Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] i Pitanje.

137 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.05.2009. u 10:03

Evo posto postavljam Pitanje pa da postavim i radove a u Link moro sam stavit deviantart jest da sam postavljo jucer al ne znam sta mogu drugo postavit.Znaci pitanje , na dafont.com trazim Fontove za Wall-a ali nema dobrih pa jel zna neko gdje ima takvih fontova . I Brusheva dobio sam jedan pack s brushevima 100miliona brusheva i sve sam loado nema ni jedan kao npr u smokievo-m radu tih takvih brusheva i to znaci sve sam zivo pretrazio nigdje nema takvih brusheva . I molim vas ako neko zna za Tutoriale na bosanskom za wallove i to posto sam slab sa tim a to ce mi posebno trebat za Klan , Profil , curu i to :)

Evo znaci kad vec postavljam temu neki radovi dje sam samo brusheve koristio .

#1.Butterfly

#2.Evo skino sam breakdance brushs smokijevi :)
link : http://sm0kiii.deviantart.com/art/Breakdance-BRUSH-SET-107483670
ima jos nekih tamo brusheva npr : Christmas sve ce te naci u njegovoj galleriji :)
Rad :

#3.Angell of Darkness - samo nabacio nekoliko brusheva :)

#4.Le Parkour -

Et tih nekoliko radova i ocjenite i molim vas ko zna odgovore na ova pitanja u pocetku da odgovori .Sve kritike su dobrodosle.

Admini molim vas ne brisite temu dok pitanja ne rijesim .

Pozz
fontovi na pm poslati ..
brusheve trazi na deviantart...ukucaj "vector Brushes" (bez navodnika)
tutorijali:
www.tutorijali.net tu su neki od osnovnih tutorijala ..uzivaj ...
Prva i druga su mi nekako bzze a 3 i 4 su super :) Ocjena 10/10
- Samo zamjerka u ovoj Cetvrtoj slici ( zadnjoj ) Gledao sam sliku i primjetio sam tu kod grudi malo tvoje nepaznje.. bilo bi dobro da to malo zaoblis fino i isijeces :i super je :)
Imam osjecaja da sve iste slike gledam, neki frajer ili cura, potez neki, oko njega nje boldirane linije s outline glow, malo nekog backgrounda i to je to... ajd malo se bacite na zivotinje, mrtvu prirodu nemojte svi isto raditi
coDe je napisao/la:
Imam osjecaja da sve iste slike gledam, neki frajer ili cura, potez neki, oko njega nje boldirane linije s outline glow, malo nekog backgrounda i to je to... ajd malo se bacite na zivotinje, mrtvu prirodu nemojte svi isto raditi ;)
bas sad pokusavam da radim mrtwu prirodu al trebat ce mi nekih jakih brusheva za to kao npr ako radim zivotinju lava bi radio i Krunu neko iznad nesto al neam brusheva takvih i to ..
elow je napisao/la:
bas sad pokusavam da radim mrtwu prirodu al trebat ce mi nekih jakih brusheva za to kao npr ako radim zivotinju lava bi radio i Krunu neko iznad nesto al neam brusheva takvih i to ..
probaj koristiti custom shapes .. ..
jesi opet urko od BUYAKE? :D
1.Los
2.Los
3.Dobar
4.Dobar
Treca i cetvrta su dobre a ove prve dvije nisu nesto posebno 6/10
Nije nešto, treća je solidna ostale su ispodprosječne
Iskreno meni se ne svidjaju radovi mozda ovaj treci ti samo dodas par brusheva i smatras gotovim moras jos da vezbas i tesko ces naci dobre tutove na bosanskom bolje gledaj na engleskom
Evo ti sve moguce o PS-u imas ovde i linkova od fontova i od brusheva (smokiiijeva tema)

http://www.gamers.ba/forum/27/53493/faq-photoshop/ HF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.