Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jedna fina diskusija : by Schulz

1.925 pregleda · 72 odgovora · otvorena 10.04.2009. u 00:24

E mala raja evo mene opet :D

Malo neaktivnosti zbog privat. obaveza, ali to cemo svakako pokusat nadoknadit, al' eto ja se izvinjavam svima.

Sto se tice forumanja, slobodno postajte sta vam je volja i zelja dok je u granicama normalnog i finog :)

Sto se tice Keme, on je jedan mr. nice guy i sve sto imate rijesiti sa njim slobodno javite meni (advokat sam njegov - za vas necu da radim slabo placate)

Sto se tice administracije, to je jedna skupina levata, sve njih treba polomit, ali opet mi smo civilizovani gradjani pa cemo to rijesiti pismenim putem. Znaci slobodno postajte sve, naravno bez psovki i prijetnji (Svakako koristite pm - mangupi jedni sve se zna ) i argumentirano izlozite sve svoje zelje i zahtjevanja.

Sto se tice promjene nickova i premiuma (stvarcica oko novog gamersa), BiH hita ka Europi (oba entiteta Keme mi) pa tako i mi. Niko vas ne obavezuje da kupujete ni prodajete. Kupoprodaju cemo svakako vjerovatno ukinuti. Oko nickova cu pokusat premuntat moketa, da i meni da tu opciju pa mene mozete smarat.

Sto se tice unbanovanja i to cu uskoro dobit nadam se (pih ja ko moderator) pa cu vam i banove skidat, naravno po zaslugama.

Sto se tice izabranog foruma, slobodno se javite ko zeli da dobije priliku, ali da znate kako je dobijete tako je mozete izgubiti - u samo tri klika.

Sto se tice Asha on je gay. Na partiju djevojka plesala polugola ispred njega, a on se fatao sa nekim likom, al' otom potom.

Ovo ostalo treba ukinut, kao i mene da vise ne peglam, al' eto ako imate sta da kazete sad napisite to ili sutite zauvijek (jel to iz Esmeralde il' Milagros?).

Postajte prijedloge, folove golove...

Do citanja

:)
Wertu je napisao/la:
Hvala
Aneleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee : ************

@ KillaOr

Hajd' sad lizguz :D
deadlycha je napisao/la:
Ma dobar je gamers ovakav kakav jeste, samo je najbolje bilo doba gamersa kad su harali stari admini (schulz,kemo,pile,ado,wertu),sad dodjes i neki novi, ali hajde nisu ni oni losi..

Samo imam primjedbu, ja odem na stranicu za gaming news, slomim se prevodeci, znaci nista vijesti nisu losije od onog "Riddla", nije mi stalo do 20 tih "je*******h" bodova, nek se ukinu bodovi za pisanje tema, nego mi je cilj da na ovom portalu ima sto vise vijesti, i da momci(nas svijet gamersa), mogu biti upoznati sa novim desavanjima kako sa gamingom tako i sa ostalim vezano za ovaj portal..

toliko

pussa

♥ Schulz

edit : @ Ostalo je sve dobro Schulze, samo da se ja pitam , netreba dati debilima da narusavaju kako portal tako i neke principe i pravila ovog portala , a tako i nas sviju, jednostavno- ko bude krsio pravila(neka NE PODNOSLIVA), izbrisati mu profil sa gamersa, i zabraniti da se pod tim nikom moze registrovati(ako je to ikako moguce)...

etc .

♥
Ma nisu ni to stari admini. Stari su maes, abasi, ado i kompanija 
riddle je napisao/la:
Sve to stoji, ali dzaba vi meni mozete govoriti sta hocete oko tih vijesti "nisu odobrene" ili stavec, ali ja znam da je svaka vijest koja je bila 80% ispravno napisana i koja nije vec bila, bila prihvacena!

Ne sjecam se sada bas tacno, ali cak mislim da sam ti objasnjavao u cemu je problem bio oko nekoliko tovjih vijesti koje si poslao, nemam bas neko fotografsko pamcenje pa da se sada sjetim i toga 

Da sam prihvatao vijesti kakve se evo upravo sada prihvataju, ne bih mogao mirno uc na index i pogledati ga.. Dovoljno je da pocnes od head vijesti koja je kopirana sa bug.hr, te cak i kao izvor pise "bug.hr" ali to nikog ne brine. Ocito su pravila tu da se ruse.. Znaci ja debil mogu prevesti 400 vijesti, a neko dodje pametan kopira u 2 sec i primi mu se.. Ne bi to trebal oda ide tako..

U ovom periodu otkako nisam admin, tacno 29 dana, pokazalo se da su svi oni koji su prigovarali oko vijesti (odobravanja) ustvari lagali, posto se ni sada ne javljaju njihova imena na indexu kao autora newsa. Dzaba sve ba, nabrije vas atmosfera pa mutite svasta 

Odosmo daleko od teme..

P.S. Ovo oko promjene nickova, i ja sam morio Kemu da mi se da ta opcija no neki su bili protiv, isto tako i za unban, ali je receno da je prece da se ukine medju nama poznati "hacker" pa da ce tek tada to doci, mozda, na red..

