Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PS2 emulator XD

95 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.05.2009. u 15:02

OooooJ drugovi xD

Trebam emulator za PS2 koji radi...jednom sam skino preko emulator-zone al nisam znao kako ga pokrenuti...ness mi je trebalo Bios and roms....pa dobro bi bilo da mi neko objasni kako ga koristit,imam neki CD za play driver al nzz ga pokrenuti...gledo sam na youtube al niss ne pomaze :(:*:*:*
HMM koja ti je konfiguracija kompjutera da vidim mozes li uopste ga ppokrenuti, ja sam uspjeno odigrai final fantasy 10 sa ps2 emulatorom ali treba ti zvjer od kompa da ti ide sve tecno, dalje trebaju ti biosi ( koji su warez i ilegalni , googlaj) i naravno plugini, emulator ne skidas sa emu zone vec sa njihovem oficjelne stranice,
tiHASMRt je napisao/la:
HMM koja ti je konfiguracija kompjutera da vidim mozes li uopste ga ppokrenuti, ja sam uspjeno odigrai final fantasy 10 sa ps2 emulatorom ali treba ti zvjer od kompa da ti ide sve tecno, dalje trebaju ti biosi ( koji su warez i ilegalni , googlaj) i naravno plugini, emulator ne skidas sa emu zone vec sa njihovem oficjelne stranice,
aham...znaci pluginse i biose trazim preko stranice od igrice jel?
Ako nemash mrcinu od pc-a djaba ti swe...

Najbolji ps2 emu je PCSX2, i sto owaj rece nadji na nekim Rs ili megaupload pretraziwcima BIOS i plugine za zwuk, video, kontrole. Poslje toga stimaj u opcijama...
codex je napisao/la:
Ako nemash mrcinu od pc-a djaba ti swe...

Najbolji ps2 emu je PCSX2, i sto owaj rece nadji na nekim Rs ili megaupload pretraziwcima BIOS i plugine za zwuk, video, kontrole. Poslje toga stimaj u opcijama...
Oke hvala :D
Koliko znam, ne postoji tako dobar emulator koji ce ti omoguciti nesmetano igranje PS2 igrica na PC-u, bila ti dobra cfg ili ne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.