Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

zloupotreba admina

841 pregled · 81 odgovor · otvorena 21.03.2009. u 19:54

znaci igram na epn ! nick far1s psuje svima redom ko mu sta kaze change nick tempa i banip jednog po jednog tako i mene et ti servera znaci lik zlopotrebljava admina al nije ni on kriv neg tempa sto mu je dao :$:$::$:$
NJapster je napisao/la:
Eo dado necu da se svadjam s tobom jer si stariji , ali ja nikom nepsujem majke sestre i oceve itd ja psujem allaha boga dzamije itd itd i sto bi to nekom smetalo meni gresi i kad ja to opsujem e tad dolazi da meni svi psuju mater i majku i govore da ce mi noge slomit kad me ufate ovako onako i znaci posto sam ja mladji treba da sutim i da ja njemu nevratim .Ali znaci nikad prvi nikom nepsujem majke i to bas mrtve kako ti kazes al haj neznam sto me niko negotivi iskreno nije me briga ...
E vidis, ima ljudi koji vjeruju u boga i koje ne vole kada im neko psuje istog.

Da krenes psovati Allaha dok si pored mene, vjeruj mi na rijec, to bi ti bila posljednja psovka.
A ja sam jos miroljubiv. A imas od mene milion puta gore likove, kojima nece bii tesko da te traze malo po gradu, a kda te nadju....

Uostalom, nije mi jasno kako ti sebi uzimas za pravo da tako nesto psuje? Nisi nikada cuo za rijeci vaspitanje i bonton?

Ne citiraj, ne zelim da se raspravljam, niti da cujem odgovor.
Ovo sam shvati kao savjet i nista vise. Dosta sam u zivotu vidio takvih slucajeva i nebi zelio da se to nekome dogodi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.