Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] nequeo (collaB)

500 pregleda · 34 odgovora · otvorena 19.04.2009. u 01:56

-Smoki kaze da je malo ovakvih tema, znaci da malo ozivimo FanArt. Pa hajd da i ja onda malo pokazem moj rad.

-Skoro sam otvorio jos jednu ovakvu temu, pa et ko nije vidio evo: http://www.gamers.ba/forum/27/62691/-pic-dark-art-by-collab/

-A sad ovo zadnje, 3 rada, 3 razlicita stila.

No.1 - Photomanipulation ( Na slici sam ja)

No.2 - Web Template Design ( klik za uvecanu sliku )

No.3 - I nesto sto nema veze s photoshopom, crtez nastao za vrijeme 2 dosadna casa njemackog (klik za uvecanu sliku ) Malo je losa kvaliteta, jer je slikano mobilnim telefonom, ali eto..vidi se..

A sad da cujem vase komentare.
dobro je !

Post dobio šamar od skala

3. rad, no comment...

Post dobio šamar od skala

Almir je napisao/la:
3. rad, no comment...
Malo mi pojasni to NO COMMENT, moze biti u pozitivnom a i negativnom smislu?

edit: hvala
archie je napisao/la:
Malo mi pojasni to NO COMMENT, moze biti u pozitivnom a i negativnom smislu?

edit: hvala
Zadivljen sam, tj. u pozitivnom smislu 
Almir je napisao/la:
Zadivljen sam, tj. u pozitivnom smislu :)
imam isto misljenje..
3. rad nema dalje!!!!
1. isto nije losh nekako mi se nesvidja kako si ove oci nekako si ih previse pocrnio
a 2. rad mi se licno nesvidja kao templtate ali znam koliko to utrosi vremena ma samo HF 
ma moj brat masina coek...(nije pravi brat,al se zovemo tako,ne):D
Murilo je napisao/la:
ma moj brat masina coek...(nije pravi brat,al se zovemo tako,ne):D
hehe..hvala brate..ma jasta smo nego braca XD
archie je napisao/la:
hehe..hvala brate..ma jasta smo nego braca XD
ha ya...samo nastavi ovako;):D
Prvi rad mi se sviđa.. Opet premalo dorade na focal, a previše na preostali dio rada.. Malo viška brusheva (?), ali nije loše.

Drugi rad.. U web design se razumijem samo kroz Dreamweaver, HTML i BBCode, tako da ne vjerujem da bi moj komentar na taj rad bio nešto naročito mjerodavan. Al' eto, za oko je lijepo.

Treći rad.. E tu ti zavidim, jer od ljudolikih bića lično znam samo Čiča Glišu nacrtati xd

Post dobio aplauz od skala

v3Tr0x je napisao/la:
Prvi rad mi se sviđa.. Opet premalo dorade na focal, a previše na preostali dio rada.. Malo viška brusheva (?), ali nije loše.

Drugi rad.. U web design se razumijem samo kroz Dreamweaver, HTML i BBCode, tako da ne vjerujem da bi moj komentar na taj rad bio nešto naročito mjerodavan. Al' eto, za oko je lijepo.

Treći rad.. E tu ti zavidim, jer od ljudolikih bića lično znam samo Čiča Glišu nacrtati xd

Hvala puno, cijenim..

Sto se tice web template designa tu sam pocetnik pa polako oko toga..

A ovo sto se tice crtanja, to znam da znam i niko mi ne moze nista tu rec..opet hvala ti.. reko ja spY-u: od malehna znam crtat, kaze on meni: sta se kurcis XD.. hahahah
3 slika najaca... nema dalje 
Prva koliko vidim samo su filteri koristeni, mozda se i varam =P

Temp. je interesantan, al j**e malo onaj font dole sa desne i lijeve strane ... Inace fin temp 

Treca slika je very good, puno vremena ulozeno u nju i to cjenim ! 

Sve ukupno 8+ 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.