Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Resident Evil 4 ili ti ga Biohazard 4

73 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 11:43

Eh,ovako instaliram RESI 4 , meni moze , znaci sve se vidi new game,load,options etc.
I sad,pogledam video , i on se vidi , ali kad bi igra trebala poceti meni sve crno na ekranu u pm :S

Graficka ili sta ?
Lošija je ATI 9250 128 MB,moram novu qpit :S

Eto,ako neko zna pls help :D
graficka karta 100% ili nedostatak rama de napisi nam svoju konfiguraciju comp-a da ti mozemo vise reci nesto oko tvoga problema.... a bilo bi i pozeljno da izneses podatke od igre koliko je zahtjevna
UnrealLima je napisao/la:
graficka karta 100% ili nedostatak rama de napisi nam svoju konfiguraciju comp-a da ti mozemo vise reci nesto oko tvoga problema.... a bilo bi i pozeljno da izneses podatke od igre koliko je zahtjevna
Evo ti hardverskih zahtjeva:

Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad

*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.

I vidiš da njegova grafička odgovara igri...
2,66 Dual Core
512 Ram
128 MB graf,Radeon 9250

Al' vidi,video uvodni vidim,al' igra neće :S
pogledaj na kojoj ti je rezoluciji podesena igra igrao sam i ja tako carbon na 128-ci vidim uvodni dio kada krene igra isti problem kao tvoj znaci rezoluciju pogledaj koja ti je sada stavljena u igri i promjeni na najmanju

Pogledat ću.
Prijatelju ista graf. njemu radila :S
Ako ništa,probaću s novim driverima ...
Baj d vej,nije toliko bitan ram graficke,jeste bitan al' nije toliko koliko je sam model ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.