikas, bubator neki, i na tu temu. Ali prolazis 2 u osnovnoj a imas takvo misljenje.
Daj mi onda molim te objasni sta je to tebi zabava ? Sjediti pored racunara, i citati postove sa gamers.ba, raditi nekakve radove u PSu, i tome slicno ?
Ajde bar, "za moju dusu" uzmi procitaj neku knjigu. Pametnije ti je ;)

@ ScandaL - Nije tacno, da se samim slusanjem na casu sve moze znati za 5. Mozda iz nekih predmeta, ali rijetko.

I za kraj, nemojte biti toliko pametni, ko Boga vas molim ;)

Pozdrav;)
to sto tvoja mama tako govori,ne mora znaciti da je u pravu,i da tako mora biti.Tebi ako je cilj samo "pohvatati",nadji neku ku****u,masallah ima ih dosta,i fataj do mile volje,a ne iskoristavaj neke normalne cure/curce.I od 14/15 godina se i pocne.Nece sigurno neka od 18 najednom postat isponzorusa,od malena se pocne .

Treba i popit, i ispusit koju ( cigaru naravno :) ), i je**t, i pobit se :)

I zasto b ito trebalo ?Ako neko ne zeli da pije,pusi,znaci da se ne moze zabaviti? Ako je tebi u tome jedini smisao zabave,tesko tebi ...

I ovi sto pisu nesto za stelu,i kako drugi prolaze,zasto se vi brinite za njih?Vodite racuna za sebe.Oni mogu utjecati na svoju ocjenu,ali sigurno ne i na vasu,tako da nisu oni krivi sto vi padate ili 2 zakljucnu imate.
JoKeRrrr je napisao/la:
Po kojim kriterijima bi ti djelio poslove ? Po testu inteligencije ? Naravno da ti sve nece trebati , al velika vecina hoce ... I ja sam tako mislio . Tek sad na fax-u vidim zasto ce mi osi , jednadžbe da ne govorim itd. A lekire sine dragi , ne daju se zato da ti vidis sta je Grga Čvarak radio u srijedu navecer .Čitanjem lektira ili knjiga opcenito pridonosi ti pismenosti i sposobnosti izrazavanja.Kad pričaš sa nekim po prici mu mozes vidit da je lik nacitan il da nije knjige u zivotu vidio...
Al molmte vidi ovo za lektire .Daje nam lektiru Epsko lirske pjesme .U tim pjesmama se se ljudi izrazavaju nepravilno
npr.poso ,pocera me , i takve stvari .Ja licno nemam nista protiv knjiga ,volim citat neke price koje su zanimljive .A za matematiku naveo sam primjer profesora .Mislim za sto da radimo 101 nacin zadatka kada se vrlo jednostavno moze doci do rjesenja .Po meni najvazniji predmet Informatika ,Engleski ,I struka.
Da te ne citiram, bezveze natrpavam temu.
Ili si sljep, ili nisi dobro procitao, nije rekla "trebas pofatat svaku", nego sam ja to tako protumacio, ugl. mislila je da ja u ovim godinama ne trebam setati jednu djecojcicu par godina, nego da bih trebao "stalno da ih mjenjam" bar sam ja to tako svatio, a siguran sam da sam dobro svatio.

Sponzorusa i ku**a sa 14 / 15 godina ? Koliko ti imas godina ? Ti mi znas navesti neku koja se j**e za pare sa 14 godina ? Ili neku sto je sa momkom, zato sto ima u dzepu, sa 14 / 15 godina ? ... Idi zuri u sunce ili tako nesto ...

Da li sam ja rekao da je to jedini izvor zabave ( opet "nevidis" dobro ), ali sam rekao, da svako ( znaci bas svako ) a posebno od 14 / 15 do 25 god. treba s' vremena na vreme, da "popije koju". Sad' neko pije manje, neko vise, zavisi od ljudi.

EDIT: Nije meni cilj pohvatati neku ku****u, nego kako ti kazes "normalnu curu / curicu", i objasni mi, ako se djevojka bude sa momkom jednu noc ( ne svaku noc sa drugim ), to je tebi nenormalno ? Onda stvarno imas krajnje retardirano razmisljanje. Zbog cega ne mogu da se zabave ? Zivot je kratak, treba ga maksimalno iskoristiti.
swynY je napisao/la:
Da te ne citiram, bezveze natrpavam temu.
Ili si sljep, ili nisi dobro procitao, nije rekla "trebas pofatat svaku", nego sam ja to tako protumacio, ugl. mislila je da ja u ovim godinama ne trebam setati jednu djecojcicu par godina, nego da bih trebao "stalno da ih mjenjam" bar sam ja to tako svatio, a siguran sam da sam dobro svatio.

