Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Predstavljanje IF clanova

2.150 pregleda · 75 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 10:29

Pozz svim clanovima Izabranog foruma.

Kao sto svi mozete primjetiti broj clanova izabranog foruma se povecava iz sata u sat, a glavni krivac za to sam ja.
Vama ne trazim nista zauzvrat, ali duzni ste da na ovoj temi napisete nekoliko rijeci o sebi, te zasto bas vi zasluzujete tu titulu (uskoro i znackice).
Dakle svi clanovi IF-a neka se upisu =)
Ime:Tarik
Prezime:Abaza
Godine:17
Mjesto:Mostar

Na ovom sajtu sam vec 1 godinu otprilike. Postujem pravila pa vjerujem da sam i zbog toga clan izabranog foruma.
Iskusan sam sto se tice godina. Nisam jedan od onih sto lazu da imaju 19 godina a tamo 7 razred. Schulz je dobar momak znao sam da ce to uraditi. Etc jedva cekam znackice.
Hvala Schulz-u.

Neznam sta napisati nadam se da cu i dalje ostati vjeran gamer.

Pozz by unLz.

EDIT: Donekle se slazem sa torqom oko ovoga sta mu se ne svidja. Mislim da treba ubaciti jos barem 2 podforuma
Dino
18 god
Oskarshamn

Ovdje sam 4+ godine, prezivio sve i svasta, svakakvih skinova se namijenjao, i svakakvih postova napisao, inace Top10 pomagaca, Top10 Postera, Top10 bodova.. Zasluzio sam da budem IF clan i mnogo vishe, naravno da nema stela ko sto nam je svakodnevnica. Hvala poz cao
E 'vako

Ime - Marko
Grad/Drzava - Sarajevo/BiH
Na ovom forumu sam oko 5 godina, volim se druziti sa rajom sa ovog foruma, jer imam puno prijatelja koji takodje provode vrijeme na forumu.
Zasto sam ja bas član IF-a ? Dobio preko stele ili valjda sto sam moderator pa imam pristup Neznam ni ja tacno

Jedino sto mi se nesvidja u IF-u jes to sto je malo inaktivan i nema zanimljivih tema, sto treba da se promjeni.

Dosta od mene ? Daljnja pitanja sam spreman odgovoriti
Nikola
18
Mostar

Volim sve sto vole mladi...
Ovdje sam 2-3 godine . Na IF upo preko štele . Bavim se transakcijom poker chipova . U slobodno vrijeme zurim u sunce ili tako nesto...
Ovim putem pozdravljam sve koji me poznaju i vas u studiju i režiji...
Harun

15

Par godina sam ovdje na g.ba sigurno preko 4 izmjenjao razne acc kako covjek stari sve zreliji i zreliji i pametniji nema vise ko prije spamanja smaranje za bodove ,smaranje za alplauze... Mislim da sam zasluzio da imam bar IF kad ne mogu nesto drugo.
Yah, malo je neaktivan IF dio , mozda da se napravi nekakav kontest, kviz, nesto da se zabavimo, al ono, samo za clanovi IF-a . .

Antonio, rulF
17
Upisujem se

Clan 5god, iako medalja pokazuje drugacije , valjda ce se stavit ona od 5 uskoro . .

Nemam sad sta da preseravam sto se tice samog sebe ,
Bavim se photoshopom, malo nesto u zadnje vrijeme experimentisem sa sony vegasom, trenutno jako zalostan, jer sam sj*** HDD, pa lijepo moram repair win xp, jer nece da mi se pokrene(blue screen) . .

Ocu moderatora ^^

Dinchek, nadam se ja da bash ti pises ove teme, a ne da je netko usao na acc pa malo da digne raspolozenje, drago mi je vidjeti te opet ovde.

