Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Predstavljanje IF clanova

2.150 pregleda · 75 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 10:29

Pozz svim clanovima Izabranog foruma.

Kao sto svi mozete primjetiti broj clanova izabranog foruma se povecava iz sata u sat, a glavni krivac za to sam ja.
Vama ne trazim nista zauzvrat, ali duzni ste da na ovoj temi napisete nekoliko rijeci o sebi, te zasto bas vi zasluzujete tu titulu (uskoro i znackice).
Dakle svi clanovi IF-a neka se upisu =)
Mirza
15
Saraj'vo XD

Tu sam 2 godine i 1/2 mjeseci al medalja nece da se promijeni, j*b at je Godine nisu parametar pameti sto govorim svakom ko kaze "94 godisnjak ne zna nista" i sl, a vjerujem da sam nadprosjecno pamet sto se tice gaminga za moje godine whaha Mislim da sam zasluzio zato sto svakom pomazem sto se tice softwarea i igara al nesto manje hardwarea (ne mjesam se u ono sto ne znam ) Tek usto ne znam sta da napisem

Uglavnom, kritike - cestitke za ovaj izabrani forum, al stavite neki kviz, takmicenje i sl da malo bude zanimljivije i na indexu napravite kad je tema iz IF da pise lijevo npr "IF" samo da raspoznajemo
They call me "spY"

Zovem se Aid, imam 17 godina i 10tak mjeseci Uskoro punoljetan Nema zajeb*ncije više Rođen sam u Bugojnu, ali živim u Gornjem Vakufu. Idem u 3. razred opće gimnazije u GV. Volim druženje sa rajom, zajebanciju i tako... :$

Davno sam se regao na g.ba, nisam ni znaš šta je. Igrao sam cs davno, kad sam još manji bio. Pucalo se 1.5

Mrsko mi pisat više, tek sam došao iz banane.
Ime : Senad
Godine : 19
Grad : Sarajevo

Od septembra student anglistike, što m' neće smanjiti vrijeme koje provodim na portalu. Neće, iz prostog razloga što je to svakako nekih pola sata - najviše sat dnevno.
Kroz moje ruke prošle svakakve konzole i svakakve igrice i ni u jednoj nisam bio pro. Kao mali volio kanter kad je tek došao u arene, a pogotovo sada već legendarni Pasha-strajk.
Sada i ne igram igrice. Tek urijetko odigram sokera čisto kretenskog smijeha radi , il' kantera i half-life-a, onako za stara vremena.
Na portalu baš dugo, trudim se ne piskarati previše po forumu jer kako god okreneš iznerviram se. Il' jer postavljaju idiotske teme, il' jer upropaštavaju one fantastične. Najdraže bi mi bilo pošamarat' pola foruma - virtuelno ili u RL nebitno :-)

Toliko, hvala Philosopher.
Ime : Dario
Godiste : 1990
Rodio se u Sarajevu ,zivim u Sarajevu
Na gamers sam se registrovao prije 5 godina uglavnom zbog dobre raje ,druzenja i to je isti razlog zbog cega sam i dan danas tu.
Nisam bas nesto velik govornik ,al eto mislim da sam postao clan IF-a bas zato sto se nikad nisam nikom zamjerio ,nisam spamao ,pomagao sam na forumu koliko znam i sta znam.
Pozz
Boris Grujic
kaisera aka Weezy
17 godina
ovdje sam preko 5
igram kosarku i sviram gitaru,i bavim se muzikom
Ime: Adis
Prezime:Hota
Godina 17god, 4 mjeseca i 27 dana,,,,,,
Rodjen u Sarajevu gdje i zivim
Idem u elektrotehnicku smjer informatika i racunarstvo 2 godina inace sam se bavio fudbalom sad se bavim informatikom.Inace na portalu sam oko 3 godine, prvi acc mi je bio banovan jer nisam bio toliko upucen u pravila g.ba ali sad evo preko godinu na ovom acc-u i pridrzavam se pravila kao i sami admini mozete vidjet da nisam bio banovan i rijetko osamaren na forumu.U IF sam upao jednostavno da mi je clan adminstracnije poslao poruku da sam ubacen u IF i jos jednom se zahvaljujem na ulasku u IF.
Zovem se Haris'DRAKEZ0R'Cohodar.
Idem u elektrotehnicku skolu u Sarajevu,upisao 3 razred,smjer RTV XD.Treniram kosarku vec duze vrijeme.
Od igara igram csa,jedno vrijeme sam poceo wow igrati ali nije to za mene .Neznam jesam li zasluzio sada da budem u IF-u ali eto,ima svakakvih i ovdje (:
Hvala cannabisu =)
Haris
14 god

Ovdje sam 3+ godine, tu sam da pomognem svakome ako mogu.. promjenio sam dosta skinova, napisao postova, pomagao, dobivao aplauze itd..

Drugi acc sam izgubio jer mi je neki lik nabacivao bodove preko tutorijala xd i ti su accovi izbrisani nazalost

et dosta o meni
Ime: Nermin
Prezime: Nije bitno
Godine: 17
Mjesto: Sarajevo

Evo nesto o meni na ovom sajtu nisam bas odavno zivim u Sarajevu ilidza.Idem u Mjesovitu srednju drvnu skolu imam 17 godina .Zasto bas ja zasluzujem if znacku pa probat cu da pisem sto pametnije postove i teme prijavljivat spamere engleski znam dobro..

Pravim forume znam dosta o njima i counter.strike serverima ako budete imali problem javite mi se rado cu pomoci....