Sponzorusa i ku**a sa 14 / 15 godina ? Koliko ti imas godina ? Ti mi znas navesti neku koja se j**e za pare sa 14 godina ? Ili neku sto je sa momkom, zato sto ima u dzepu, sa 14 / 15 godina ? ... Idi zuri u sunce ili tako nesto ...

Da li sam ja rekao da je to jedini izvor zabave ( opet "nevidis" dobro ), ali sam rekao, da svako ( znaci bas svako ) a posebno od 14 / 15 do 25 god. treba s' vremena na vreme, da "popije koju". Sad' neko pije manje, neko vise, zavisi od ljudi.

EDIT: Nije meni cilj pohvatati neku ku****u, nego kako ti kazes "normalnu curu / curicu", i objasni mi, ako se djevojka bude sa momkom jednu noc ( ne svaku noc sa drugim ), to je tebi nenormalno ? Onda stvarno imas krajnje retardirano razmisljanje. Zbog cega ne mogu da se zabave ? Zivot je kratak, treba ga maksimalno iskoristiti.
Pa ako si ti tako protumacio,znaci da je i ona na to mislila,u cemu sam onda ja pogrijesio sto sam gore napisao? Skontaj se malo ...

I nisam ja rekao da ona sa 14/15 godina bude "prava" sponzorusa,nego da od tih godina pocne,i da ona u tim godina vec pomalo pocne teziti prema tome.Normalno da ona ne moze u tim godina bit sponzorusa kao neka sa 20g.De skontaj malo tim svojim mozgicem sta ti govorim,pa mi onda sta napisi .

I opet te pitam,eto sad drugacije,zasto bi neko morao s vremena na vrijeme nesto popiti ako on to ne zeli,gdje pise ?To tvoj neki zakon ili ...? Smijesan si.
- Ja sam sad prvi razred Gimnazije. Osnovnu sam zavrsio kao odlican ucenik, u svih osam razreda i na polugodistu i na kraju sam sve imao petice, znaci uvijek 5.0.

-Gimnaziju sam bez problema upisao.. bez ikakve stele.. nit imam kakve stele, nit sam babin sin nit mi je s ovim ocjenama trebala stela, nit me je ko mogao sjebat da ne upisem.. I tako et Gimnazija jeste teska.. ali sa skroz malo ucenja i paznje na casu mozete imati jaku cetvorku. Ja sam na polugodistu prosao s 5.. jeste da je bilo na guzove, ali jbg 5 je 5 u gimnaziji.. i sad evo na kraju sam se malo opustio.. previse vremena za kompom, s drustvom pio stalno (ne pusim) .. i rezultat toga je sto sad moram popraviti 3-4 predmeta da bi prosao s 5.. ali ja se nadam da cu izgurati jer inace bi bio sjeban cijelo ljeto.. I to hocu da vam kazem.. da sa malo truda i paznje mozete biti vrlo dobar ucenik i postici nesto u zivotu.. ja sam to shvatio u osnovnoj, jer nisam u toj poziciji da cu imati sigurnu buducnost .. i da ce mi otac osigurati sve.. Eto svima zelim srecu.. ali na prvom mjestu trud i rad.. onda ce biti i srece.. Pozdrav
Hajd sad mi daj samar i zakljucaj ovu temu, postaje previse dosadno i monotono
getiN je napisao/la:
E moj farise...
Šta će ti alkohol,cigare,cure jeli samo se tako znaš zabaviti da klošariš ?
Oni koji konzumiraju alkohol,cigare neznaju se provesti i to većinom vide od društva pa i oni poćnu, zatim spomenuo si cure, nažalost danas ima toliko ku******a da nisam nikad imao cure, razlog nisam htjeo, čekam neku solidnu,slatku koja će biti moja duša <3
U pravu si to što kažeš, netreba provest život učeći, ali nevalja ni klošarenjem..Najbolje naći pravu raju zezate se, idite jedni drugima kućama, pravite derneke (ne klošarkske -.-).

Valjda si me razumio, ovo sam ti onak od srca reko

Umrla je čekajući idealnog . Nego šta ste se oko cura krenuli sada, tema je o školi =D
Gunfort_ je napisao/la:
Pa ako si ti tako protumacio,znaci da je i ona na to mislila,u cemu sam onda ja pogrijesio sto sam gore napisao? Skontaj se malo ...

