Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem pri pokretanju programa Pcsx2 0.9.4 ..

117 pregleda · 11 odgovora · otvorena 02.02.2009. u 20:11

pozdrav opet se javljam ali imama problem oko pokretanja igre sa PS2 na comp preko programa Pcsx2 0.9.4

Zna li neko kako se pokrece igra ?

ja sam probao pokrenem program ubacim CD otovrim preko programa gore navedenog opet nece ,, probam da ubacim CD pa da ona otovorim program ni tako nece ..
e sad me znima ako neko zna jednostavni nacin pokretanja igri , ili ako neko ima link za Download boljeg programa za PS2 da se moze igrati na PC stvarno bi mu bio zahvalan ..
Nemam bodova da imam sve bih vam dao;)
Da mozda netreba orginal cd ?
Jer ima ono da cipujes ps pa da mogu pirati da nije do toga ,jer je to ipak emulator=ponasa se kao ps ...?
iGod je napisao/la:
Da mozda netreba orginal cd ?
Jer ima ono da cipujes ps pa da mogu pirati da nije do toga ,jer je to ipak emulator=ponasa se kao ps ...?
ne to Nego da mogu igrati igre sa playstationa 2 na computer kontas ... imam program a cd je orginal ...
ako nije problem mozes li konfiguraciju svoga kompjutera nam navesti da ti odma kazem mozes li igrati il ne =),
bas ironicno, upravo igram Final Fantasy X na pcu svom preko PCSX2 , i postignem oko 60 framova sto je super ide tecno prejako :D

aj navedi svoju config kompa da ti neobjasnjavam kako napraviti ga ako uopste nemozes igrati :D

ev unapred za prodane duse koje kazu da nije istina :D (znam bice takvih) hh
tiHASMRt je napisao/la:
ako nije problem mozes li konfiguraciju svoga kompjutera nam navesti da ti odma kazem mozes li igrati il ne =),
bas ironicno, upravo igram Final Fantasy X na pcu svom preko PCSX2 , i postignem oko 60 framova sto je super ide tecno prejako :D

aj navedi svoju config kompa da ti neobjasnjavam kako napraviti ga ako uopste nemozes igrati :D

ev unapred za prodane duse koje kazu da nije istina :D (znam bice takvih) hh
intel(R) Celeron(R) M CPU
450 @ 2.00GHz
2.00GHz , 512 MB of RAM
graficka : 128
Saevus je napisao/la:
evo problema :
ma fali ti bios , to je ilegalno warez , skines sa nekih torrent stranica naces jednostavno je ,ali odma da ti kazem neces moci igrati :S

gledaj ja imam 2 compa, na jednom radi na drugom steka uzasno , e konfiguracija ovoga na kojem zapinje i neradi je :
Intel Penitum 3.00
ATI3450 512mb, 2.00gb RAM

a da bi ti radio emulator potrebna ti je minimalno ovaka konfiguracija

Intel coretoduo 2.66Ghz (dva jezgra po 2,66 ghz)
Nvidina 8600GTSUPER sa 1G memory, i 4.00GB rama

, znaci stari ti sa svojom konfiguraciom neces moci nista igrati :(:*
e ovakoimam ja stranicu za bios nema potrebe da downloaduješ torrent,nego daj mi mejl pa cu ti poslati,jos sta trebas jeste da downloadujes PowerIso i onda kad ubacis DvD neke igrice napravis IMAGE u recimo Game.bin i onda stavis bios koji ti ja posaljem u normala folder bios i samo pokrenes PCSX2 uzmes taj image GAME.bin i igra radi:D
PUNKyou je napisao/la:
e ovakoimam ja stranicu za bios nema potrebe da downloaduješ torrent,nego daj mi mejl pa cu ti poslati,jos sta trebas jeste da downloadujes PowerIso i onda kad ubacis DvD neke igrice napravis IMAGE u recimo Game.bin i onda stavis bios koji ti ja posaljem u normala folder bios i samo pokrenes PCSX2 uzmes taj image GAME.bin i igra radi:D
daj stranicu da skinem pravi taj tvoj i daj folder uload na rapidshare files ajd ajd :D
ja neznam kako da otvorim igricu preko pcsx2 dali neko od vas zna? PLZ treb mi pomoc!
pozz

imam problem sa pcsx ne mogu da pokrenem ni jednu igru pise ovako Suported Pixel Shader version is too low!
Suported 1.4
Selected 2.0 e sada kada udjem u podesavanja nema mi nista u opciji Shader: sta da radim ? a instaliro sam i nove drivere za graficku a graficka mi je 128mb ati 9200 SE

mislim da li je ikako moguce zato sto na ovu graficku ide 1,4 a ne 2,0 xD
Imam pcsx2 0.9.4 i sve sam radio po uputsvima sa neta.Ocu da upalim SSX on tour u ISO formatu i crni ekran i crasha mi na desktop.Do cega je problem?

INTEL core2duo 3,16GHz
3,00GB rama
ati radeon HD 4850 512 MB

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.