Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem @ Mis ...

135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 21:21

E ovako ... do prije 7 dana mis je radio normalno ... normalno sam igrao cs ... Kada igram cs nemogu rafatli retko kad mogu ... malo zapuca pa prestane ... a normalno radi kad nisam u cs :S mozetel mi pomoci ?

btw: reinstal sam cs... install sam drivere... i mis je inteli 1.1A

et da ne spamate beze ... ko zna neka napise ... ko nezna pussa :$

neam bodeva ... valjda vam nije jos furka bodovi :$ to se furalo 99 hahha
- Brate stvarno nebi ti znao pomoc, al ako hoces imam Intelli 1.1 skoro pa nekoristen, ako taj ne uspijes popravit
nRY je napisao/la:
- Brate stvarno nebi ti znao pomoc, al ako hoces imam Intelli 1.1 skoro pa nekoristen, ako taj ne uspijes popravit
hwala qme al nisi to morao ovde napisati ... mogo si mi PM send :$

hwala jos 1
KEW4M0N1ZER je napisao/la:
lupni malo mish mozda proradiii...
il qpi novi mish

sto spamas :@ kako me nerivrate djecemi moje ... udjem na ovaj g.ba jednom u pola godine i izivcirate me ... zato sam i otisao sa ovog foruma rad takvih sto si ti... SPAMERA !
BLAZZE je napisao/la:
sto spamas :@ kako me nerivrate djecemi moje ... udjem na ovaj g.ba jednom u pola godine i izivcirate me ... zato sam i otisao sa ovog foruma rad takvih sto si ti... SPAMERA !
ja sam ti pokuso pomoci kolko sam mogo....
jarane stas drugo ? al fkt.. nemas druge opcije...
:|
KEW4M0N1ZER je napisao/la:
ja sam ti pokuso pomoci kolko sam mogo....
jarane stas drugo ? al fkt.. nemas druge opcije...
:|
aj ok ...
Taj se problem meni desavao bogami. Samo brate nemoj toliko jako pritiskati MOUSE1 kad oces da ubijes lika. Ili jednostavno zamjeni mis

gl
AZA je napisao/la:
Taj se problem meni desavao bogami. Samo brate nemoj toliko jako pritiskati MOUSE1 kad oces da ubijes lika. Ili jednostavno zamjeni mis

gl
hwala ti nemam druge opcije xD neg uzeti nekome mis HAHHAHA
BLAZZE je napisao/la:
hwala ti nemam druge opcije xD neg uzeti nekome mis HAHHAHA
hahahahahahah
Isto to mi se desavalo , pokusavao sam sve moguce , cistiti ga i sl. i nista nije pomoglo...
Onda sam kupio novi mis i sve ok

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.