Name: Denis Dujmenović
- inače: Novi Travnik

Do sada IF nesto i nije radio da bi bio dostojan tog imena, ali ajde valjda pomalo budemo napredovali. Inace, ne znam sta bih rekao o sebi sto se vec ne zna, supak/ levat/ varalica/ lopov/ itd.

btw. Tu sam vec oko 4 godine (registrovan) - prije toga surfao kao 'gost', nazalost acc mi je obrisan nakon prebacivanja na v5 verziju tako da mi je ovaj trenutni star oko godinu dana. Jebiga, kako nisam imao nikakvih privilegija, nisam se nasao na listi onih koji su sebi sredjivali ID-ove, a ni Kemo me nesto nije bendao kad sam ga morio da mi vrati moj stari datum registracije.. Volim ja njega ipak, ono - Ja sam novi kolačić bio tu

Pozdrav svima koji citaju
Zoran
18 godina, uskoro 19 =) Ostarilo se

Ma tu sam dosta vremena, sigurno oko 4 godine. Poznajem dobro ove CS filmove pa je i to vjerovatno jedan od razloga zasto me je Kemo ubacio u ovaj izabrani forum, kad se tek napravio.
Forum je bio neaktivan, i realno nije imao svrhu. Ali eto vidjecemo kako ce sad proci, kad se Dino odlucio aktivirati.
Ado
17(jos 3 mjeseca pa 1
Gorazde

@ zasto zasluzujem ?

Pa jednostavno sam previse sati na ovom sajtu, vec dvije godine, svaki dan izludujem sam sebe koliko provodim sa vama svima vremena, imao sam stari acc, koj bi sad imao 5 godina medalju u nasem-vasem svijetu(gamersu) da nisam zaboravio pw,mail,i pw od maila.

etc...

Molim tu titulu sto prije !

<3
deadlycha je napisao/la:
Ado
17(jos 3 mjeseca pa 1
Gorazde

@ zasto zasluzujem ?

Pa jednostavno sam previse sati na ovom sajtu, vec dvije godine, svaki dan izludujem sam sebe koliko provodim sa vama svima vremena, imao sam stari acc, koj bi sad imao 5 godina medalju u nasem-vasem svijetu(gamersu) da nisam zaboravio pw,mail,i pw od maila.

etc...

Molim tu titulu sto prije !

<3
Neznam jesi li skontao, ali ova tema je postavljena u Izabranom Forumu, podforum Coffe Shop.
Ako mozes odgovoriti na ovu temu, znaci da si vec clan IF-a
ovaj gore jedan sto je reko da ima 17 godina lazhe,i on je clan izabranog foruma,a mi sto govorimo iskreno i dzaba provodimo ovolike sate na g.ba dobili smo nista.
edit: dnevno sam oko 15 sati ali to niko ne cijeni.
on-topic :
Ime : Adnan
Grad : Sarajevo
Na gamersu sam oko 2 godine ali ovo mi je novi napravljen prije jedno 6 mjeseci i acc koji će i ostati nadam se.
Tu sam oko 15 sati,nekad manje oko 10 ali uglavnom tu sam stalno online,ako mozete nekako provjerit,provjerite i vidjet cete da govorim istinu.Nastojim pomoci koliko mogu,trudim se,kasnije cu napisati kao neki mali TUT za efekte u Sony Vegasu.
edit: Hvala na ukazanom povjerenju.

Pozdrav za sve
Ime : Kerim

Na gamersima sam sigurno nekih 4 godine..
Nazalost nisam mogao da napravim Acc, pravio milion hotmail accounta da se regg na gamerse, ali mi nije dosao potvrdni mail.. tako da sam ulazio preko tudjih acc-ova od mojih, sada vec bivsih prijatelja
prije nekih godinu dana sam od druga na kompu napravio hotmail, a ubrzo sa tog hotmail acc-a i gba acc.. "uNbeaTabLe".. nazalost pw mi je bio spasen u browseru, a kako sam ja oborio sistem, sve se to izbrisalo, a ja sam zaboravio pw od gba accounta i od hotmail accounta koji mi je sluzio samo da se reggam ovde.. Pokusavao sam sa svim adminima da se dogovorim da mi posalju novi pw, ili promjene, sta bilo, ali nije uspjevalo.. tako da sam morao da napravim novi account, koji je "legalan" za razliku od nekih drugih pojedinaca koje nakon sto prime ban, naprave jos 10 accounta.. prepoznat ce se sami..
pozdrav
rulF je napisao/la:
Neznam jesi li skontao, ali ova tema je postavljena u Izabranom Forumu, podforum Coffe Shop.
Ako mozes odgovoriti na ovu temu, znaci da si vec clan IF-a
Ma nisam primjetio $: hvala ti sto mi rece

