Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] First sigs^^

287 pregleda · 30 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 18:22

Eh evo okuso sam se u pravljenju sigova po prvi put u zivotu. Zadovoljan sam i prijatno iznenadjen samim sobom^^. Enjoy!

Feel free to comment!

Ocjene dajte uz obrazlozenje plz

1.

2.

Bye-Bye^^

edit: ponovo ljubomorni retardi koji daju 1 familiju vam mrtvu

edit: evo ga i treci

3.

LavShinoda je napisao/la:
drugi je karina a ostala dva su odlicna
De me anblokaj na msnu da mi sendas neku sliku da napravim KM sig ^^
• Malo morgen da su ti ovo prvi sigovi. Ako tako tvrdiš, onda definitivno nisu tvoji. =) ( Ma da mi ni pored toga nije jasno, ako si ih već ti radio, zašto na njima nije tvoj nick. Ali to na stranu ).

• Zašto ? Flow predobar za početnika, tematika (po)glupa i nevezana za text. Tj. kao da su radovi po narudžbi. =)

• 5 od mene. ( Ko je dao 1, mentalno je retardiran )

• I evo, jedna molba. Uđi u ovaj zadnji rad. Povećaj height za 4-6px. Uzmi 2-3px slike odozdo, i dodaj ih na vrh. Pa onda obrnuto. Radovi dimenzija koje su manje od standardnih, 400x149, mnogo bolje izgledaju sa okvirom. =)

I promijeni text u ScandaL, pa postaj.
1 i 2 su mi nekako loshi Neznam sto al mi se nesvidjaju

Ovaj zadnji mi je nakako najbolji od svih ovdje

I da josh sam nesto primjetio, da ti je kvaliteta slika losha :|

Inace Good work
privi je nidje veze ostala dva mogu proci po lijepo ukombinovanosti
3 mi se svida...

A i prvi nije los...
ScandaL je napisao/la:
Jel ti znas ko su PS masteri? Mislim da neznas jos uvjek^^

Na gamersu trenutno ne postoji ni jedan PS master, nit ce ikad postojat. To su ljudi koji profesionalno svaki dan naprave 50-ak logoa i zaradjuju ogromne pare za njih... (ne samo logo, ovo sam lupio). Trenutno na gamersu nema nikog ko zivi od Photoshopa i slicnih programa tako da... A niti jedan PS master nebi postavio svoj neki rad u pub da ga ljudi ocjenuju -.-' Chill... Nemam nista protiv tebe ali pazi koje rjeci koristis^^

Hvala svima na pohvalama, cekam jos mod-ove i TRLa za komentar!

Sad radim novi sig! Comming soon.. editovacu temu
Moj void stone , ne znas se pise odvojeno ...

Pusa....
v3Tr0x je napisao/la:
• Malo morgen da su ti ovo prvi sigovi. Ako tako tvrdiš, onda definitivno nisu tvoji. =) ( Ma da mi ni pored toga nije jasno, ako si ih već ti radio, zašto na njima nije tvoj nick. Ali to na stranu ).

• Zašto ? Flow predobar za početnika, tematika (po)glupa i nevezana za text. Tj. kao da su radovi po narudžbi. =)

• 5 od mene. ( Ko je dao 1, mentalno je retardiran )

• I evo, jedna molba. Uđi u ovaj zadnji rad. Povećaj height za 4-6px. Uzmi 2-3px slike odozdo, i dodaj ih na vrh. Pa onda obrnuto. Radovi dimenzija koje su manje od standardnih, 400x149, mnogo bolje izgledaju sa okvirom. =)

I promijeni text u ScandaL, pa postaj.
Sta je stobom? Pogledaj moj nick na msn-u i svugdje ostalo.. Molio sam Fatala i ostale da mi promjene nick primje mjesec dana al nisu htjeli :S Nisam kod kuce veceras cu promjenit i postacu ti

Flow sam vjezbao (razni tutoriali) -.-'

I ti nemas pravo optuzivat nikog za RIP-anje dok ne nadjes potpuno iste ovakve.. Shus
Nice, nice, samo smudge tool ^^

5icu sam ti dao ^^
prvi mrtav, drugi nije vrijedan komentara ... treci je prejak samo malo blending popravi.

@ getin & storm: nepoznati ste mi poprilicno a kritikujete ko da ste na svijetu poznati. prosvijetlite me

keep it up TLR :]
Meni prvi najjaci :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.