Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Da li se isplati?

566 pregleda · 39 odgovora · otvorena 13.05.2009. u 23:10

Za par dana bi trebao doci u Sarajevo pa razmisljam da kupim sebi opremu za PC ono sto razmisljam bi bilo oko 303KM i da li se to isplati?

SLUŠALICE SPEEDLINK SL-8793 MEDUSA PRO GAMER 5.1

MIŠ RAZER LACHESIS, 4000 dpi, BLUE !!!

Razer GOLIATHUS Speed - OMEGA
ili
Razer Mantis Speed

Zanima me koja je podloga bolja i kao sto sam prethodno rekao da li se isplati uzet ovo.
Admini nemojte temu u kantu zivi bili.
Vertazzar je napisao/la:
ne isplati se

neće ti se povećat skill ako kupiš opremu od 3 stoje.

Pa.... ako ga znas namjestiti, poveca ce ti skill.
Ja sam odigro 3 partije dote sa Roccat Kone.
Od toga sam jednu sa zeusom.
Namjestio sam da mi na jedan klik iskoristi obe magije, na drugi klik da mi je 2. item poredu, a treci klik, da je 1. item poredu.
2. item mi je uvijek hex. Mislim, nije uvijek, ali kada ga sastavim, stavljam ga na tu poziciju, a prvi item mi je bot.

Ne mozes vjerovati koliko olaksa igranje, ubrza ubijanje, skrati cackanje i opusti drugu ruku.

Mislim. Nece te mis napraviti proom. Ali ako vec znas dosta dobro igrati, znas skriptni jezik za taj mis, moze te dosta ubrzati. Ono sto vec znas, olaksace ti. Ali ako nemas vec nekog skila, djabe ti je skroz.
gaZZel je napisao/la:
Brate > LOL ! Uzmi sebi medusa 2.1 (35 KM)
- IntelliMouse 1.1 (30 KM)
- Razer Mantis Control (40 KM)
I smiri se :S
aj osini se cime opakim...
cuj 2.1... to ko da si kupio balon i dodjes u kucu igala.. ja se jednom iznerviro... uhvatio sluse na glavi i naglo skinuo kad se raspolovise na milion djelova, isto lego kockice...

tako da moj advice nikad 2.1 speedlink ne kupuj.. bolje odma tih 40 KM poderi ili zapali ili najbolje ostavi u dzepu !

nek qpi 5.1, barem kako svi kazu kvalitetnije su dosta od ovih 2.1 :)
Nezz kako stoje cjene al ja bi ovako uzeo ... da imam 3glave

-Razer pirane sluse ... il neke druge al samo da je razer
-Mish Razer Rocket
-Podloga razer goli... control
Za te pare cugas 3 noci ko gospodin !!!

gaZZel je napisao/la:
Brate > LOL ! Uzmi sebi medusa 2.1 (35 KM)
- IntelliMouse 1.1 (30 KM)
- Razer Mantis Control (40 KM)
I smiri se :S
objesi se na drvo i pojedi ljesnjak
Ajjj lika, ja vamo nemam za Tiesta on trosi 300KM za opremu.. Daj ba budi malo racionalniji... Podijeli sa rajom, nabavim ti sta hoces...
sve smece bacas pare djete
Mantis control + mx518
A slushe ... logitech precizn gaming nisu skupe a ok su =)
Daj sta ima veze ako dadne 300 km na opremu.Zasto onda niko ne prigovara fudbalerima kad kupe kopacke od 300 km

Brate to je tvoj zivot,ja barem da imam pola od toga(150km)mogao bih sebi kupiti i sluse i mis i podlogu

Sto se tice ovoga :

SLUŠALICE SPEEDLINK SL-8793 MEDUSA PRO GAMER 5.1 *Za ovo para sto kostaju dobre su*sto vise para bolje slusalice

MIŠ ako hoces po meni je dobar mx518 ili jos bolje ako imas para roccat kone.

Ako vec planiras razer opremu uzmi control barem meni je lakse nego na brzim podlogama sad kako se ko navikne covjek svasta u zivotu proba tako i ti probaj podloge pa koja ti se dopane
Vidim neki govore kupi neko govore bacas pare... Nemojte vi "raspolagat" njegovim novcem, on ce ga potrositi kako on misli da treba. Mislis li da igras duze vremena cs-a ili cega vec hoces onda se isplati dati kes za opremu. Moja preporuka da ne uzimas Lachesis jer je ogroman fkt, imas puno jeftinijih miseva a dosta boljih. Ovo ostalo je ok.
KillaOR je napisao/la:
Ajjj lika, ja vamo nemam za Tiesta on trosi 300KM za opremu.. Daj ba budi malo racionalniji... Podijeli sa rajom, nabavim ti sta hoces... :P
hahahahahhaahahahha keno lave neam ni ja za tjesta j**o sebe :D
Sluše mogu proći, mada ima par kila u njima. Ja ti taj miš ne bi preporučio, radije uzmi Logitecha (MX 518 il' G5).
A za podlogu, savjetujem ti tu Goliathus Speed jer nećeš 100% požalit' što si dao pare za nju
Evo moja preporuka :
Kuglash il' neki stari laserski - 3km
podloga plava mala - 1km
skill - neprocjenjivo, neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je master card!
Philosopher je napisao/la:
Pa.... ako ga znas namjestiti, poveca ce ti skill.
Ja sam odigro 3 partije dote sa Roccat Kone.
Od toga sam jednu sa zeusom.
Namjestio sam da mi na jedan klik iskoristi obe magije, na drugi klik da mi je 2. item poredu, a treci klik, da je 1. item poredu.
2. item mi je uvijek hex. Mislim, nije uvijek, ali kada ga sastavim, stavljam ga na tu poziciju, a prvi item mi je bot.

Ne mozes vjerovati koliko olaksa igranje, ubrza ubijanje, skrati cackanje i opusti drugu ruku.

Mislim. Nece te mis napraviti proom. Ali ako vec znas dosta dobro igrati, znas skriptni jezik za taj mis, moze te dosta ubrzati. Ono sto vec znas, olaksace ti. Ali ako nemas vec nekog skila, djabe ti je skroz.
Brate jest to sve, al ko će davat 3 glave za smeće neko koje će ti pomoći da se "igraš" bolje , zato bolje srušit nade i natjerat ga da spenda pare na nešto drugo
Vertazzar je napisao/la:
Brate jest to sve, al ko će davat 3 glave za smeće neko koje će ti pomoći da se "igraš" bolje , zato bolje srušit nade i natjerat ga da spenda pare na nešto drugo
Pa dobro.
Tu si upravu.
3 glavu su samo ako imas stvarno visak para koje ti nikako ne mogu zafaliti. A i tada je bolje to dati u dobrotvorne svrhe ako ti vec ne trebaju. Drugima mogu zatrebati.

Mada bi ja sebi od te opreme, misevi, slusalice, rukavice, podloge i ostale djidjamidje, uzeo samo tovaj mis ok kojem ja govorim, jer mi se stvarno svidjeo. Ali to bi mi i bila prva stvar u koju sam ulozio da stvarno mogu i bez nje, tako d asmijem jednom biti pohlepan.
Moj savijet

Razer Deathadder
Razer Goliathus spd
A za slusalice :$ nemoj speedlink samo toliko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.