Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Slusalice

188 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.05.2009. u 16:49

Neznam kako bi stavio naziv teme al evo.
E ovako davno sam kupio slusalice i kada ocu da ih prikljucim naravno tamo sa druge strane centralne ukljucujem ali moram da iskljucim zvucnike,e sad dali je moguce (mislim da jeste,kod mojih jarana jest moguce) da ne izkljucujem zvucnike a da ukljucim slusalice na prednju stranu centralne (ima ono da se ukljuci sa prednje strane) i onda da mi moze slusalice da rade kad isklucim zvucnik a kad upalim zvucnik da mi slusalice nerade(mislim ja ih gasim palim tako isto i zvucnike) jeli se to treba mozda u control panel ili sta vec? zato sto svaki put kada ocu zvucnikemoram pomjerati centralnu da bi iza izgasio slushke a da upalim zvucnik.
Eto nadam se da ste me shvatili neznam kako bi vam docarao.
Valda nece delete temu.
Unaprijed Hvala.
Možda te nisam baš najbolje shvatio, al' valjda ovo hoces.

Uključi naprijed slušalice radit će ako je skopčano sve kako treba. A to kad upališ zvučnike da ti ne rade slušalice i obrnutno, skoro sam 100% siguran da je neizvodivo. Jednostavno smanjiš volume na zvučnicima kad hoćeš igrat cs ili šta već ? (tako ja radim barem)

Ako ti je Realtek zvučna moraš podesit(dupli klik na zeleni krug):

Isto moraš i za mikrofon uradit:

I provjeri da li ti je pojacan mic. do kraja.

Start - CPanel - Sound

Post dobio aplauz od Wertu

koliko sam ja shvatio ti oces da ti u isto vrijeme rade i sluske i zvucnici.Izvedivo je to.samo reci koja ti je maticna napisat cu ti detalje ostale kako to postaviti.

edit : jest izvedivo.Daj ime maticne ....
hunt3r_ je napisao/la:
koliko sam ja shvatio ti oces da ti u isto vrijeme rade i sluske i zvucnici.Izvedivo je to.samo reci koja ti je maticna napisat cu ti detalje ostale kako to postaviti.;)

edit : jest izvedivo.Daj ime maticne ....
Vidi nije to nego, ja ukljuucim iza centrale zvucnike a naprijed slushke e sad kada ja naprimjer upalim slusalice a izgasim zvucnike da mogu cuti na slushke a kad izgasim slushke mislim(ne iz kabla) i upalim za zvucnike da cujem jeli to izvedivo?

EDIT: spY mi je pomogao,eto ako moze aplauz i jos nesto da deletate temu da nebi bilo spamma i nepotrebnih postova :)
Moras sluse u zvucnik ukljucit

Tako sam ja jednom uradio -.-

zbog tog ZELJE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.