Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Razer Lycosa

128 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 11:43

Znaci imam razer lycosu sve ukljucim fino instaliram drivere radi normala samo nece da svjetle tipke samo svjeli kad upalim Num Lock , Caps Lock , Scroll Lock ... Admini izvinjavam se sto sam fulio podforum nisam znao gdje da stavim xD
svima radi samo tebi ne radi , imam tu tast rega sve , sad cu da googlam malo pa cu edit da vidim ako ima neko slican problem ;)
Druze jesi ti ikada imao tipke upaljene ? Po ovome sto si napisao ja pretpostavljam da si tek uzeo tastaturu i da i ne znas gde se pale svijetla...Desni gornji cosak gde ti se pale lampice od NUM LOCK CAPS I SCROLL LOCKA imas mali touch screen display i na njemu desno dole ti je senzor koji pali svjetlo , samo stavi prst na to i upalice se :r

Post dobio aplauz od neO

nista nema oko ovoga :S ccc , znas li ti kako se pali svjetlo ? imas gore u cosku i samo pritisni tu i upalit ce se ako ne uvalili ti tast
HVALA
podforum : hardware

za tvoju temu:
ako si kupio novu, pretpostavljam, fino su ljudi izmislili servis jer je to do tastature greska nije do tebe kako sam ja skontao.. odneses na servis tamo gdje si kupio i lahko ce ti popraviti ili zamijeniti za novu 9-)
@ xenon
hahah koji idiot pa kupio novu tastaturu nema 2 dana orginal driveri i ti nes pametusje skini novije :S
Dao ti je BloodSeeker odgovor.

Lock!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.