I nisam ja rekao da ona sa 14/15 godina bude "prava" sponzorusa,nego da od tih godina pocne,i da ona u tim godina vec pomalo pocne teziti prema tome.Normalno da ona ne moze u tim godina bit sponzorusa kao neka sa 20g.De skontaj malo tim svojim mozgicem sta ti govorim,pa mi onda sta napisi .

I opet te pitam,eto sad drugacije,zasto bi neko morao s vremena na vrijeme nesto popiti ako on to ne zeli,gdje pise ?To tvoj neki zakon ili ...? Smijesan si.
Kako si malouman, strasno. Da li sam ja rekao da neko MORA da popije ( OPET dobro ne vidis ), rekao sam da je sasvim normalno, da se s' vremena na vreme popije ! Previse si glup, da bi procitao kako pise, ili ?

Sta si ti inace ? Neki Svetac ? Sta ?
Mislim, ne pijes, nesto se bunis ako neko "iskoristi" djevojku ... ?
Ili si pedercic ? Ne kontam te stvarno, milim 91 godiste, a razmislja, kao da mu je nekih 60 godina. Opusti se malo sine, uzivaj u zivotu. Po meni treba pit, i picu. Trebam uhvatiti svaku dobru priliku, sto se djevojaka tice. Ako ti neces, tvoja stvar, bmk za tebe. Nemoj vise da smaras, preslo je sa teme skole na temu oko alkohola i zena.
Ako jos nisi toliko ukopan, i oces nesto da komentarises, prokomentarisi mi na pm, nemoj da zatrpavas temu.

Cao
swynY je napisao/la:
Kako si malouman, strasno. Da li sam ja rekao da neko MORA da popije ( OPET dobro ne vidis ), rekao sam da je sasvim normalno, da se s' vremena na vreme popije ! Previse si glup, da bi procitao kako pise, ili ?

Sta si ti inace ? Neki Svetac ? Sta ?
Mislim, ne pijes, nesto se bunis ako neko "iskoristi" djevojku ... ?
Ili si pedercic ? Ne kontam te stvarno, milim 91 godiste, a razmislja, kao da mu je nekih 60 godina. Opusti se malo sine, uzivaj u zivotu. Po meni treba pit, i picu. Trebam uhvatiti svaku dobru priliku, sto se djevojaka tice. Ako ti neces, tvoja stvar, bmk za tebe. Nemoj vise da smaras, preslo je sa teme skole na temu oko alkohola i zena.
Ako jos nisi toliko ukopan, i oces nesto da komentarises, prokomentarisi mi na pm, nemoj da zatrpavas temu.

Cao:-*
Kako si glup,ne znas ni sam sta pises.Da,jesi rekao da svako mora da popije,vrati se na svoj prosli post,i procitaj sta si napisao,i to si fino naglasio,ali si preglup da bi skonto sta pricas.I ne,ne govorim za sebe,pijem i sam i piti cu,i nisam ni rekao da se ja tako ponasam.Nego,ti fakticki napadas ljude koji su takvi.I ne volim kad neko bezze nesto tvrdi a glup je da to opravda.Okani se pametovanja.I pisem gdje ja hocu,i komentarisem sta ja hocu.Kontas barem to ?Tema je i onako zatrpana,ne zna se koji je post gluplji.
Gunfort_ je napisao/la:
Kako si glup,ne znas ni sam sta pises.Da,jesi rekao da svako mora da popije,vrati se na svoj prosli post,i procitaj sta si napisao,i to si fino naglasio,ali si preglup da bi skonto sta pricas.I ne,ne govorim za sebe,pijem i sam i piti cu,i nisam ni rekao da se ja tako ponasam.Nego,ti fakticki napadas ljude koji su takvi.I ne volim kad neko bezze nesto tvrdi a glup je da to opravda.Okani se pametovanja.I pisem gdje ja hocu,i komentarisem sta ja hocu.Kontas barem to ?Tema je i onako zatrpana,ne zna se koji je post gluplji.
Ti si ocito neki maloumni seljacic, saberi se malo pa pisi.

IQ ti je manji od sobne temperature svegam' :S
swynY je napisao/la:
Ti si ocito neki maloumni seljacic, saberi se malo pa pisi.

IQ ti je manji od sobne temperature svegam' :S
Ah,sto me uvrijedi ... :$

Koliko ti je vremena trebalo da smislis te dvije recenice ? xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.