Ja ti opet kazem, da nisi sve ti teme citao, ima tu jos admina pored tebe, koji odobravaju i citaju teme, ja ti kazem da ti nisi kriv, jarane libo te sta ti drugi pricaju za teme, kad ih pises i prevodis dobro, admina ti trebaju vratiti da se ja pitam ...

I da vise jedan drugog ne citiramo, jer nisam nesto dobar sa zdravljem, sutra moram u bolnicu , ja sam rekao svoje 

(K)
Bjez ba Dino dodjes nakon 15 godina i pametujes. 
Ovi sto smaraju za riddlea, ae ba popustite, niko od vas ni ne pise vijesti kako treba. Sto se mene tice nek se ukinu poeni za vijesti. Sto se tice FaTaLa, e moja djeco da vi znate ono sto ne znate.........
wicky je napisao/la:
Ma nisu ni to stari admini. Stari su maes, abasi, ado i kompanija 
ma dobro sad, izostavio sam neke, ali treba jos kojem dodijeliti tu cast i svi zajedno trebamo da se trudimo da budemo ispred ostalih !

ha ya.
Evo nek se javno vidi, Dino mi je pao u ocima 3% ... sad je na 91%, al to nije bitno... opada brate opada :(
sve vas treba banovat najvise mrzim licemjere ode sulc j**o sulca dodje sulc , sulc najbolji pa jel vas stid vise i neznam sto govorite bravo kad je momak samo digao diskusiju nije digo avaz u zrak

Welcome to back i ne diraj asha :P:P:P:P:P
riddle je napisao/la:
Sve to stoji, ali dzaba vi meni mozete govoriti sta hocete oko tih vijesti "nisu odobrene" ili stavec, ali ja znam da je svaka vijest koja je bila 80% ispravno napisana i koja nije vec bila, bila prihvacena!

Ne sjecam se sada bas tacno, ali cak mislim da sam ti objasnjavao u cemu je problem bio oko nekoliko tovjih vijesti koje si poslao, nemam bas neko fotografsko pamcenje pa da se sada sjetim i toga :)

Da sam prihvatao vijesti kakve se evo upravo sada prihvataju, ne bih mogao mirno uc na index i pogledati ga.. Dovoljno je da pocnes od head vijesti koja je kopirana sa bug.hr, te cak i kao izvor pise "bug.hr" ali to nikog ne brine. Ocito su pravila tu da se ruse.. Znaci ja debil mogu prevesti 400 vijesti, a neko dodje pametan kopira u 2 sec i primi mu se.. Ne bi to trebal oda ide tako..

U ovom periodu otkako nisam admin, tacno 29 dana, pokazalo se da su svi oni koji su prigovarali oko vijesti (odobravanja) ustvari lagali, posto se ni sada ne javljaju njihova imena na indexu kao autora newsa. Dzaba sve ba, nabrije vas atmosfera pa mutite svasta :D

Odosmo daleko od teme..

P.S. Ovo oko promjene nickova, i ja sam morio Kemu da mi se da ta opcija no neki su bili protiv, isto tako i za unban, ali je receno da je prece da se ukine medju nama poznati "hacker" pa da ce tek tada to doci, mozda, na red..

Slobodno ti pisi vijesti i dalje, ukoliko su kako treba bit ce prihvacene.

A sto se tice Keme, premuntat cu ga kad popije koju :D
Schulz je napisao/la:
Slobodno ti pisi vijesti i dalje, ukoliko su kako treba bit ce prihvacene.

A sto se tice Keme, premuntat cu ga kad popije koju 
Eno ti ga sad je u takvom stanju  navali !
wicky je napisao/la:
Ma nisu ni to stari admini. Stari su maes, abasi, ado i kompanija :D
Nije abasi stari on je dobio kad su ovi vec otisli, a kad je Danijel bio admin sa Wellatonom...eeeeeeee moj Asko nije sve u Parkusi ima saha i kod ekonomskog :D
Schulz je napisao/la:
Nije abasi stari on je dobio kad su ovi vec otisli, a kad je Danijel bio admin sa Wellatonom...eeeeeeee moj Asko nije sve u Parkusi ima saha i kod ekonomskog 
zaboravili ste Boz0/Yosh!
deadlycha je napisao/la:
Ja ti opet kazem, da nisi sve ti teme citao, ima tu jos admina pored tebe, koji odobravaju i citaju teme, ja ti kazem da ti nisi kriv, jarane libo te sta ti drugi pricaju za teme, kad ih pises i prevodis dobro, admina ti trebaju vratiti da se ja pitam ...

