mozda ima vec postavljena tema al ne mogu da je nadjem. dali bi mi neko mogo objasnut kako ovaj program funkcionise bas sam se nesto nalozio da igram jednu igru al ne mogu nikako da ga napravim uvjek mi izbaci da nemam biosa ili sta vec. pa dali bi mi neko mogo objasnit kako se ovaj program podesi i kako on funkcionise sta mi je sve potrebno. hvala unaprijed
Diskusija
pcsx2
56 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.02.2009. u 18:29
Imam isti problem, skino sam xx razlicitih emulatora, xx biosa i pratio na youtube kako se konfigurise al sve neuspjesno . . .
Da li je stvarno moguce igrati igrice od PS2 na PC-u, ajde pls recite nam
nigel92 je napisao/la:
Imam isti problem, skino sam xx razlicitih emulatora, xx biosa i pratio na youtube kako se konfigurise al sve neuspjesno . . .
big_daddy je napisao/la:
Vrlo jednostavno npr. skineš igru za emulator, ideš File --> Open i otvoriš igru
zaboravi emulatorr za ps2 nema od tog nista ........... radi samo za ps1 na emulatoru za ps2 neradi 85% igara a i tih 15% sto radi ni za qrac
radi dosta igara super na mom kompu
ali bi mi trebalo pola dosta vremena da ti sve objasnim...
a i mrsko mi je sad
ja sam sat vremena sjedio dok nisam pokrenuo shadow of the colossus na svom kompu...
a ne isplati se ,jer ti treba masinerija za ovo
ali bi mi trebalo pola dosta vremena da ti sve objasnim...
a i mrsko mi je sad
ja sam sat vremena sjedio dok nisam pokrenuo shadow of the colossus na svom kompu...
a ne isplati se ,jer ti treba masinerija za ovo
ma bezeveze su emulatori nikako skontati ja sam sebi neki dan skinuo sebi jer sam htio da igram igru TEKKen na pc-u a nemam ps2 a igra se neizdaje za pc sick vala !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.