znaci igram na epn ! nick far1s psuje svima redom ko mu sta kaze change nick tempa i banip jednog po jednog tako i mene et ti servera znaci lik zlopotrebljava admina al nije ni on kriv neg tempa sto mu je dao :$:$::$:$
Diskusija
U kanti
zloupotreba admina
841 pregled · 81 odgovor · otvorena 21.03.2009. u 19:54
je napisao/la:
RETRO je napisao/la:
kako si jadan prvo kazes osujes bogove a drugi ti post koji ti je nik ccc :$

http://www.europronet.ba
i momak dodji sebi kad nemas kome drugom
Sta ce malac, ocito neki pacenik.. Ima admina, sad misli on nesto... Ne kazem da ne treba banovati kad se psuje ili sl, ali npr ja ga ubijem 3x zaredom i odmah BAN... Pa nedo allah da mi je pri ruci.. A prodje me za par minuta bijes, imam pametnijih stvari od trazenja maloumnika po graduu...
Savjet: kupis steam i pucas ko covjek...
Savjet: kupis steam i pucas ko covjek...
Ma nije vise ni EPN ko prije $:
Brate odemo mi lana igrati,izigramo se ko ljudi, ovo treba prestati sranje cisto :S
<3 BRATA
@ votka (L)
Brate odemo mi lana igrati,izigramo se ko ljudi, ovo treba prestati sranje cisto :S
<3 BRATA
@ votka (L)
KillaOR je napisao/la:
Sta ce malac, ocito neki pacenik.. Ima admina, sad misli on nesto... Ne kazem da ne treba banovati kad se psuje ili sl, ali npr ja ga ubijem 3x zaredom i odmah BAN... Pa nedo allah da mi je pri ruci.. A prodje me za par minuta bijes, imam pametnijih stvari od trazenja maloumnika po graduu...
Savjet: kupis steam i pucas ko covjek... 8)
Savjet: kupis steam i pucas ko covjek... 8)
NJapster je napisao/la:
ccc ocami nisam ja mislio da si ti takav.ja se bgm secem sirom sarajeva nebojim se boga a kamoli vas a to sto vi pokusavate da znate nesto o meni vasa stvar niko me od vas nezna zato stfu
cannabis4posho je napisao/la:
hahaha. Sta ja imam od toga da saznam nesto o tebi? Mislis da si meni zanimljiv? Pa ja sam prestao csa bas radi takvih, kada god sam usao na public ti si uvijek nesto psovao. Bolje je da smiris malo dozivljaj jer nisu svi tako miroljubivi kao sto ti mislis, vidim da bok1a gotivis, nek ti kaze on sta je bilo kad su kliccku psovali iz elbega.
isseM je napisao/la:
Poenta animacije ?
isseM je napisao/la:
Poenta : sto se nastavljas sa takvim kao sto je onaj kog si citirao.. Msm, ono...
Vidi, hocu da mu ukazem da ne moze svakome psovat i provodit kako on hoce. Mene boli k kome ce on sta opsovat, ali kada dodje neko ko nema oca ili majku a on mu opsuje? Sta onda? Hodat i gledat hoce li ga neko isjeci?
XD
Vidi, hocu da mu ukazem da ne moze svakome psovat i provodit kako on hoce. Mene boli k kome ce on sta opsovat, ali kada dodje neko ko nema oca ili majku a on mu opsuje? Sta onda? Hodat i gledat hoce li ga neko isjeci?
.. A taj ako nema oca ili majku, ne znam, nisam u takvoj situaciji ( hvala Bog ) da mogu osetiti kakav je osecaj to, ali opet, pusti ga.. Vidis da hoce da privuce paznju na sebe
isseM je napisao/la:
Ma pusti debila bre.. Meni mogu psovati ne obazirem se na psovke... Msm, to je moj stav i moje misljenje, pusti ga u ku**c, ako misli da je JAK ako psuje, nek psuje
.. A taj ako nema oca ili majku, ne znam, nisam u takvoj situaciji ( hvala Bog ) da mogu osetiti kakav je osecaj to, ali opet, pusti ga.. Vidis da hoce da privuce paznju na sebe
Jarane danas ljudima ne mozes nista fino reci. Sve moras agresivno. Mlad je on decko, pubertet i ti zezancije su pucale sviju ali ne mora se pretjerivat. Srecom pa nisam ni ja u situaciji da mi neko drag fali u zivotu ali ima raje koja fkt nema oca, majku, sestru, brata nekog dragog. Ti nisi mozda toliko upucen ali ja se dobro sjecam jedne svadje bas oko psovanja, geg opsovao mcboq-u oca, ovaj nema oca i to je bio toliki problem da zamalo nije mrtvih bilo. Ja dosao jednom pred Stasnet, ocam isto da je rat i ja jedva nekako izmirim situaciju.
isseM je napisao/la:
Ma dobro mozda ja gresim al ono.. Ne treba se sa njima raspravljati.. Imaju roditelje ili staratelje pa nek ih oni vaspitaju. I sam znas da ni ti ni ja nebi imali uticaja na njih
Ma jarane treba probati ali ako je nedokazan, je**a onda kad dodje do frke sjetit ce se neki rijeci.
LavShinoda je napisao/la:
Dado u ledza ga XD , i nedaj da mi custu zadirkivaju ! One Love (L)
XD
XD
NJapster je napisao/la:
Eo dado necu da se svadjam s tobom jer si stariji , ali ja nikom nepsujem majke sestre i oceve itd ja psujem allaha boga dzamije itd itd i sto bi to nekom smetalo meni gresi i kad ja to opsujem e tad dolazi da meni svi psuju mater i majku i govore da ce mi noge slomit kad me ufate ovako onako i znaci posto sam ja mladji treba da sutim i da ja njemu nevratim .Ali znaci nikad prvi nikom nepsujem majke i to bas mrtve kako ti kazes al haj neznam sto me niko negotivi iskreno nije me briga ...
ReptoR je napisao/la:
puno si sebi dao za pravo i previse se furas da ti ne psujes ne bi ni tebi niko rekao da ce ta ufatiti i da ce ti noge polomiti. eo prvo si meni poceo da silu neku prosipas a ne valja ti to jer nikad ne znas na koga ces naletiti. meni ili nekom drugom je najmanji problem raspitati se i naci te i izmlatiti ali jel treba to tako ?
NJapster je napisao/la:
vidis neshvatas me ni ti . sestremi znaci nikad nikom neopsujem majku ili sestru oca brata nebitno nego meni svi prete jer ja psujem boga kontas i sta ako ja imam 16 17 godina i psujem boga kao vi niste psovali u mojim godinama.a to sto se tice da ce me ubit znas kolko sam se takvih nasluso i to prete svi bez razloga .njima je razlog to sto ja bogaram .a tebi nisam nikakvu silu prosipao nego si ti meni namjerno reko za neke greske i to si namjerno reko da bi me isprovociro al jbg ja sam dijete za vas sta cu ..
ReptoR je napisao/la:
nema veze sto si ti mladji od nas meni ne smeta sto ti psujes boga slobodno to je tvoj problem. mene ba iznervirate radi glupe rasprave ko je koga banovo boli i mene i petog desetog ko je koga banovo, a to sto drugi prijete znam da su to samo price ali mene kad neko iznervira i kad kazem da cu ga ufatiti ja to i uradim. pamet u glavu jos si zelen
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.