Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mx518 servis

109 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.07.2009. u 15:29

pozz momci.. eh ovako, imam problem sa mx518.. zanima me dali ima negdje u bih servis ili nesto, negdje gdje mogu kupiti kabal, znaci samo kabal nista vise, i ako ima ostalih djelova da znam.. pozdrav svima i hvala unaprijed
Plus u skenderiji, ali posto sa zakasnjenjem vidim da si iz Banja Luke onda neznam ;)
AZA je napisao/la:
Plus u skenderiji, ali posto sa zakasnjenjem vidim da si iz Banja Luke onda neznam
ma nije bitno to sto sam iz BL, samo gdje ima
m0ntreY_ je napisao/la:
ma nije bitno to sto sam iz BL, samo gdje ima :) :)
Pa ja sam iz Sarajeva. Imas u skenderiji radnja se zove Computer Plus, znaci sta god sam ja popravljao ili kupovao isao sam kod njih po meni najbolji ;)
AZA je napisao/la:
Pa ja sam iz Sarajeva. Imas u skenderiji radnja se zove Computer Plus, znaci sta god sam ja popravljao ili kupovao isao sam kod njih po meni najbolji
Plus Computers nije Computer Plus.

btw, ja sam imao MX500 (tako nesto, neam pojma ) i kad mi se pokvario kabal ja sam kupio onog Logitech Optical misa (od 10KM) i uz'o njegov kabal i zamijenio ga s ovim pokvarenim, probaj i ti tako
I mene bas zanima, imam 2 mx-a, jedan je nov(ja igram na njemu), a ovaj drugi ne radi mi ni lijevi ni desni klik od silnog udaranja :$ - ako ima neki servis gdje bi se to moglo popraviti dobro bi i bilo, a ako nemam boze moj :$

AZA je napisao/la:
Plus u skenderiji, ali posto sa zakasnjenjem vidim da si iz Banja Luke onda neznam
e brate, jel znas dali mozda imaju one glavne ploce, znaci glavnua ploca mi treba za drugi mis... ova pukla od udaranja ajd ako znas javi mi nekako plzzzzzz
Pa uzmi kabal od nekog drugog misa i zalemi ?:S
kupis neki logitech od 10ak km ... onaj crni npr ... i samo zamjenis kabal :) bez lemjenja i gluposti :D
cannabis4posho je napisao/la:
Pa uzmi kabal od nekog drugog misa i zalemi ?:S
Hehe pametnoo nisi dzaba isao u msets
OMG.Sta ba lupate miseve .Cuj puko od udaranja .Kad ga kupis cuvaj ga .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.