Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Predstavljanje IF clanova

2.150 pregleda · 75 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 10:29

Pozz svim clanovima Izabranog foruma.

Kao sto svi mozete primjetiti broj clanova izabranog foruma se povecava iz sata u sat, a glavni krivac za to sam ja.
Vama ne trazim nista zauzvrat, ali duzni ste da na ovoj temi napisete nekoliko rijeci o sebi, te zasto bas vi zasluzujete tu titulu (uskoro i znackice).
Dakle svi clanovi IF-a neka se upisu =)
Ime : Aleksandar
Nick : trapo
Godiste:1989
Grad: Banja Luka
Inace student, na g.ba sam 5 godina, mozda i vise. Valjda sam za 5 godina zasluzio IF i naravno wow moderator.
Ja se nezovem, uvijek sam dođem...imam mnogo godina
Posteno govoreci neam pojma okle me ovdje, mislim da je radi malog id-a...
Volim da igram Internet Backgammona, i to protiv Expert Englisha...
Mislim da sam sve rekao o sebi i o svom gaming zivotu....
Kenan Halilovic

19 god

:) na sajtu sam oko 5 god :)

upoznao dosta raje po turnirima ;) et....

seya in GZ :)

bujrum svima dodjite da se druzimo :)
x ime:Eldin
x godina:15
x na siteu sam oko 1 godinu!
Ime : Adi
Nick : FGB
Godiste:1990
Grad: Sarajevo

Tu sam od 2003 ce, prozivio svasta, igram lopte redovno

To bi bilo to (:

Post dobio šamar od haruN

Ime-Mirza
Godina-19
Grad-Sarajevo

Ovdje sam 2 god al na starom profilu pa sam nesta mjenjo pw i zaboravio, pa sam sad na ovom accu.
Stalno sam online nisam zaposlen tako da nemam bas nekog posla, trudim se da pisem pametne postove i tako to da pomognem oko wowa jer samo to znam, sa vijestima mi bas i nisam nesta dobar slabo mi se prima al sve detaljno precesljam nadam se da ce biti bolje.
Zasto sam clan IF - pa neznam basm,sigurno nisu neke jaranske veze nako valja sreca neka.

dosta od mene PIS
Ime: Kenan
Prezime: Halilovic
Godine: 18
Mjesto: Gorazde

Za sajt cuo od havera i odmah se regao :)
Prije spamao valjao gluposti :)

al opameti se covjek heheh ....
Ime: Gabriel
Datum rođenja: 01.02.1987.
Mjesto rođenja: Sarajevo

Dakle, što reći? Igrom slučaja rođen sam u Sarajevu kao 50% Hrvat a 50% Rus, pod okriljem neprežaljene Jugoslavije. Do devedesetih živio malo u Zagrebu malo u Sarajevu. Osnovna škola počinje 1993. Do trećeg razreda idem u O.Š. Petar Petrović Njegoš (danas se ona zove drukčije) na Ilidži. Zatim se u Sarajevu počelo ozbiljnije pucati pa selimo u južnije krajeve, točnije Mostar. Tu završavam osnovnu i upisujem elektrotehniku, smijer tehničara za računalstvo. Poslije srednje se upisujem na zagrebački FER. Završavam prve tri godine i onda odustajem pod isprikom "ma bit' će vremena". Ali kita. Sada me zasvrbila i astronomija pa ne znam šta ću od sebe. Uglavnom, mislim još neko vrijeme ne naprezati mozak.

A zašto mislim da zaslužujem biti članom izabranog foruma? Stvarno ne mogu navesti konkretne razloge niti je na meni da ih navodim. Jedino možda visok stupanj dlakavosti:P. Ali mogu reći da mi je drago što sam odabran jer pretpostavljam da će se sve debate i teme koje potiču i najmanju multiplikaciju sivih stanica voditi u IF-u, a ne tamo sa one gamerske strane portala. 'Ebo te, oduži se ovo...

Hajd', evo onda onih "nekoliko riječi" o meni. Nikada i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Jako sam razborit i cijenim pravdu iznad svega. Lud sam za Star Trek franšizom, Star trek frazama te metal i indy-rock muzikom. Vjerujem i uzdam se u marksizam te očito volim puno mlatarati po tastaturi. Imam jako izraženu arahnofobiju i strah od bilo kakve teške mašinerije.

