e vako imam MX518 i sada kada igram CS npr PUCAM nekoga i sada sklonim ruku sa misa on nastavi pucati stoo too ??? "a ja sam dirao tamo mouse" pa ne znam jel do doga??
Diskusija
Zaključana
problem mis
76 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 19:58
Možda ti je i do kabla, znam da je često bilo tih fazona, a vidi tamo gdje si dirao miš opcije stavi na default pa probaj!
Vrati sve na default pa probaj.
to je se meni desavalo kada sam install mouse fix tj.kada sam mouse fix ubacio u registry ( cisto sranje je taj mouse fix ) ...ako si tto uradio nadji na netu imas unistaller mouse fixa pa stavi na default...
Otidji vak Start - Settings - Control Panel - Mouse - Pointer options i treba da ti bude prvo ukljuceno sve ostalo iskljuceno a u Buttons sve iskljuceno tako je kod mene pa nista ... ... tako stavi pa vidi
NighT007 je napisao/la:
to je se meni desavalo kada sam install mouse fix tj.kada sam mouse fix ubacio u registry ( cisto sranje je taj mouse fix ) ...ako si tto uradio nadji na netu imas unistaller mouse fixa pa stavi na default...
Evo MouseFix Uninstall ako treba ..
http://rapidshare.com/files/238254041/removemousefix.reg.html
http://rapidshare.com/files/238254041/removemousefix.reg.html
nc je napisao/la:
Sta taj mouse fix ustvati popravlja?
Ovaj mouse fix-er, profesionalnim igračima koji koriste za preciznu osjetljivost miša.
Jedan od Cyberathlete's Professional League članova su napravile ove jednostavne
promjenu registra, koji će onemogućiti bilo koji miš ubrzanja made by Windows XP.
Biti upozoren: to će osjetiti i sporo akward na prvom mjestu. To je istina. Uklanjanjem ubrzanja, vaš pokazivač miša, (crosshair možda), točno će se prikazati pokretu koji vam staviti na miš. Dakle, stvaranje vrlo osjetljiva miša pokreta.
On pokret nece imati bilo koji efekti izvan igre, ali to je vrlo primjetno u igri.
To možda na prvi pogled čudno, ali dovraga, jednom kad se na njega naviknes, on ce poboljšati tvoj teži skil...
ali ne padajte na te fore da cete postati "PR0" gameri ako ga snimite...jer je sranje...samo price...cisto sranje samo ti mis stopa,ledi,smanji preciznost i sens i sve ti shebe...
U control panelu u mouse settings imas opciju "Click lock". Procitaj sta je to ondje u CP-u i iskljuci ga xD Do toga je. I meni je bilo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.