Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Komp sa S-videom imate?

122 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.05.2009. u 19:32

Pozz svima,zanima me da li neko ima prodati komp ili samo centralnu sa S-videom jer mi treba samo radi skidanja fimova i gledanja na TV tako da moze bilo koji komp samo da je centralna manja.Ukoliko ima neko nek stavi svoju ponudu.Hvala
Kupoprodaja brate ; )
ma kakva kupoprodaja ovako mi je brze,mozda znate nekog ko prodaje pa mi posaljete link itd . da ne komplikujemo :)
HiddeN je napisao/la:
ma kakva kupoprodaja ovako mi je brze,mozda znate nekog ko prodaje pa mi posaljete link itd . da ne komplikujemo
zašto jednostavno nekupiš graficku koja ima s-video izlaz mozes nac za 50 KM
necu to,treba mi makar samo centralna jer ne bi dao vise od 100KM za to kontas ,posto mi treba samo za skidanje filmova i gledanje istog ponekad
HiddeN je napisao/la:
ma kakva kupoprodaja ovako mi je brze,mozda znate nekog ko prodaje pa mi posaljete link itd . da ne komplikujemo :)
pa za koji qrac sluzi kupoprodaja , kad svi mogu preko kupoprodaje mozes i ti ha ya :r

redangel je napisao/la:
www.allah.ba/kupoprodaja
jel te više stid?

Smiri te hormone molim te!

ćuj Allah.ba tobe jarabi!

Majmun napačeni!

P.s imas market.ba i te stranice fino napišeš to , al ovdje nećeš od nikoga ništa kupit !

sorry admini ako je off topic bilo ovo sto sam napisao ovom al eto vidite da lik nije normalan :@
to tije HTPC imaš u ovom broju INFO-a za male pare da dobiješ moćan kompjuter baš za tu namjenu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.