Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miš

140 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.03.2009. u 20:47

E vako igrao sam na mišu logitech jeftini placen 5km prije 4 godine i naviko se na mis exstra igrao COD e sad uzeo sam Lachesis razer mis i koristio par mjeseci i dosadio mi i vratim se na stari mis i dok je podloga ostala ista...

e sad kad udjem u cod mis spor i pravo low skocim i ogrenem se mis ode desno par milimetara ili ponekad cm jednostavno kad stanem ja sa rukom mis ode jos...
jednostavno je spor i nece da slusa...

imal ko kakvo resenje

evo kako mis izgleda
Hmmm....

Jesi probo povecati sensivity u windows tamo odnosno control panel???
Sora je napisao/la:
Hmmm....

Jesi probo povecati sensivity u windows tamo odnosno control panel???
U igri i u control panelu jednostavn i nece opet
pojacaj senzivit control panel imas da nastimas koliko oces brzinu imas low high pa vidis kako ti odgovara obicno svi gameri igraju na 1.0 sensivity...9-)9-)
Kod optickih miseva jednostavno senzor dotraje pa ne slusa, preskace i sl. To je tako.

Edit: Vidi da se nije zaprljao senzor pa ocisti.
Pa ako si install od Lachesisa drivere i ako si cackao tamo one stvari to ce ti utjecat na bilo koji mis kada ubacis poslije Lachesisa, probaj one postavke vratiti na pocetne.
Da nemas instalirane drivere za neki drugi mis?
Ja imam intelli 1.1 i jos jedan logitechovi mish.
Imam drivere od log. i kada koristim intelli, jako je spor bez obzira koliko sensitiviti bio. Ne mjenja se kod intellia, ali se mijenja kod log.

Imam drivere za Logitech, pa vidi da nemas slicnu situaciju.
Kod mene na inteli 3.0 ako mi je u igri odnos x ose u odnosu na y osu veci radi bas kao tvoj okrenem ga desno on ode lijevo, dakle posto si dobar s tim programima, vidi negdje program za te x i y ose na misu odnosno sensitivity-u.

Ili vidi mislim da se u konzoli u igri moze to napisati, kao sto je u kanteru m_pitch .. =)
kupi logitech g1/g3/mx300 i rijesi se muka

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.