Ovako, pozz svima..
Odmah ću preći na problem..
Igra mi se pravoo igrica "Resident Evil 3". Sigurno ste je mnogi igrali na playstation-u 1. Pošto mi je na ps1 otišao davno laser, nemogu igrati tu igricu. E sada znam da se može preko neta skinuti ps1 emulator, i moze se skinuti ta igrica kao image ili ISO (il kako već
) , i normalno na kompu igrat. Kao kad sam igrao i pokemone preko gameboy emulatora...isto sranje drugo pakovanje.
Da biste dobili ovih skromnih 30 boba, morate uraditi sljedeće:
1. Poslati mi link za download ps1 emulatora i igrice Resident evil 3 na PM.
2. Objasniti mi svaki moguči detalj kako sve naštimati da pokrenem igru na emulatoru.
3. Kada vidim da igra ide kako treba na emulatoru, odma šaljem bodove onome ko je sve odradio..
Hvala svimaa, iskreno se nadam da ćete mi pomoći.
Ja sada nemam vremena to sve tražiti, odo sa curom na kafu. Kad se vratim nadam se da ću večeras zaigrati ovo
Temu je odobrio uNderson
Odmah ću preći na problem..
Igra mi se pravoo igrica "Resident Evil 3". Sigurno ste je mnogi igrali na playstation-u 1. Pošto mi je na ps1 otišao davno laser, nemogu igrati tu igricu. E sada znam da se može preko neta skinuti ps1 emulator, i moze se skinuti ta igrica kao image ili ISO (il kako već
) , i normalno na kompu igrat. Kao kad sam igrao i pokemone preko gameboy emulatora...isto sranje drugo pakovanje.Da biste dobili ovih skromnih 30 boba, morate uraditi sljedeće:
1. Poslati mi link za download ps1 emulatora i igrice Resident evil 3 na PM.
2. Objasniti mi svaki moguči detalj kako sve naštimati da pokrenem igru na emulatoru.
3. Kada vidim da igra ide kako treba na emulatoru, odma šaljem bodove onome ko je sve odradio..
Hvala svimaa, iskreno se nadam da ćete mi pomoći.
Ja sada nemam vremena to sve tražiti, odo sa curom na kafu. Kad se vratim nadam se da ću večeras zaigrati ovo

Temu je odobrio uNderson