Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jedna fina diskusija : by Schulz

1.925 pregleda · 72 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 00:24

E mala raja evo mene opet :D

Malo neaktivnosti zbog privat. obaveza, ali to cemo svakako pokusat nadoknadit, al' eto ja se izvinjavam svima.

Sto se tice forumanja, slobodno postajte sta vam je volja i zelja dok je u granicama normalnog i finog :)

Sto se tice Keme, on je jedan mr. nice guy i sve sto imate rijesiti sa njim slobodno javite meni (advokat sam njegov - za vas necu da radim slabo placate)

Sto se tice administracije, to je jedna skupina levata, sve njih treba polomit, ali opet mi smo civilizovani gradjani pa cemo to rijesiti pismenim putem. Znaci slobodno postajte sve, naravno bez psovki i prijetnji (Svakako koristite pm - mangupi jedni sve se zna ) i argumentirano izlozite sve svoje zelje i zahtjevanja.

Sto se tice promjene nickova i premiuma (stvarcica oko novog gamersa), BiH hita ka Europi (oba entiteta Keme mi) pa tako i mi. Niko vas ne obavezuje da kupujete ni prodajete. Kupoprodaju cemo svakako vjerovatno ukinuti. Oko nickova cu pokusat premuntat moketa, da i meni da tu opciju pa mene mozete smarat.

Sto se tice unbanovanja i to cu uskoro dobit nadam se (pih ja ko moderator) pa cu vam i banove skidat, naravno po zaslugama.

Sto se tice izabranog foruma, slobodno se javite ko zeli da dobije priliku, ali da znate kako je dobijete tako je mozete izgubiti - u samo tri klika.

Sto se tice Asha on je gay. Na partiju djevojka plesala polugola ispred njega, a on se fatao sa nekim likom, al' otom potom.

Ovo ostalo treba ukinut, kao i mene da vise ne peglam, al' eto ako imate sta da kazete sad napisite to ili sutite zauvijek (jel to iz Esmeralde il' Milagros?).

Postajte prijedloge, folove golove...

Do citanja

:)
Ja mislim da gamers polahko tone,to se vidi po svemu da ne nabrajam sada bezveze, ja mislim da nema razloga sada da sviju napadamo ostale clanove a i admina jer i njima mozda nije lahko. Sto se mene tice ako sta treba ja cu uloziti u gamers samo da ne propadne jer toliko godina postoji i sada da tako lahko nestane. Eto od mene
Pismeno pismeno...

mora da je Schulz.

Ali ludi Schulz.

Znači pravi :)
u pamet !
LavShinoda je napisao/la:
u pamet !
...
Ti sto spamas, a degeni mali sto se loze na tvoje spamanje, to nema nigde.. ;)
@ vetrox, ignorisu te zato sto nisi najbanovaniji korisnik portala.. ne racunamo, skakavce, sakibe i ostale insekte.. :) :*
@ unLz, aha najbolja na balkanu.. Kad bi se balkan svodio na BiH samo.. :)
@ swyny, facebook test je stvarno merilo.. I koje 4 godine ti spominjes ? I koju zrelost ti spominjes ? necemo nabrajati.. ne citiraj me ni slucajno, izaci ce na videlo moja (ne)zrelost :))

@ Schulz .i. . Molim lepo. Dal' je sto si dosao ili sto si otisao, sam shvati.. :)
Sto vise aplauza jer raja ce sve vise postat da bi imala vise poena j****ih....vidite niko vam nece odgovorit ako nema pojena sta da ,da .....:):|:(
OmfG!
Shulz je napisao, ali ne i mislio to. Vidish, to je jedan oblik malo inteligentnije shale. Oni svi znaju da se on shali, koliko na njihov, toliko i na svoj rachun. Uostalom, sve i da misli da su svi moroni, ne bi to napisao, i on je samo admin k'o i svi ostali.
Over & Out.
unleashed je napisao/la:
OmfG!
Shulz je napisao, ali ne i mislio to. Vidish, to je jedan oblik malo inteligentnije shale. Oni svi znaju da se on shali, koliko na njihov, toliko i na svoj rachun. Uostalom, sve i da misli da su svi moroni, ne bi to napisao, i on je samo admin k'o i svi ostali.
Over & Out.
Hahaha pa kako ce napisat idolu ako prije toga nije smislio sto znaci bilo kakva je to shala ima istine i nepametuj vise...

Nemisli se jezikom nego mozgom skontaj...

Chus
Šovinizam na siteu na jako visokom nivou. Svakodnevno spominjanje roditelja i uže familije od strane maloljetnih članova portala iz razloga što sam druge vjere i nacije se u zadnje vrijeme malo i smirilo, ali su čak i pojedini moderatori postali veliki hipokriti.

