Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji laptop kupiti? 17" da ili ne ?

164 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.05.2009. u 22:30

Posto mi je 1. tema obrisana (mislim bez razloga) , pitao sam admine nista ne odgovaraju postavit cu je opet !

Možete li mi reći šta mislite o ovom laptopu:

Acer Asipre 7730ZG

Intel® Pentium® Dual Core T3200 2.00GHz
Mobile Intel® GM45 Express Chipset
17'' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900
NVIDIA® GeForce® 9300M GS 512MB
4GB MB DDR2 667MHz, 320GB HDD, DVD RW
802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet,
Acer CrystalEye webcam
Consumer infrared (CIR) port
5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD),
Acer EasyPort IV connector
ExpressCard™/54 slot
4 x USB 2.0 ports, Consumer infrared port
HDMI, External display (VGA) port,
Baterija 6 ćelija, autonomija 2,5h
Masa 3,8kg, jamstvo 1 god.
Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium 32bit

Prednosti ili mana 17" display ? Mnogi govore da je preveliko za laptop , da kupim 15.4 itd itd ...

I ak mozete neke laptope slicne da preporucite ?
ako ces igrati igrice na njemu ostavi 17.
konfiguracija nije losa
:P
Sve najbolje :D

EDIT: :*

Post dobio šamar od cannabis4posho

4songy je napisao/la:
Sve najbolje

EDIT: :*
Majmune ne spamaj

Post dobio šamar od cannabis4posho

reko sam ti u prosloj temi sto je obrisana.Uzmi 17'' neces se pokajat.Sasvim ti dovoljna to velicina jer i ja imam laptop sa 17'' ekranom.
imam laptop, 17 inča, savrsen

samo pazi kod uzimanja da ima sto bolju bateriju, inace dzaba ti 1337 inca.

Ako ces ga koristiti za posao, i tako te stvari (a predpostavljam da hoces, posto laptop nije za igranje) uzmi ovo, neces se pokajati
ja bi uzeo dosta slabiju kombinaciju ali gledao bi da ima dobru bateriju i da je lagan i mali
Hajde da cujem i glupost da je 17" monitor mana. Mislim svega sam se nagledao i svasta sam cuo pa me nista ne iznenadjuje. Mene interesuje samo cijena ?
Taj laptop je odlican,ima sve od rama do procesora .. kupi ga i neces se pokajat.

btw : monitor je odlican,i nije prevelik za laptop
SRANJE JE LAPTOP ZA IGRE BA LJUDI VI NIKAD NECETE DOCI SEBI ...... TI KUPIS SEBI ZA TE PARE DOBAR GAMERSKI RACUNAR I UDARAS SVE ZIVO... LAPTOP TI JE PUNO SKUPLJA KONFIGURACIJA NEGO CLASSIC RACUNAR..... I NEMORAS STRAHOVATI HOCES LI GA RAZVALITI KAD IGRAS CS PA KAD TE CITER UBIJE......:P
kicked je napisao/la:
SRANJE JE LAPTOP ZA IGRE BA LJUDI VI NIKAD NECETE DOCI SEBI ...... TI KUPIS SEBI ZA TE PARE DOBAR GAMERSKI RACUNAR I UDARAS SVE ZIVO... LAPTOP TI JE PUNO SKUPLJA KONFIGURACIJA NEGO CLASSIC RACUNAR..... I NEMORAS STRAHOVATI HOCES LI GA RAZVALITI KAD IGRAS CS PA KAD TE CITER UBIJE......
Ne igram igrica

A cannabis brate nije skup oko milju i 400
kicked je napisao/la:
SRANJE JE LAPTOP ZA IGRE BA LJUDI VI NIKAD NECETE DOCI SEBI ...... TI KUPIS SEBI ZA TE PARE DOBAR GAMERSKI RACUNAR I UDARAS SVE ZIVO... LAPTOP TI JE PUNO SKUPLJA KONFIGURACIJA NEGO CLASSIC RACUNAR..... I NEMORAS STRAHOVATI HOCES LI GA RAZVALITI KAD IGRAS CS PA KAD TE CITER UBIJE......
E ti nam reci sta trebamo kupiti i sta ce neko uraditi....

@ Tarik

Nije lose za taj kes
koja je cijena(€) i gdje ovo ima kupit , btw cudo od laptopa
Konfiguracija O.O , baš dobra.

Mislim da , što je veći monitor manje se naprežeš prilikom rada , što je itekako plus.Kupi ga , nečeš se pokajati ;)
Konfiguracija je super,ali za dobre pare mozes uzeti Acer
Aspire 5520 ili 5530 ,super su ,ja koristim 5520,odlican je ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.