I da vise jedan drugog ne citiramo, jer nisam nesto dobar sa zdravljem, sutra moram u bolnicu , ja sam rekao svoje 

(K)
Nisu teme sine , vijesti su!
Lupeta raja :(

Sajt je prejak, nema se sta reci.. Jedino po mom skromnom misljenju nedostaje nam jos ljudi koji su woljni pomoci "za dzabe"..
Ja ne znam sta je owoj raji, ko god ima kakaw problem, glawna furka je: Pokusaj reinstal, ili format C.
Ljudi, procitajte sta tipkate kad ulazite na owaj sajt, e kad procitate, shwatit ce te da je owdje wecina nas okupljena samo oko jedne stwari: Igre. Znaci swi smo mi gejmeri, neko manje neko wise, i swi wolimo jednu stwar, i stworila se
predpostawka da na owo mozemo gledati na owaj nacin:

Ako su fudbaleri sportisti (a jesu) sta bih bilo kad jedan drugom ne bih pomagali na terenu , dodawali loptu i sl. nista ne bih imalo smisla, tako i mi gejmeri.. trebamo da dodajemo jedan drugom loptu, da pomazemo i sebi i nekom kome je potrebna pomoc..
Prewise smo opsjednuti, moderatorima, skinowima, smajlijima i pi************a.. ajmo pokusat promijenit sebe.. a nek owo stoji owako kako jest.. A sto se tice wijesti:
Po mom misljenju nije bitno da li je wijest sa BUG hr. ili SK gaming sajta, bitno je da je wijest, a izwor trebamo po nekad zanemariti.
A Dino nek si se ti wratio, a owi sto Fatalu prijete smijesni su (blago receno)..
j0ker je napisao/la:
Nisu teme sine , vijesti su!
Ma ja :$ neznam ni sta pisem , bolestan sam drama 

Tako, nemojte sta zamjeriti $:

:-*
haruN je napisao/la:
zaboravili ste Boz0/Yosh!
Nije ni Bozo dugo bio, a i on je bio malo prije Abasija, tj abasi je dosao na njegovo mjesto :)
Wertu je napisao/la:
Hvala
Hahaha odkud si znao da si ti XD
venge je napisao/la:
Lupeta raja 

Sajt je prejak, nema se sta reci.. Jedino po mom skromnom misljenju nedostaje nam jos ljudi koji su woljni pomoci "za dzabe"..
Ja ne znam sta je owoj raji, ko god ima kakaw problem, glawna furka je: Pokusaj reinstal, ili format C.
Ljudi, procitajte sta tipkate kad ulazite na owaj sajt, e kad procitate, shwatit ce te da je owdje wecina nas okupljena samo oko jedne stwari: Igre. Znaci swi smo mi gejmeri, neko manje neko wise, i swi wolimo jednu stwar, i stworila se

Ako su fudbaleri sportisti (a jesu) sta bih bilo kad jedan drugom ne bih pomagali na terenu , dodawali loptu i sl. nista ne bih imalo smisla, tako i mi gejmeri.. trebamo da dodajemo jedan drugom loptu, da pomazemo i sebi i nekom kome je potrebna pomoc..
Prewise smo opsjednuti, moderatorima, skinowima, smajlijima i pi************a.. ajmo pokusat promijenit sebe.. a nek owo stoji owako kako jest.. A sto se tice wijesti:
Po mom misljenju nije bitno da li je wijest sa BUG hr. ili SK gaming sajta, bitno je da je wijest, a izwor trebamo po nekad zanemariti.
A Dino nek si se ti wratio, a owi sto Fatalu prijete smijesni su (blago receno)..
Po ideologiji ovog sajta, onoj koja je postojala od njegovog pocetka, ima velike veze da li je vijest sa buga ili neke druge domace (balkanske) stranice jer je to uvijek bilo zabranjeno ovdje..

Treba to pravilo ponistiti onda, nek djeca pisu (CItaj: kopiraju) vijesti i dobiju taj neki je***i bod..

♥ vengic, pozz mi Ryana na globalu 

btw. biH se pise samo u trecem licu jednine 
venge je napisao/la:
Lupeta raja 

Aj pls nemoj to W..ne mogu ocima :*
Dab0gda pogino ja odma sad, ako pola njh zna sto govore "Admini debili i sl."... Negdje valjda procitali :S

Kakve promjene? ? ?
Napisao si negdje promjene ? Ko je ovdje sta napisao o nekim promjenama ? Svi oce promjene, a niko ne pise sta :S

Od svega napisanog, jedino n0rmalno je to za promjenu nickova jer znam koliko ljudi zeli da promjeni nick... al jbg treba svatiti i Fatala koliko mu dodje tih molbi (ne ulizujem se, boli me q za njega samo realno govorim)...

Mozda treba malo vise tema postavljati "otvorenog tipa", kao sto je ova, malo je pocelo da smara brisanje svih tema koje nisu sluzbene, u kojima morash pisati ko robot i sl.

Eto ukratko  Imam ispit sutra, sretno mi 

EDIT : I lijepo bi bilo da se malo vise nagrajuju pametni postovi, npr. na ovoj temi... Mnogima ti aplauzi nesto znaci, daju podsticaj za pisanje pametnih postova i sl... Evo npr na ovoj temi se moglo vec 2-3 aplauza dati... Ako nista zbog truda... Evo mene osamari a nekom daj aplauz...

Post dobio aplauz od Schulz

codex je napisao/la:
Hahaha odkud si znao da si ti XD
Pusi mi ga,ne volim te vise 

:-*

Post dobio aplauz od Wertu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.