znaci igram na epn ! nick far1s psuje svima redom ko mu sta kaze change nick tempa i banip jednog po jednog tako i mene et ti servera znaci lik zlopotrebljava admina al nije ni on kriv neg tempa sto mu je dao :$:$::$:$
Diskusija
U kanti
zloupotreba admina
841 pregled · 81 odgovor · otvorena 21.03.2009. u 19:54
NJapster je napisao/la:
Eo dado necu da se svadjam s tobom jer si stariji , ali ja nikom nepsujem majke sestre i oceve itd ja psujem allaha boga dzamije itd itd i sto bi to nekom smetalo meni gresi i kad ja to opsujem e tad dolazi da meni svi psuju mater i majku i govore da ce mi noge slomit kad me ufate ovako onako i znaci posto sam ja mladji treba da sutim i da ja njemu nevratim .Ali znaci nikad prvi nikom nepsujem majke i to bas mrtve kako ti kazes al haj neznam sto me niko negotivi iskreno nije me briga ...
Da krenes psovati Allaha dok si pored mene, vjeruj mi na rijec, to bi ti bila posljednja psovka.
A ja sam jos miroljubiv. A imas od mene milion puta gore likove, kojima nece bii tesko da te traze malo po gradu, a kda te nadju....
Uostalom, nije mi jasno kako ti sebi uzimas za pravo da tako nesto psuje? Nisi nikada cuo za rijeci vaspitanje i bonton?
Ne citiraj, ne zelim da se raspravljam, niti da cujem odgovor.
Ovo sam shvati kao savjet i nista vise. Dosta sam u zivotu vidio takvih slucajeva i nebi zelio da se to nekome dogodi.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.