Diskusija
[PIC] G.ba wallpapers - by soNgY
791 pregled · 60 odgovora · otvorena 17.04.2009. u 14:56
Po meni najbolji ovaj zadnji samo da si ovo slovo G tj logo gamersa okrenuo na kontra stranu i da je pozadina neke druge boje onda bi stvarno bio vrhunski wall..
Realno gledajuci dobri su ti wallovi....barem nesto radis sto je uvijek pohvalno..
Pozdrav;)
Realno gledajuci dobri su ti wallovi....barem nesto radis sto je uvijek pohvalno..
Pozdrav;)
Post dobio aplauz od skala
predobro:) prejaki su wall;)
SongyDesigns je napisao/la:
Hvala
Kritikujte slobodno, da vidim dje sam pogrijesio ako sam pogrijesio 
EDIT: Hvala skala
Kritikujte slobodno, da vidim dje sam pogrijesio ako sam pogrijesio 
EDIT: Hvala skala
-Na svakom mogućem radu koji uradiš hoćeš aplauz,lol ?
-Dosadni ste sa tim bodovima mogao sam imati više od 500 i imao sam pa sam trošio jer nije mi do njih već mi samo nekad treba kad imam problem a vama je furka.
A radovi su stvarno prejaki prvi i treći su veoma lijepi.
edit :
Ma np,i hvala
getiN je napisao/la:
-Iskreno dobro radiš u ps ali imam zamjerku.
-Dosadni ste sa tim bodovima mogao sam imati više od 500 i imao sam pa sam trošio jer nije mi do njih već mi samo nekad treba kad imam problem a vama je furka.
edit :
Ma np,i hvala
edit :
Ma np,i hvala

Thx na pohvalama, ma potrebno je samo strpljenja i "imat oko"
dok sam ove wallove radio, za svaki layer, za svako slovo i sve, izmjenim najmanje 10-15 layer stylova, dok ne dobijem odgovarajuci... i ja ev radim mozda nesto vise od pola godine u PS... 
i da i ja tebe pohvalim... gledao sam neki dan one tvoje fragove, one videe sto si postao na sk-g, i stvarno prejako igras... nastavi igrat, mozda zaigras za neki jaci klan jednog dana
1. i 3. su odlicni
Ovaj 2. mi se ne svidja:D
Ovaj 2. mi se ne svidja:D
Ako si pocetnik nije lose, a ako si malo ono jaci onda moze puno bolje
Almir je napisao/la:
Ako si pocetnik nije lose, a ako si malo ono jaci onda moze puno bolje
prvi dobar po meni ... a ova druga dva nisu nesta ... ali svaka cast za trud
prvi mi se svidja
Po mom misljenju, mozes ti i bolje 
Ovaj prvi je dobar , samo logo frljav ^^ , probaj sa plavom bojom..

Ovaj prvi je dobar , samo logo frljav ^^ , probaj sa plavom bojom..
Drugi wallpaper najbolji.. ostala 2 nisu losa

evo sta bi TRL rekao : Dosadni ste vise s tim g.ba logo wallpaperima..
Ja se sjecam ja napravi onaj jedan wallpaper kad sam se tek reg na gamers i odmah sljedece teme "G.ba simple wall"
Sto se tice wallpapera, da primjenis ovo na neku drugu temu dobro bi bilo..
keep up...
smk je napisao/la:
Hocu, citiracu te ako to zelim, nigde nepise da nemam prava citirati onoga koga hocu, samo ti kazem, no hard feelings, ali pratim dosta tvoje postove, samo siris negativne postove... ajd u zdravlje 
i "neznam" se pise "ne znam"... i nije "nesvidza" nego "ne svidja"... Veoma zanimljivo, toliko gresaka u jednom postu ?
@ joker
nije ban nego block hahuhaha xd

i "neznam" se pise "ne znam"... i nije "nesvidza" nego "ne svidja"... Veoma zanimljivo, toliko gresaka u jednom postu ?

@ joker
nije ban nego block hahuhaha xd

ne pise*
Odricna recca ne uz glagole se pise odvojeno. Osim necu, nemoj, nisam, naravno u svim licima.
Da ti bude lakse, recca ne se pise uz rec samo ako je rec uz koju stoji pridev.
archie je napisao/la:
:-X
Ja se sjecam ja napravi onaj jedan wallpaper kad sam se tek reg na gamers i odmah sljedece teme "G.ba simple wall"
keep up...
keep up...
sto se radova tice, rekao si da ti je bilo dosadno pa si ih uradio. evo ti savjet: lijeci dosadu drugim putem. no offense al mi se ni jedan rad ne svidja :[
@ ovi sto citiraju one sto pishu "fuj, ne valja" itd ...ljudi su izrazili svoje mishljenje, i nemojte pisat "uradi bolje" ha hu. o ukusima ne treba raspravljati.
@ ovaj sto je pravio wpove: keep it up
j*b ga josh si ti pocetnik, samo polako
TRL je napisao/la:
al fakat jarane ... ovih g.ba logo wpova mi je preko glave :]
sto se radova tice, rekao si da ti je bilo dosadno pa si ih uradio. evo ti savjet: lijeci dosadu drugim putem. no offense al mi se ni jedan rad ne svidja :[
@ ovi sto citiraju one sto pishu "fuj, ne valja" itd ...ljudi su izrazili svoje mishljenje, i nemojte pisat "uradi bolje" ha hu. o ukusima ne treba raspravljati.
;D
Svaki trud se isplati. Lijepo izgledaju ^^
drugi mi se najvishe svidja..
Kao prvo i prvo, mrzim wallpapere!
Bilo kakvi da su, sa bilo kojom tematikom. Moj wallpaper je najobičniji fnaticov logo na bijeloj pozadini i držim ga već 5 godina.. Dok vidim da ih drugi mijenjaju svaki dan. 
A sada komentar
Ako je ijedan rad išta osim nabacanih brusheva i jedne do dvije gradient mape, e'o glava xd
Treći ima i neki 3D efekat, pa eto, recimo da za njega treba više od 5 minuta da se uradi.
2-3 / 10
Bilo kakvi da su, sa bilo kojom tematikom. Moj wallpaper je najobičniji fnaticov logo na bijeloj pozadini i držim ga već 5 godina.. Dok vidim da ih drugi mijenjaju svaki dan. 
A sada komentar

Ako je ijedan rad išta osim nabacanih brusheva i jedne do dvije gradient mape, e'o glava xd
Treći ima i neki 3D efekat, pa eto, recimo da za njega treba više od 5 minuta da se uradi.
2-3 / 10
3 mi je najbolji samo font od texta i nije nesto...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.