Ime: Gabriel
Datum rođenja: 01.02.1987.
Mjesto rođenja: Sarajevo
Dakle, što reći? Igrom slučaja rođen sam u Sarajevu kao 50% Hrvat a 50% Rus, pod okriljem neprežaljene Jugoslavije. Do devedesetih živio malo u Zagrebu malo u Sarajevu. Osnovna škola počinje 1993. Do trećeg razreda idem u O.Š. Petar Petrović Njegoš (danas se ona zove drukčije) na Ilidži. Zatim se u Sarajevu počelo ozbiljnije pucati pa selimo u južnije krajeve, točnije Mostar. Tu završavam osnovnu i upisujem elektrotehniku, smijer tehničara za računalstvo. Poslije srednje se upisujem na zagrebački FER. Završavam prve tri godine i onda odustajem pod isprikom "ma bit' će vremena". Ali kita. Sada me zasvrbila i astronomija pa ne znam šta ću od sebe. Uglavnom, mislim još neko vrijeme ne naprezati mozak.
A zašto mislim da zaslužujem biti članom izabranog foruma? Stvarno ne mogu navesti konkretne razloge niti je na meni da ih navodim. Jedino možda visok stupanj dlakavosti

. Ali mogu reći da mi je drago što sam odabran jer pretpostavljam da će se sve debate i teme koje potiču i najmanju multiplikaciju sivih stanica voditi u IF-u, a ne tamo sa one gamerske strane portala.
'Ebo te, oduži se ovo...
Hajd', evo onda onih "nekoliko riječi" o meni. Nikada i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Jako sam razborit i cijenim pravdu iznad svega. Lud sam za Star Trek franšizom, Star trek frazama te metal i indy-rock muzikom. Vjerujem i uzdam se u marksizam te očito volim puno mlatarati po tastaturi. Imam jako izraženu arahnofobiju i strah od bilo kakve teške mašinerije.
Oprostite drugovi, stvarno nisam imao namjeru pisati autobiografiju ali onaj postotak od 6,5 u Karlovačkom, pomnožen sa desetak, mi ne da mira u PM.