Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS Miš "švera"

148 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 20:07

Prije par mjeseci otvarao sam istu temu ali niko nije pomogao.

Otkako imam Deathaddera tj otkako sam formatirao pc, kad uđem u cs i povlačim miš prema dole on odjednom skrene u desno iako ja povlačim prema dole.

I kad povlačim miša prema lijevo on odjednom skrene prema gore.

U Combat Arms -u mi je isti problem, ali u CoD-u(ovima) 1, 2 i UE mi normalno ide.

Ono što sam probavao i ne radi -

- reinstall
- task manager > set priority > low
- mouse fix

Ono do čega nije 100% -

- do cda
- do patcha (sve sam verzije skidao ! )
- do miša, jer sam probavao sa 2/3/4 miša i opet nije moglo

Pošto sad ima ovaj neki problem sa bodovima, korisniku koji mi pomogne mogu se odužiti kreditom ili eventualno bodovima kad se mognu davati.

Zahvaljujem, ko god pokuša pomoći !
da li si probao druge portove, ocistiti pc , da ti neide preko hub-a zato sto neki uredjaji trebaju napajanje strujno ( npr sa svjetlom itd.) probaj to
Desni klik na ikonu od CSa > Properties > Target > i dodaj ovo -noforcemparms -noforcemaccel.

Obrisi podlogu, gdje ti je laser u onu rupicu puhni da izadje prasina.
bosanacz je napisao/la:
da li si probao druge portove, ocistiti pc , da ti neide preko hub-a zato sto neki uredjaji trebaju napajanje strujno ( npr sa svjetlom itd.) probaj to
Imam 5 usb portova za ubacivanje i + usb spliter tako da sam na svaku kombinaciju probao.

@dennah; ovo prvo nisam probao, probat' ću navečer; ovo drugo sam radio i puh'o i sa onim štapićima za uši čistio

@adel i svi ostali, NIJE do miša jer sa još dva-tri miša bude isto !
otvori miš i provjeri da li je laser u proizvodnji dobro okrenut....ako nije imaš male šerafiće i njih odvrneš okreneš i zavrneš
To se dešavalo i meni

RAZLOG: Imo sam instaliran njegov driver.. izbrisi ga!
8L7_ je napisao/la:
To se dešavalo i meni

RAZLOG: Imo sam instaliran njegov driver.. izbrisi ga!
Izbrisao driver, al' isti problem samo malo drugačiji...

Sad kad hoću prema gore da "vučem" miš on skrene u desno...

Ne znam...

Za mjesec ću formatirat' HDD pa će bit' bolje valjda.

Javi mi se zaa 9 dana, dok se vratim sa ekskurzije pa ću ti poslat' kredit il' bodove, šta već hočeš
4rm4n1 je napisao/la:
Izbrisao driver, al' isti problem samo malo drugačiji...

Sad kad hoću prema gore da "vučem" miš on skrene u desno...

Ne znam...

Za mjesec ću formatirat' HDD pa će bit' bolje valjda. :)

Javi mi se zaa 9 dana, dok se vratim sa ekskurzije pa ću ti poslat' kredit il' bodove, šta već hočeš :)
ma definitivno problem je sa softwareom ( windowsom) tako je i meni bilo pa sam se cudio sta mi je sa misem, odnesem u igraonu radi normalno, ja sam izbriso driver kad sam formatiro komp , a ja formatiram svako 2 tjedna, pa mi rade sve normalno...

Najvjerovatnije da je to windowsa jer do misa ne moze biti ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.