Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Angel's =)

332 pregleda · 28 odgovora · otvorena 21.04.2009. u 12:17

jednostavno receno wooooooooow!!!!!! :)

Cestitam ti prvi je odli can,torq samo nastavi i ukljuci se malo vise,treba raznih takmicenja od strane tebe nadam se da ces se ukljuciti i u pravljenje radova drugima jer niste bezze modovi.

Samo naprijed,ne predaj se ! :D
Pregledao sam sve slike, fkt se ne razumijem u photoshop, ali mogu ono dat komentar kao obican smrtnik.. Prva slika mi se pravo svidja, kao i posljednja.. Svaka cast, jer za ovo treba imati nekog smisla...

Al ona cura na drugoj slici je pravo ruzna  HAHAHAHAHA

Zezam se, svaka cast na prvoj slici, prejaka je...
Okej su radovi, smao prvi mi nije nesto, ovi ostali su odlicni ali prvi mi je bljak ;p ...
Fini radovi posebno zadnji (ova devojka sa headsetom)

jednostavno je prekrasna (morat cu joj ukrast koji stock xD )

Pozz!
Bravo svaka cast stvarno imas dara za PS :D nastavi tako bice nesto od tebe xD
prejaki su svi,ali mi se nekako ovaj peti najvise svidio. Svaka cast !
cini mi se da su mi svi u favs,bravo ps masteru
Markoni bez uvrede ali meni je bze zato sto uvijek furas isto. Ugledaj se malo na papu jarane i pocni sam nesto da radis a ne da prepravljas radove.

Post dobio aplauz od torQ7u_

Fini su ti radovi, kao sto vecina kaze prvi je jedan od najboljih, medjutim meni se svidja posljednji i cini mi se onaj water angel, i kod tebe se bas prepoznaje autorski rukopis sto je svakako dobro, medjutim - kasnije to vremenom postane dosadno tako da smisljas neki novi stil 

Pozdrav!
cannabis4posho je napisao/la:
Markoni bez uvrede ali meni je bze zato sto uvijek furas isto. Ugledaj se malo na papu jarane i pocni sam nesto da radis a ne da prepravljas radove.
potpisujem, onu zenu na jednom od Andjela vidim vec 50x na njegovom radu al ok, sta ces, nismo mu mi roditelji da nas slusa :P
prejako pa nije djaba to marko radio :D:D
Sviđaju mi se vizuelno svi radovi. Eto, za pohvalu je što radove, za razliku od 90% radova ostalih članova, ne mogu skroz da prozrem. Koristiš štošta što ja baš i ne poznajem tako dobro, tako da ti mogu dati samo vizelnu ocjenu, a onu za trud ne toliko precizno. Kao mana je to što krila ne izgledaju baš kao da su njihova! Zadnja slika mi je favorit.

Vizuelno 8/10
Trud 11/10 xd (uzmi je k'o od mene, jer ovo ne bi' uradio tako jednostavno, tj. bez objašnjenja + broj radova)

I jedna kritika, uzmi je kako hoćeš..

Zašto od tebe konstatno samo wallpaperi..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.