Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

emulator za PS2

76 pregleda · 6 odgovora · otvorena 08.12.2008. u 21:07

da vas pitam znatel ikakav dobar PS2 emulator jer bi stvarno volio igrat dragon ball budokai tenkaichi 2 igrat na svome pc-u.al stvarno neki emulator da radi dobro ja sam imao neki al samo je do menia valjao a kroz citavu igru bile su neke crte podvucene vertikalno i igra je isla veoma sporo oko 6 F/ps pa nije moguce igrati kako treba
Ne postoji tako napredan emulator koji pokrece sve igre. Ima ih par dobrih, koji pokrecu par igara, veoma mali broj. Obicno dosta uspore PC, tako da se ne isplati instalirati :)
Mah nepostoji emulator koji cita sve igre ,a ione sto cita sve s mukom popola propada lik u zemlju pola nema pola ima stvari, jos moras imat zestok pc da bi ito pokreno,al moj predlog ako je samo radi par naslova kupi polovan ps2 i cao. :D,

Jbga prey ti javi sve odustajes od gaminga tamo vamo,cao ovo ono eto te opet xD :D
SuperNova19 je napisao/la:
Mah nepostoji emulator koji cita sve igre ,a ione sto cita sve s mukom popola propada lik u zemlju pola nema pola ima stvari, jos moras imat zestok pc da bi ito pokreno,al moj predlog ako je samo radi par naslova kupi polovan ps2 i cao. :d,

Jbga prey ti javi sve odustajes od gaminga tamo vamo,cao ovo ono eto te opet xD :d
4um samo ^^9-)
Malo prije surfam po netu i nadjem na bas taj emulator . Sad se nemogu sjetit linka :*
empty_king je napisao/la:
Malo prije surfam po netu i nadjem na bas taj emulator . Sad se nemogu sjetit linka :( :*
Imas history nadem ija znam milione stranica samo sto nijedan neradi ... i treba i bios ma nebi se ja sa tim zezeo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.