J*b'o me sve ako na portalu nisam pomog'o kome god sam mog'o i ni na čiju poruku se nisam oglušio, a dočekao sam da me čak moderator ignoriše, na jednostavno Da / Ne pitanje Kao što kaže Jason, da mi je dočekati dan kada ćemo svi biti isti.

Po mome nekom ličnom mišljenju premalo poštovanja je ukazano i prema starijim članovima portala. ID ti više niko i ne gleda.

Od mene pohvale uNderu, skali i možda smokiu za ovaj contest i pisanje FAQ tema.

Pojedincima MOD-a ili ukinuti ili jednostavno postaviti, možda, ne bolje, nego zainteresovanije momke na te pozicije.

I za taj odabrani forum, to mi nikada nije jasno iblo, ali ne vidim da se to uopšte i spominje :-[
ultranumb je napisao/la:
Šovinizam na siteu na jako visokom nivou. Svakodnevno spominjanje roditelja i uže familije od strane maloljetnih članova portala iz razloga što sam druge vjere i nacije se u zadnje vrijeme malo i smirilo, ali su čak i pojedini moderatori postali veliki hipokriti.

J*b'o me sve ako na portalu nisam pomog'o kome god sam mog'o i ni na čiju poruku se nisam oglušio, a dočekao sam da me čak moderator ignoriše, na jednostavno Da / Ne pitanje Kao što kaže Jason, da mi je dočekati dan kada ćemo svi biti isti.

Po mome nekom ličnom mišljenju premalo poštovanja je ukazano i prema starijim članovima portala. ID ti više niko i ne gleda.

Od mene pohvale uNderu, skali i možda smokiu za ovaj contest i pisanje FAQ tema.

Pojedincima MOD-a ili ukinuti ili jednostavno postaviti, možda, ne bolje, nego zainteresovanije momke na te pozicije.

I za taj odabrani forum, to mi nikada nije jasno iblo, ali ne vidim da se to uopšte i spominje :-[

A o čem ja trubim neko vrijeme? :)
Ti prdio il govorio, nekima je to sasvim svedno :P
Prvo mislim na pocetnoj da se treba dobro dobro istaknuti opcija TRAZI, i jedan fin banner za google.ba...
Jer svakodnevno pisanje tema koje se moze naci pod opcijom trazi, eventualno na google.ba SMARA... i to je**no smara..
Da se novim clanovima na gba zabrani dizanje novih tema dok ne procitaju pravila foruma, za koje mislim da se treba dici jedna tema koja ce stajati na pocetnoj do daljnjeg !
Kako mislimo ic naprijed, ka necemu boljem ako ne sprijecite svakodnevnu "repeticiju" tema...
Toliko od mene
nek si se ti vratio i dok je ovakbih kao ti i wertuuuu bit ce dobro...idemo naprijed
Wertu je napisao/la:
Hvala
Nemoj reci da si se prepoznao tu ??? :r:r :D:D

Post dobio aplauz od Wertu

Meni je administracija ok, i zadovoljan sam.

Samo nisam zadovoljan sto nisam dobio opciju IF (Izabranog Foruma) na ovom sam siteu oko 4 godine dosta sam toga uradio za gamers.ba, i razocaran sam sto nisam dobio tu opciju.

Nije meni toliko stalo do te opcije, nego do postovanja za malo starije clanove ovog portala, i koji su nesto uradili za ovaj portal.

Ostalo je sve ok.
Prijedlog:
Treba zabraniti dizanje tema prije Chitanja UPDATE-ovanih pravila , Dok ne napishes ~25 postova itd.

Mozda ce sad neko reci "sad bi trebali spamat 25 postova prije dizanja teme", ali mod\admin ce vidjet kvalitet postova, jesu li spam itd..

Ova tema mi je je***a ova tema mi je je be na ja bi snjom bi baba raba ja bi snjom bi baba raba
Ozrenko je napisao/la:
...
Ti sto spamas, a degeni mali sto se loze na tvoje spamanje, to nema nigde..
@ vetrox, ignorisu te zato sto nisi najbanovaniji korisnik portala.. ne racunamo, skakavce, sakibe i ostale insekte.. :*
@ unLz, aha najbolja na balkanu.. Kad bi se balkan svodio na BiH samo..
@ swyny, facebook test je stvarno merilo.. I koje 4 godine ti spominjes ? I koju zrelost ti spominjes ? necemo nabrajati.. ne citiraj me ni slucajno, izaci ce na videlo moja (ne)zrelost )

@ Schulz .i. . Molim lepo. Dal' je sto si dosao ili sto si otisao, sam shvati..
Decko sta je s tobom , jesi ti smeten u psihickom razvoju ometen ?

nisam nagodan ne citiraj me !
U poslednje vreme samo se dizu teme koje ovaj site zabranjuje ili koje su spam teme ...

