Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Stari gaming dani -

1.104 pregleda · 55 odgovora · otvorena 27.04.2009. u 11:37

Prije svega POZDRAV

Evo da i ja jednu temu stavim da malo raspravljamo.:)

Koja je po vama najbolja konzola za igranje bila ?

....:::: PRAVILA ::::....

- Upload sliku konzole i napisi zasto bas ta -
- Konzola mora bit starija od 5 godina -
- Zabrajeno postavljat PS(Play Station konzole) zato sto je to najpoznatija konzola xD
- Svaka konzola moze se postavit max 3 puta -

Molio bi admine i modove sa svaki post nagrade aplauzom a svaki off topic i spam jednom samarcinom

Tema je postavljena isklucimo da se sjetimo stari GAMING DANA , kad smo pucali "Contre" i prelazili "super mario"
tamaguchi..prva,zivce mi pocupala..nije neka konzola,al sjecam se da je prva igra koju sam igro..

prva mi je konzola terminator nego mi mrsko upload sliku
Sjecam se kad sam znao po 3-4 sata bacit tetris-A :D

Najjaca meni je bila sega... kad se sjetim igraj patki tenkica pa bile one igrice sa 100 igara ali svaka 5 se ponavljala :D

http://img151.imageshack.us/img151/4268/md2segamegadrive2.jpg

:D:D
Nitendo je dobar nekad bio , al i one sa žutim disketama furale se prije 6-7 godine milim da se zvalo "Terminator"
Prije sonija prvog imao sam neku konzolu nezz koja je bila,naziva se ne sjecam ugl. kasete su stavljale i neki neobicni dzojstici...
hehhehe ma pocetci su bili uz mario i luigi :D jbte igrao sam je 24-7 every day :D nitendo bog :D
Ovo je neki moj poredak znaci starije ka novijem :D

Konzola koja nam je svima priustila sate i sate zabave. Takodje djojstici su se brzo kvarili, pa se cesto otvaralo i namjesteale one gumice unutra xD

Nakon toga, na poklon dobijem segu megu, i dan danas se sjecam betmena na njoj, nisam isao u skolu da bi igrao, i sokera naravno :D

Nako sege, stari mi iz Svicarske donosi super nintendo, sjecam se da je cijela mahala znala doci kod mene, igrali nekih auta i podmornica xD (imao ja 2 djojstika)

Nakon toga dolazi po meni i najbolja konzola ikada napravljena, stari dobri 64. SUper mario i James Bond ja mislim da se svi sjecaju
:D

Onda dolazi ovaj starac, svima dobro poznat, soker, teken :D

isto kao debeljuca, samo manje mjesta zauzimao i lijepsi puno

Onda dolazi PS2 slim :D

i poslije njega psp slim.

To bi bilo to, znaci sve moje console od pocetka pa do danas. Danas nemam nijednu, sve prodao, podijelio hahu veze nemam :D
Chulle je napisao/la:
Prije da je Fighting Force, neg Streen Figthers. Jer su Street Fighters, nintendovo vlasnistvo.
ha ja upravu si :)
ma bilo ono pendrekom udaras pa pijes "kolu" iz frizidera za energiju pa uzmes gumu pa bacis tako to xd

Kad se sjetim ovih formula na ovom cudu, i dan i noc sam ih igro
RAT je napisao/la:
Moja prva konzola:

samo kad se sjetim onoga sokera sa rodzom,super mario,donki kong...ima ih jos...
Rano moja, kad se sjetim ovoga, zivio za Mario Kart...
Koliko mi je to samo adrenelina i uzbudjenja pruzalo...
Sjecam se kad sam sa rodjacima igrao, skupimo se po 10-ero i napravimo tabelu na listu papira i turnira pucamo cijeli dan...
Kakvo samo zadovoljstvo kad dobijes onaj joystick u ruke...
To su bili dani...
Ja uvijek onu gljivu uzimao, nekako mi najbrza bila...

Zatim onaj Terminator ili kako se vec zove, kupis disketu na njoj 99 999 igara, a ono ustvari 9 igara, i sve razliciti leveli...
Tu sam Contru prekucavao, kao dijete uvijek me neka jeza hvatala na onom zadnjem levelu kod onog cudovista sto paukove stvara :)...
Super Nitendo

Davnoo ga dobio , pwna ocam.

Super Mario , Doneky Kong , Super Mario beba i josh neke igre sam pwnao , jos uvijek ga imam , ali mi fali neki kabal da bi mogao prikopcat

Ev stoji vamo , ma ko nov
jacky je napisao/la:

Ovo nije bas konzola ali imam lijepa sjecanja na ovo.Sjecam se ja ujutro usto se i odma za tamagochi , reko da nahranim pikachua kad on umro..Ja plako 2 dana

:d:d:d:d:d:d
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahah
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

i ja imam lijepa sjecanja na to :D
Terminator ba
K3Pe je napisao/la:
Evo i moje
Sjecam se kad i je stari doso s posla i donio ovaj pistolj.
Cjelu noc nisam spavi samo puco nekakve patke
Joj to je extra bilo.. kad se sjetim,rodjak mi iz Turske donio.. to mi bila svetinja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.