Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

zloupotreba admina

841 pregled · 81 odgovor · otvorena 21.03.2009. u 19:54

znaci igram na epn ! nick far1s psuje svima redom ko mu sta kaze change nick tempa i banip jednog po jednog tako i mene et ti servera znaci lik zlopotrebljava admina al nije ni on kriv neg tempa sto mu je dao :$:$::$:$
Na EPN svi admini pjani.

Laganini, odjebaus mikimaus epn.
hahahhaha bas se mogu posteno nasmijati.... admin koji nije admin wahhahahahh pa fkt ima idolicnih ljudi trebao bi se uvesti kao za vjesti da mora admin odobriti ove neke rtd teme :D
1) kao sto su svi naveli ovdje postanjem neces nista postici
2) vi bi ste se boli ... samo navalite takav je zivot u bosni=SRANJE
3) taj faris je inace smjesan :D a sada ima mnogo pr0 admina kao i modova na g.ba i slicno ili ih je barem bilo ima mnogo servera gdje se 99 liko sluzi jednim adminom
npr name <3 admin name postalo je previse smjesno igrati ns
procitaj 1000 puta temu , wertu je napisao ja mislim da se teme zove i 1000 puta procitaj , pa reci gdje si pogrijesio ;) brate kakav faris lik se usqrcio , momak ti si karna ;) (faris)
Ne zanima nas ko je tebe banovo...
Mjesto nije ovdje da se zalis,na njihu oficijelnu stranicu idi pa se zali !...
zali se na njihovom forumu il headadminu sta se ovda jadas
marvaa je napisao/la:
procitaj 1000 puta temu , wertu je napisao ja mislim da se teme zove i 1000 puta procitaj , pa reci gdje si pogrijesio ;) brate kakav faris lik se usqrcio , momak ti si karna ;) (faris)
suti pacenice
je napisao/la:
radi CS se svadjate mora da ste mentalno zaostali hallo probudi te se to je igrica kontas igras radi ubijanja dosade zabave a ne da bi se bijo sa nekim :S:S:S
xEnon_bA je napisao/la:
radi CS se svadjate mora da ste mentalno zaostali hallo probudi te se to je igrica kontas igras radi ubijanja dosade zabave a ne da bi se bijo sa nekim :s:s:s
vidio bi ti kad bi ti svaki dan neko govorio kad te vidim izboscu te zgazicu te ovako onako i to samo sto sam mladji od sviju a njima je krivo sto sam ja imao admina i sto ja psujem a niko nece da me banuje.ma nek me banuju boli me ku**c nije meni do cs-a ;)
NJapster je napisao/la:
vidio bi ti kad bi ti svaki dan neko govorio kad te vidim izboscu te zgazicu te ovako onako i to samo sto sam mladji od sviju a njima je krivo sto sam ja imao admina i sto ja psujem a niko nece da me banuje.ma nek me banuju boli me ku**c nije meni do cs-a ;)
ko ce te izbosti
btw zar padas na to ? :S ccc onda si malouman :( sto meni neko ne govori zbost cu te ? :$ ne bi ti neko bez razloga govorio : zbost chu the ovo ono :$ sam si uzrokovao probleme ;)
ne citiraj me pls , ne zelim da se prepirem
Ne znam uopste sto te to iznenadjuje? Pa na lolu svaki drugi user ima admina. Sto se tice farisa, necu da komentarisem ionako malac ne smije dalje iz kvarta, tako da je bilo kakav komentar suvisan.
reto ti si meni gori od njih :)
Iskuliraj sta imas ovdje pricat. :)
cannabis4posho je napisao/la:
Ne znam uopste sto te to iznenadjuje? Pa na lolu svaki drugi user ima admina. Sto se tice farisa, necu da komentarisem ionako malac ne smije dalje iz kvarta, tako da je bilo kakav komentar suvisan.
ccc ocami nisam ja mislio da si ti takav.ja se bgm secem sirom sarajeva nebojim se boga a kamoli vas a to sto vi pokusavate da znate nesto o meni vasa stvar niko me od vas nezna zato stfu
Tema glupa , tebe banuju

Pa kupi sebi konekciju kako treba i nece te

Stoga , mojne postawljat teme nekakve , kako neko valja neko newalja

Svi valjaju kada su tu i kad se mozhe igrat

Sto nekazes kad banuje nek0g cheatera onda je ok? A owako newalja

Ae cao
bok1 je napisao/la:
Tema glupa , tebe banuju :d

Pa kupi sebi konekciju kako treba i nece te :)

Stoga , mojne postawljat teme nekakve , kako neko valja neko newalja :d

Svi valjaju kada su tu i kad se mozhe igrat ;)

Sto nekazes kad banuje nek0g cheatera onda je ok? A owako newalja :)

Ae cao
(L)(L)
Mene su banovali na jedno 10 - 15 razlicitih nickova...
Kada im kazem da mi je rn Genius odma me banaju...
Al hajd to... nego od svih 15 puta nijednom me admin nije pratio...

Razlog za ban je: bolji si od admina, cao

EPN sux, 4ever -.-

Kupite steam - igrajte gathera nece vam niko nista
Cus! =*
ludnica :r uzmes platis i ko covjek se izgotivis i igras :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.