ty Schulz <3

@ ma ne vidim , slab sam skroz imao infrakt u srijedu(srce me opalilo) na fizickom, i u hitnoj zavrsio drama sam los'h :S
Mogu li i ja? Mogu li i ja ?
ahahaha
Nemam se nesto extremno puno predstavljat jer me vecina zna ali eto.
Ime: Damir
Prezime: cannabis
Zanimanje: Student ETF-a in rajvosa
Status: Ozenjen
Ostalo vam necu pisati dosta je i ovo.
Sto se tice IF-a, fkt bi trebalo ovo malo pokrenut da raja bude aktivna ovdje pa da se i ostali potrude da upadnu u IF.
ae sad idem da radim diferencijalne jednacine
Aleksandar - swynY
Doboj
ID: 9406

Zasto zasluzujem ?

- Zbog 4 godine pracenje g.ba portala, zbog skoro svakodnevnog posjecivanja portala ( kada stignem, a stignem skoro svaki dan po 30 min. ). Vjerovatno zbog svojih postova, kojih za 4 god. imam 550 , i zato sto sam mnogo sladak i sexypilan itd.

Pozdrav
Zovem se Vlado imam 15 god dolazim iz Subotice ...

Volim zene pare muziku kantera ma sve..
Tu sam od 2004 il 5 ne znam ni ja sam XD
Hello fellows my name is Kramer

Igor, uskoro 18 godina

Nekad ljetos chini mi se da me neko ubacio u IF, mozda skY?

Bio sam prije aktiviniji, trudio se da budem koristan na 4umu i da ne lupetam bezze (osim pozitivnog spamma). Sad nisam nesto bog zna aktivan.... bio sam banovan (na sopstveni zahtjev), ali neko me unbanovo (psujem mu ). I tako....

btw. htio bih pozdraviti Huga, Hugolinu i male Hugiće uz pjesmu poznate grupe Mara und Derventischen Lolen iz okoline Doboja "Lada"(prva pjesma koja je sa ex Yu prostora dobila priliku da se reklamira na MTV)
Zdravo svim IF-ovcima xD

Nick na gamersu "collaB". Zovem se Armin i imam 16 godina. Iz Brckog sam.

Et ja mislim da sam zasluzio sto sam tu, jer sam se dosta potrudio za ovaj site. Vecinom oko FA. I dalje cu se truditi i nadam se da ce ovaj site biti jos bolji ( i sad je dobar). Nadam se da cemo se lijepo druziti ovdje, da bude lijepih tema, postova, diskusija.

Hvala Schulz.
archie je napisao/la:
Zdravo svim IF-ovcima xD

Nick na gamersu "collaB". Zovem se Armin i imam 16 godina. Iz Brckog sam.

Et ja mislim da sam zasluzio sto sam tu, jer sam se dosta potrudio za ovaj site. Vecinom oko FA. I dalje cu se truditi i nadam se da ce ovaj site biti jos bolji ( i sad je dobar). Nadam se da cemo se lijepo druziti ovdje, da bude lijepih tema, postova, diskusija.

Hvala Schulz.
Isto, oko FA se trudio, i dalje se trudim

Dino mi ime ( imenjak )

16 godina

From the Dobrinja

poz (K)

Fala jos jednom (:
ime: Almin-Nemanja
godine : 19-tog aprila 22 ako Bog da
from : Ilijas
ID = 584
Uvek tu za pomoci i za dobrobit g.ba (: volim sve ne bitno na godine i centimetre

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.