Zaboravio sam msn [email uklonjen] tu mi se mozete javit ak hocete da me dodate ....

Eto toliko o meni nadam se da ce mo se dobro druzit.
Cisto reda radi, da obiljezim I prvi post ovde :D

Jako sam komplikovan i komplexan kao licnost, ne pokusavajte da me shvatite sto se toga tice, jer niko nikad nije ni uspio :D
Sad salu na stranu.
Ime: Armin
Grad: Sarajevo
Godine: 17
Volim i uzivam manje vise u svemu, zajebancija mi je sve, pokusavam bit pozitivan kolko je to god moguce (negativna energija ubija!), pokusavam iz zivota izvuci samo one pozitivne stvari kolko je to god moguce, komunikativan sam, arogantan, cesto tvrdoglav, ali realan, volim duboko-umne diskusije, znam se i po par sati raspravljat oko nekih gluposti naucnih :)
Ne znam sta jos da nabiflam, nadam se da je ovde bolja situacija sto se tice postova u IF-u, jer zadnje dvije-tri godine posjecujem stranicu cisto zbog toga sto imam naviku da obidjem sve bookmarke kad otvorim browser :)
Ime: Mirza
Prezime: K.
Godine: 19
Mjesto: Bosanska Krupa

Prvo,pozdrav svima Na ovom sajtu sam 1+ godinu.Imao sam par akaunta pa nemam medalje Iskusan sam momak , ne spammam.Pomazem kome god mogu i kad mogu.Veoma sam aktivan . Postujem pravila , i nadam se da cu ostati u IF.

Jos jednom , hvala ti mnogo Philosopheru na ovom statusu
Ime : Mahir
Prezime : Zolota
Grad : Travnik
Godine : 17

- Na Gamers.ba sam skoro 4 godine. Sto Dino kaze prezivio sve i svasta, od "revolucija" pa do mjenjana skinova svakih pola godine ... Ugl. drago mi je sto sam clan IF-a, jer mislim da sam jedan od uzoranih clanova portala, ne spamam, trudim se da pomognem itd. To je to od mene

Over n' Out
Ime : Darko
Prezime :Malkić
Grad : Sarajevo(tu se rodio,tu zivim citav zivot)
Godine : 18

Na gamers sam se prijavio jako davno,jos kad je cs bih postojao.Prvenstveno sam se prijavio radi vijesti iz counter-strike scene jer tad sam igrao cs aktivno.Na gamersu prozivio sve i svasta od gc-a,maestra pa sve do ade i gazela :)
Ime:Allen
Prezime: S.
Grad: Sarajevo//Vasteras

Na gamers.ba sam 4godine,ovo mi je novi acc , stari sa medaljom od 4godine je banovan i izbrisan , jos davno ..
bla,bla
Uzivam u zivotu,nastojim biti dobar i ugledan clan foruma sto na neki nacin jesam , volim zajebancije , drustvo itd ...
Ime: Kenshin
Prezime : Ryuuzaki
Nickname : S3phirotH

Zanimaju me gaming, anime, muzika, Coca-Cola i hrana. Volim citati knjige i crtati anime likove. Na gamersu sam nesto vise od cetiri godine, a ovdje sam napisao par rijeci o sebi iz dosade.
Evo mogul i ja ?

Aldin 'zUs' Mujic

Bavim se gamingom 5 godina , na g.ba portalu sam 3 godine ( moj stari id mozete pronaci u g.ba info na mom profilu ).
Igrao prije cs : Public , Lan , Online ... Bio sam dobar pa mi je dosadilo xD
Najdraze mi je bilo bladehooda dobit kz mape.A onda sam se zaljubio igricu koja se zove wowa i igram je pune 3 godine bez prestanka 24/7 osim kad sam u skoli ili kad me roditelji natjeraju na more hvala.GM sam trenutno na KGB wOw serveru
Ja sam Nermin i imam 22 godine, a na G.ba sam slagat cu vam, godinu dana. Pored uobicajenih stvari (skola, izlasci, rekreacija) bavim se i racunarima. Nastojim da iskoristim iskustvo sa racunarima i pomognem ostalim gamerima i mislim da je to i razlog zasto sam pozvan u IF.
Ime: Mirsad
Godine: 14
Grad: Tuzla

Svi su pricali nesto o sebi, a ja nemam nista posebno za reci. Ako Bog da krenucu slijedece godine u Elektrotehnicku skolu pa kasnije i na taj fakultet. Za mjesec dana krecem u 8 razred. Na G.ba sam neka 3-4 mjeseca i zahvalio bi se Vlexu odnosno onom ko me je primio u IF.
Muhamed "xE0N" Hasanbasic
86godiste to je oko 22-23 godine xD LoL

Ovdje sam oko skoro pet godina i bilo je svega i svecega i sto bi rekao bilo je ljepih dana ali crni dani se duze pamte.Pogledajte ko je na top10 i to je to.Za sve ostalo sto vas zanima imate pm gb ili msn...

pusa i lagano
893 - *eL fen0men0*
SchooL: "studiram" Pravo xD

Ovde vec nekih 4+ godina, smekam iz sjene hehe xD
Igram CS ( vec skoro 10god., ne znam jesam li poceo u septembru il oktobru '99), vecini poznat po tome sto "koristim" wh haha (slusalice sabijaju xD ). Pored CS.a upalim ponekad kad se nafuram FM (football manager) i njega igram od sezone 98/99 ... et to 'e to sto se tice igrica i mene.

pored toga svega najvise cugam (ni chuck norris ne moze popit vise od mene xD ), pa zene i ostale zajebancije s rajom ...

motrim vas xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.