Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jedna fina diskusija : by Schulz

1.925 pregleda · 72 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 00:24

E mala raja evo mene opet :D

Malo neaktivnosti zbog privat. obaveza, ali to cemo svakako pokusat nadoknadit, al' eto ja se izvinjavam svima.

Sto se tice forumanja, slobodno postajte sta vam je volja i zelja dok je u granicama normalnog i finog :)

Sto se tice Keme, on je jedan mr. nice guy i sve sto imate rijesiti sa njim slobodno javite meni (advokat sam njegov - za vas necu da radim slabo placate)

Sto se tice administracije, to je jedna skupina levata, sve njih treba polomit, ali opet mi smo civilizovani gradjani pa cemo to rijesiti pismenim putem. Znaci slobodno postajte sve, naravno bez psovki i prijetnji (Svakako koristite pm - mangupi jedni sve se zna ) i argumentirano izlozite sve svoje zelje i zahtjevanja.

Sto se tice promjene nickova i premiuma (stvarcica oko novog gamersa), BiH hita ka Europi (oba entiteta Keme mi) pa tako i mi. Niko vas ne obavezuje da kupujete ni prodajete. Kupoprodaju cemo svakako vjerovatno ukinuti. Oko nickova cu pokusat premuntat moketa, da i meni da tu opciju pa mene mozete smarat.

Sto se tice unbanovanja i to cu uskoro dobit nadam se (pih ja ko moderator) pa cu vam i banove skidat, naravno po zaslugama.

Sto se tice izabranog foruma, slobodno se javite ko zeli da dobije priliku, ali da znate kako je dobijete tako je mozete izgubiti - u samo tri klika.

Sto se tice Asha on je gay. Na partiju djevojka plesala polugola ispred njega, a on se fatao sa nekim likom, al' otom potom.

Ovo ostalo treba ukinut, kao i mene da vise ne peglam, al' eto ako imate sta da kazete sad napisite to ili sutite zauvijek (jel to iz Esmeralde il' Milagros?).

Postajte prijedloge, folove golove...

Do citanja

:)
Nepismeno, cim nesto kazes j**e ti mater, proklet bodova ko Afrikanac kruha, da ne duljim.

Zamislite pišu jednog (reci cemo da je moj) i sad zamislite kako se cijepa na 2 dijela zbog toga sto je neko od 14 godina dobio moda preko stele, sto je neko banovan, sto nekom trebaju fb chipovi,...

U zadnjih mjesec-dva svaki dan kad stignem dodem na gamers, procitam svaku temu koja me donekle zanima, koju zanimljivu vijest i to je to. Davno je ovaj sajt prestao bit zabavan, otkad je bilo masovno skidanje banova debili se opet kote po sajtu.

Nemam sta vise reci, administracija je oke, ni na kog se ne mogu zaliti, u ovih ajmo rec godinu i pol ni jedan samar, o banu ni razmisljam, samo zato sto imam bar malo mozga i mogu malo promisliti prije neg nesto napisem.

Ćus!
To shulz nek si se ti nama vratio.

staces ekonomska kriza je u svjetu.

haj drmni apl... :)
Dobro dinche :$

idemo ka boljitku tj. ti ides ka boljitku :D

Svjet se neokrece oko sunca svjet se okrece oko dine :D

XD

whahahah

nidze veze :D

(K)
Schulz je napisao/la:
To zadnje - tebi je svakako svejedno ? :)
Apsolutno. :)
Ali kritika, bila pozitivna ili negativna, je bila zbog ostalih clanova kojima iz kojeg god ugla gledali mnogo znacis, a nije ni da te sam site ne treba.. :)

@ Lav, prvo moras da se opredelis za ekavicu ili ijekavicu.
Drugo, NE SPAMAJ MOMCINO SA KUBE, MOJ TI .... CETKICA ZA ZUBE !
E vako ... Prije par mjeseci sam se reg na nick FaNtaL^^S al mi nije dosao mail i nisam mogo potvrdit.
Zatim sam se reg na drugi e-mail i sve normalno tako da bi volio da mi nick promjenite na FaNtaL^^S iako acc postoji samo sto nije potvrdjen jer mail nije dosao, znaci taj brisite acc i meni pormjenite nick u FaNtaL^^S.

hvala
Pamet uglavu
torQ7u je napisao/la:
Pamet uglavu ;)
pamet u glavu*

Dokad vise...
ovo gore si upravu , al ash gay :S

trebalo bi gledat neke accove koji su neaktivni duze vrijeme i obrisati ih ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.