Oprostite drugovi, stvarno nisam imao namjeru pisati autobiografiju ali onaj postotak od 6,5 u Karlovačkom, pomnožen sa desetak, mi ne da mira u PM.
Ime : Anel
Datum rođenja : 05.11.1987
Mjesto : Sarajevo

E vozdra raja da ja nebi sad mucho pisao jer ima dosta toga ja sam na Gamers.ba situ vise od 5 godina poznajem tu i tamo sviju opcenito :D al et zasad je to to da vas nemucim
Zdravo...
Ja sam Alem,al dosta poznatiji kao Kroks,na ovom sam forumu manje vise 2 godine.Privukao me na startu jer sam kupio IP-ove za cs servere.Kad sam se registrovao najprivlacniji mi je bio FanArt,na kojeg sam se najvise bezirao u ostatku provedenom na g.ba i koji mi je pomogao dovoljno da razvijem svoj rad u PS.
Ne znam da li je to vama interesantno;bavim se crtanjem najvise graffita,a i vecine drugih stvari,skejtam,slusam Hip-Hop i nisam nesto nasilnicki ili ne prijateljski nastrojen prema okolini sto nije slucaj sa druge strane.
92' sam godiste i ove godine ocekujem taj famozni 18 rodjendan.

Peace out..
x ime:Aarmin
x godina:20
x na siteu sam oko 4 i po' godine!

Prije pisao neke gluposti ,al dodje to s vremenom .. A ionako sa strane promatram sve i napisem koji pametni post i pomognem sto znam i sto se snadjem
Ime: Ramiz
Godine: 14
Grad: Brcko
ID: 43275

:)
Ime/nik: Edim / _Edy_
Godine: 15
Grad: rajevoSa
I.D.: 40170

Zasto sam zasluzio ovu titulu?

Jednostavno, zato sto sam prije bio šupak pravio se vazan sa niskim ID-jem i mislio da sve mora bit' po mom'.
Uveliko sam se popravio, te samo taj moj napredak mi je u neku ruku pomogao pri dobivanju medalje.
Evo pošto sam dobio status IF člana, koejg želim opravdati i dugo zadržati, vrijeme je da se i ja predstavim na ovom podforumu.

Ime i prezime: Faris Hasanović
Godine: 15
Grad: Tuzla
Na g.ba portalu sam oko godinu dana i mogu reći da uživam na ovom sajtu sa ovim ljudima, trudeći se da pomažem memberima i da se zajedno sa istima zabavim.

To je ukratko koliko trebate znati o meni. Pozdrav.
-Hello people.

-E'o da se i ja predstavim u kratkim crtama u ove sitne sate.

-Ime mi je Jasmin,inače sam rođeni Sarajlija i žiivm u Sarajevu,tačnije Vogošći.
-Upravo završio srednju Građevinsko - Geodetsku školu,planiram upisati fakultet.Ali ne nadam se nešto posebno upisu pored svih tih štela i mog kritičnog znanja iz matematike.Otom potom il' učit' il' pljunut' pa radit'.

-Na g.ba sam došao mislim kad sam krenuo u 1 srednje,možda nekoliko mjeseci prije.Mislim da sam slučajno naletio na sajt,ne sjećam se više.Uglavnom nisam imao neta kući pa sam na ovaj account i zaboravio.Može se reć' da sam oko godinu i pol aktivan već.

-Kako ja sebe vidim u IF-u?Pa kao nekoga ko je spreman pomoć',spreman diskutovati(volim hardcore diskusije,pogotovo kad znam da sam upravu ^^).

-Dosta vremena provodim online,što surfajući što igrajući igre.Fanatik sam RPG i MMORPG igara,ali mi ni žanrovi poput RTS-a i FPS-a nisu strani.Baratam sa dosta dobrim znanjem o računarima također.

-Povratak na ovaj account ujedno znači i "novi" početak za mene.

-Et' people dosta vam od mene,sad razlaz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.