Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Emulator Play station 2

103 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 13:44

Zdravo ljudi jel iko uspio naštimat emulator, ja sam skino 3 različita ni jedan nisam pokreno.Ako je naštimo neka se javi dobije kredita na telekomu
nije niko pajdo,nemoj dzabe pokusavat i brisi to sa racunara,ozbiljno ti govorim9-)
ma zato trebas imati jak PC i nevjerujem da je to neko napravio!sry!:D

edit:
sjebaces si BIOS!

kupi sebi PS2 i igraj do mile volje pokvarices PC ja ti kazem!
Slažem se sa ovima gore,može ti samo naškoditi PC-u,zato preporučujem ti kupi PS2 i miran si.
<3 ps2
ok, hwala ljudi al' ako je netko uspio neka javi :)))
da neotvaram dzabe temu ja sam skino ps1 emulator ePSXe i skino sam duke nukem land of the babes (ak neko ima link od igrica gdje se mogu skinuti nek mi send na PM/GB ) kad pokrenem samo mi se pojavi black screen i svira neka muzika nista vis ceko 20 min nista samo to pa ak nek zna rijesenje nek me msg
Ima to moj jaran moze igrati sve igre sa PS 2 ima takodje i emulator za nitendo.
SKRBAE je napisao/la:
ok, hwala ljudi al' ako je netko uspio neka javi :)))
Uspio ja pes 09, ostalo FIFA 09 pola se ekrana ne vidi, god of war 2 isto pola ekrana, ima dosta zezancija a glavna grafička ti je procesor i moraš imat bolji procesor sa boljim instrukcijama, a dual core, netreba dalje.Uglavnom, nije uštiman, biće još dosta verzija i DVD drive nije napravljen da vrti ove DVD pa prema tome, oni su upravu, nije ti to još za kompjuter.
PS2 emu - PCSX2

PS1 emu - AdriPSX ; PSX fin

Ovi rade provjereno...
Atif je napisao/la:
Ima to moj jaran moze igrati sve igre sa PS 2 ima takodje i emulator za nitendo.
daj sta ti je,vidis da svi govore da nemoze a ti sad tvrdis da moze svaka igra,pa ajd nam reci kako se zove i kak se nastima ak si toliko pametan:@
imam ja ps2 emu...radi ko mlijeko...mogu da pokrenem SKORO sve igrice!!! al malkice laga :)...al bolje da malo laga :) nego da nikako!! ove najnovije igrice vecina ne moze...al eto zadovljan sam :):):)
da moze da uradi nepravi se pametan u svakom slucaju sve moze uz malo truda :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.