Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] nequeo (collaB)

500 pregleda · 34 odgovora · otvorena 19.04.2009. u 01:56

-Smoki kaze da je malo ovakvih tema, znaci da malo ozivimo FanArt. Pa hajd da i ja onda malo pokazem moj rad.

-Skoro sam otvorio jos jednu ovakvu temu, pa et ko nije vidio evo: http://www.gamers.ba/forum/27/62691/-pic-dark-art-by-collab/

-A sad ovo zadnje, 3 rada, 3 razlicita stila.

No.1 - Photomanipulation ( Na slici sam ja)

No.2 - Web Template Design ( klik za uvecanu sliku )

No.3 - I nesto sto nema veze s photoshopom, crtez nastao za vrijeme 2 dosadna casa njemackog (klik za uvecanu sliku ) Malo je losa kvaliteta, jer je slikano mobilnim telefonom, ali eto..vidi se..

A sad da cujem vase komentare.
1. Fino, samo mislim da si malo pretjerao, al nije lose

2. Temp je odlican samo da je malo duzi ono vise stvarcica itd., al sve u svemu lijep template, jos kad bi se tu znalo ubacit nekih flash stvarcica bio bi odlican

3. Lijep crtez, samo slika je nekako mutna ono, i usta si mu izoblicio, da si usta malo uvucenija stavio onda bi bilo bas ono

Sve u svemu od mene 9!

Post dobio aplauz od skala

Preyako uradeno , svaka cast

~ Samo tako nastavi , 1 i 3 rad jaki samo tako
prejako !

meni se svidja 1vi najvise !
Samo za pohvale.3 rad je najbolji.:D
od mene 9 (spasio te ovaj prvi rad,da njega nisi stavio 7)

Tvoji radovi su inace odlicni,manipulation ti dobro ide jos malo vjezbe,web template sam primijetio da nisi sa njim bas nesto pogledaj ostale i tutorijale malo z anapredne ima u FAQ.
Treci rad ti je odlican,samo da nisi rippovo u sto nevjerujem

btw. napravi onaj info card,smokvo jedna
Svidja mi se svaki rad,to sam i očekivao od tebe brate najjači si

Samo tako nastavi..
1. aj nako, par tuto filtera i eto
2. ako si pravio template samo u photoshopu bez da imas taj template u .html , .css onda nista jer to onda nije template za web nego slika obicna
3. nekontam sto svi crtate ovakve likove ove emoboy pedere sa kosom od 30 cm (no offense anime fans XD) al eto nije lose

1. filteri -.-"
2. Nako, svijetlije boje stavi
3. Fino

Sve u svemu 9-

uzivaj
• nije los web design, jos se trebas stelit u samoj vizualizaciji
• treci rad je fin, vidi se da si dosta vremena ulozio u njega, nabavi si foto aparat =)
• prvi neznam kako si radio, sa filterima, i koliko si ih koristio ili bez njih, mogao si fino napravit dark style jer su ovo i neke njegove karakteristike, uglavnom necu komentarisati jer nevolim ovaj stil
smokan je napisao/la:
• nije los web design, jos se trebas stelit u samoj vizualizaciji
• treci rad je fin, vidi se da si dosta vremena ulozio u njega, nabavi si foto aparat =)
• prvi neznam kako si radio, sa filterima, i koliko si ih koristio ili bez njih, mogao si fino napravit dark style jer su ovo i neke njegove karakteristike, uglavnom necu komentarisati jer nevolim ovaj stil
Skoro pa nikako filtere nisam koristio za ono..al ok..

Ma najbolje da sam skenirao ono al nemam skenera ..

Uglavnom hvala na kritikama

edit: a mogo je i aplauz past

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.