Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

NFS: Shift Emulator Error

264 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.09.2009. u 15:46

Nesto ti fali.Mozda je do cd-a ?
- instaliraj igru
- instaliraj patch (link na prosloj temi)
- instaliraj crack (exe i dll file)
- u program files il dje je vec instalirana stavi nfs exe ikonu u kompatibilni mod sa win 2000 tj. desni klik na ikonu - properties - compatibility - pod compatibility mod stavi kvakicu i izaberi windows 2000
- u opcijama nfs nek ti rezolucija slike bude ista ko i desktop rezolucija

Tako su neke schwabe rjesile problem, ima jos pa u google translate stavi ovaj link

http://mygully.com/thread/41-need-speed-shift-patch-1-cracked-reloaded-1912841-3/
dodaj me na msn da ti posaljem file
mersimthebody je napisao/la:
dodaj me na msn da ti posaljem file
Kome si ti prije uvaljiv'o key logger? Cuj 1 kb 

Problem je sto kod havera radi, a kod mene ne, isto nam sve xD

edit: jos si ti neiskusan, al' shvatices nekad 
prEy_ je napisao/la:
Kome si ti prije uvaljiv'o key logger? Cuj 1 kb 

Problem je sto kod havera radi, a kod mene ne, isto nam sve xD

edit: jos si ti neiskusan, al' shvatices nekad 
cega ba,pa bgm taj file ja dobio na cd.u u crack folderu i nece bez toga,ako mislis da te hocu sjebat stvarno si glup,ja sam ovde da pomognem a ti kako hoces:r
neznam ni sta je key loger,je**t ovakav narod stalno misli da ce neko nekog sjebat ccc, allah selamet
mersimthebody je napisao/la:
cega ba,pa bgm taj file ja dobio na cd.u u crack folderu i nece bez toga,ako mislis da te hocu sjebat stvarno si glup,ja sam ovde da pomognem a ti kako hoces:r
neznam ni sta je key loger,je**t ovakav narod stalno misli da ce neko nekog sjebat ccc, allah selamet
Ofiran si al' et kako ti hoces...

Ontopic:Jel' pokusavas preko PCSX2 pokrenuti Shift ili..?
EmchO je napisao/la:

Ne, nego jednsotavno mi to izbacuje, nece da pokrene igru. Ni meni nije jasno kakvi emulatori 
Rješenje
EmchO je napisao/la:

ma kakav PCSX2 pa ne treba ti to,vec jednostavno sam raspakovao igru u winraru zatim sa daemon tolsom emuliro i instalirao igru,i zatim krekovao ali i taj fajl sto sam htio poslat preyu je u crack folderu i ja prvo nisam bio prenjeo taj fajl od 1 kb kontam sta cemi to,i dodje mi ta greska ko u prexa i onda prenesem i taj mali fajl i eto ga sad igram i uzivam a vi se puste kad nevjerujete:|
Ma samo pitam posto mi je bilo nejasno za to "Emulator"

Vidi jarane skini drajvere (mozda) ili jednostavno uzmi druge cd-ove :|
Evo da ne bi ispao supak, lik je bio upravu. Upravo mi je falio taj fajl koji mi je on slao. Skinuo sam sa neta novi crack folder, bio je taj faj u njemu. Izvino sto sam ispao supak :)

Moze lock, dao sam njemu bodove 
prEy_ je napisao/la:
Evo da ne bi ispao supak, lik je bio upravu. Upravo mi je falio taj fajl koji mi je on slao. Skinuo sam sa neta novi crack folder, bio je taj faj u njemu. Izvino sto sam ispao supak :)

Moze lock, dao sam njemu bodove 
hvala covjece,nemojte da govorite da ja nekom nesto uvaljujem ja sam posten i zelim pomoc:)
cao ljudi... i meni aman fali taj file....samo sto u mene nece nikako da pokrene igricu... :S ....

ako bi mi neko mozda mogo poslat taj file da probam i ja dal ce mi pomoc...

thx unaprijed...
E ljudi i ja imam problem s tim erorom moze li mi iko pomoc bio bih zahvalan!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.