Jedino sto u poslednje vreme cini ovaj site zanimljivim jeste podforum FanArt . Mislim da nisam jedini sa takvim misljenjem...

Sve vise je sovinizma ovde ... Pisu nesto a i ne znaju razliku izmedju sovinizma i nacionalizma ...
Pa sta svi smo mi ljudi , ne grizemo jedne druge ...
I trebali bi barem jedne druge postovati i ceniti a ne omalovazati i crniti ... Neko digne temu glavne reci su "ban" "bezi sa gamersa" "pravila foruma"...
I onda odes na njihov profil i vidis temu koja nije prema pravilima ... Mislim da za to postoje modovi i admini na ovom siteu.

Mislim da bi admini i modovi malo vise deliti samare i aplauze ...
Malo je ljudi koji odgovaraju na teme kao Philsopher i cannabis ... Bez spama , opsirno , jasno , i znaju sta zele reci ...

Da ne zaboravim , neznam odakle tolika mrznja izmedju ljudi. . ccc

Velike pohvale FA teamu , sa svim kontestima ...
I da pohvala Jackyu i ekipi na tutovima i mapama.

iNhumaN je napisao/la:
U poslednje vreme samo se dizu teme koje ovaj site zabranjuje ili koje su spam teme ...

Jedino sto u poslednje vreme cini ovaj site zanimljivim jeste podforum FanArt . Mislim da nisam jedini sa takvim misljenjem...

Sve vise je sovinizma ovde ... Pisu nesto a i ne znaju razliku izmedju sovinizma i nacionalizma ...
Pa sta svi smo mi ljudi , ne grizemo jedne druge ...
I trebali bi barem jedne druge postovati i ceniti a ne omalovazati i crniti ... Neko digne temu glavne reci su "ban" "bezi sa gamersa" "pravila foruma"...
I onda odes na njihov profil i vidis temu koja nije prema pravilima ... Mislim da za to postoje modovi i admini na ovom siteu.

Mislim da bi admini i modovi malo vise deliti samare i aplauze ...
Malo je ljudi koji odgovaraju na teme kao Philsopher i cannabis ... Bez spama , opsirno , jasno , i znaju sta zele reci ...

Da ne zaboravim , neznam odakle tolika mrznja izmedju ljudi. . ccc

Velike pohvale FA teamu , sa svim kontestima ...
I da pohvala Jackyu i ekipi na tutovima i mapama.

;)

lol
Ozrenko je napisao/la:
...
Ti sto spamas, a degeni mali sto se loze na tvoje spamanje, to nema nigde.. ;)
@ vetrox, ignorisu te zato sto nisi najbanovaniji korisnik portala.. ne racunamo, skakavce, sakibe i ostale insekte.. :) :*
@ unLz, aha najbolja na balkanu.. Kad bi se balkan svodio na BiH samo.. :)
@ swyny, facebook test je stvarno merilo.. I koje 4 godine ti spominjes ? I koju zrelost ti spominjes ? necemo nabrajati.. ne citiraj me ni slucajno, izaci ce na videlo moja (ne)zrelost :))

@ Schulz .i. . Molim lepo. Dal' je sto si dosao ili sto si otisao, sam shvati.. :)
To zadnje - tebi je svakako svejedno ? :)
cijela istina BiH društva, mladih osoba se pokazuje kroz ovakve teme. Tu su uglavnom djeca 13,14 god, ali ima i onih koji su skoro punoljetni pa ne kontaju sta je u pitanju. Ti likovi kao da se nikad nisu shalili, kao da nikad nisu lozhili nekog ili tako nesto. On ima 13 godina i nesto se zhali shto je ovaj mod/admin ili tako nesto. OMFG

Ljudi moji i ja sam imao 14 god. ali nisam bio nikad ovakav, nikad nikom nisom psovao na vjerskoj/nacionalnoj osnovi. Nikad se nisam mjeshao u poslove administracije, to 90% chlanova radi. Bolje da se pozabave sobom i da unaprijede sebe u jednog respektabilnog chlana 4uma, a ne prodaju zjale.

Što se tiče spamma, uvijek sam za pozitivni spam, okrenuti stvari na shalu, zajebanciju itd. Nekad nekog i izvaliti, ali sve u nekim dozvoljenim granicam.

Dalje, moram spomenuti psovanje mrtvih! Ljudi da li znate shta prichate?! Izvinite ali takvih je najvishe upravo iz Sarajeva.

Gramatika, pravopis na "nivou" ali dobro to se mozhe popraviti i tolerisati u nekim granicama, jer svima se mozhe desiti da neshto sluchajno progeshno napishu itd....

toliko od mene...

tjus

LONG LIVE ĐORĐE BALAŠEVIĆ

Post dobio aplauz od Schulz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.