Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razer Tastatura veliki problem

150 pregleda · 12 odgovora · otvorena 05.02.2009. u 11:41

Drug mi ima razer lycosa tastaturu i jucer mu se nesta pokvari samo mu se ugasi tastatura ona slova sto svjetle.

Sve je probao palio pa gasio je pa reinstal drivere sve na default ali et nista pa zvao covjeka nekog da mu popravi sto zna to i kaze covjek isto nezna sta je nije do drivera ni tog neg je nesta oko tastature

Pa kaze da je odnese gdje je kupio i on danas oce da nosi tastaturu na garanciju

Pa bi zamolio ako neko zna nesta oko ove tastature razer lycosa kao sto stoji i u naslovu molio bi da rekne jer moze bit da je ipak nesta u drajverima iskjuceno ili nesta ak nek zna nek napise sta je to i koji je to problem.

HVALA!!!

omg idoli

imate touch screen i u cosku ima da pritiste i podesava svijetlost

ima da je ugasi da svijetli w,a,s,d, i cijela
pa ako je nosi na garanciju :S sto otvarash temu nek je nosi na garanciju ccc :S :|
PiraTinstw je napisao/la:
omg idoli

imate touch screen i u cosku ima da pritiste i podesava svijetlost

ima da je ugasi da svijetli w,a,s,d, i cijela
probaj to sto ti je covjek rekao

btw next time molim te napisi malo ljepse taj tekst
najezio sam se od rijeci tipa "reknem" i sl :S
et toliko od mene
imas li racun sto si kupio tastaturu, odnesi tamo gdje si kupio zamjeni kupi novu
SceaM je napisao/la:
probaj to sto ti je covjek rekao

btw next time molim te napisi malo ljepse taj tekst
najezio sam se od rijeci tipa "reknem" i sl :s
et toliko od mene
a jadan ti, da ga mozda nisi razumeo ?

coek prica kako zna i ume .. sta ga napusavas sad -.-

@ ontopic ako je vec odneo u radnju de je kupio tema ti je nepotrebna .. :D
ja je imam i inače se bavim prodajom istih kao i kompletne razer opreme. Moguće da ima kakva greška koja zna nastati ako se masnim rukama dira touch dio u gornjem desnom uglu. Odnesi gdje si je kupio pa neka pogledaju šta je u pitanju. Ovo gdje se pali WASD se pali na ispoj tipki kao što se i pale i gase sve tipke na tastaturi. Takođe moguće da je nepravilno koristio obilježavanje tj upotrebu određenih tipki kao shortcut-e za određene confige za više igara kao memorisanje pokretanja više programa ili aplikacija na tastaturi što ne bi smio biti problem. GL
Generalno servis za RAZER u BiH ne postoji pa neka te ne zavlače da su nešto popravili jer to kod nas nike ne može. Jedina opcija je da ti daju drugu novu naravno. Ako ti budu davali novu dobro pogledaj imaš 3 naljepnice: 2 sa bočnih strana i 1 sa prednje strane. One kada se odlijepe ne mogu se vratiti u prvobitno stanje. Govorim ti to da ti ne podvale upotrebljivanu tastaturu. Još bolje je prije servisa što ti preporučujem zapiši serijski broj koji je kao i tvoj matični broj i kada je budeš predavao u servis gdje si je kupio naznači da si upisao serisjski broj. Naveća garancija svima koji inače posjedujete razer opremu bilo kakvu je ta da taj proizvod odmah registrujete na Razer stranici gdje upišete svoje podatke i to vam ej najveća garancija vjerujte. Ovo važi samo ako ste kupili nov proizvod i tako istovremeno provjerite da li je neko nekad koristio proizvod koji ste kupili. Pozdravljam.
Imas na drajverima od tastature Light opcije i tu podesi a imas i u desnom cosku gornjem touch screen i samo podesis! ne znam u cemu je problem toliki - malo nepismeni
amchuka je napisao/la:
ja je imam i inače se bavim prodajom istih kao i kompletne razer opreme. Moguće da ima kakva greška koja zna nastati ako se masnim rukama dira touch dio u gornjem desnom uglu. Odnesi gdje si je kupio pa neka pogledaju šta je u pitanju. Ovo gdje se pali WASD se pali na ispoj tipki kao što se i pale i gase sve tipke na tastaturi. Takođe moguće da je nepravilno koristio obilježavanje tj upotrebu određenih tipki kao shortcut-e za određene confige za više igara kao memorisanje pokretanja više programa ili aplikacija na tastaturi što ne bi smio biti problem. GL
Generalno servis za RAZER u BiH ne postoji pa neka te ne zavlače da su nešto popravili jer to kod nas nike ne može. Jedina opcija je da ti daju drugu novu naravno. Ako ti budu davali novu dobro pogledaj imaš 3 naljepnice: 2 sa bočnih strana i 1 sa prednje strane. One kada se odlijepe ne mogu se vratiti u prvobitno stanje. Govorim ti to da ti ne podvale upotrebljivanu tastaturu. Još bolje je prije servisa što ti preporučujem zapiši serijski broj koji je kao i tvoj matični broj i kada je budeš predavao u servis gdje si je kupio naznači da si upisao serisjski broj. Naveća garancija svima koji inače posjedujete razer opremu bilo kakvu je ta da taj proizvod odmah registrujete na Razer stranici gdje upišete svoje podatke i to vam ej najveća garancija vjerujte. Ovo važi samo ako ste kupili nov proizvod i tako istovremeno provjerite da li je neko nekad koristio proizvod koji ste kupili. Pozdravljam.
Ko si ti pasa? Ti oficijalni predstavnik Razera? TI da sai oficijalni predstavnik ne bi izvalio glupost da ne postoji Razer servis....
Joj ovih idola ocam....
Ontopic:
Da nije slucajno prosuo nes po tast ili je udario necim ?
Moze biti da mu je dosla neka bugava verzija pa da su joj sjebane one led diode iza.....
m1x3r je napisao/la:
a jadan ti, da ga mozda nisi razumeo ?

coek prica kako zna i ume .. sta ga napusavas sad -.-

@ ontopic ako je vec odneo u radnju de je kupio tema ti je nepotrebna .. :d
ne mislim da tebe ne razumijem
nemoj mi ti pls popovati et
cannabis4mi0 je napisao/la:
Ko si ti pasa? Ti oficijalni predstavnik Razera? TI da sai oficijalni predstavnik ne bi izvalio glupost da ne postoji Razer servis....
Joj ovih idola ocam....
Ontopic:
Da nije slucajno prosuo nes po tast ili je udario necim ?
Moze biti da mu je dosla neka bugava verzija pa da su joj sjebane one led diode iza.....
botu jedan cak te znam iz Neona ako se ne varam ako jesi taj, ko Vam je obezbijedio za COD4 lan Eliminator turnir nagrade. NE POSTOJI RAZER SERVIS U BIH !!! kontas ili da ti nacrtam. Ako reklamiras nesto Razerovo sto je neispravno i kazu pokusace da poprave potom nazovu OFFICECOM i pitaju moze li garancija. dalje necu ali nesto kao sto Sony, Samsung... imaju svoj servis nevezano za prodaju novih proizvoda Razer nema.
amchuka je napisao/la:
botu jedan cak te znam iz Neona ako se ne varam ako jesi taj, ko Vam je obezbijedio za COD4 lan Eliminator turnir nagrade. NE POSTOJI RAZER SERVIS U BIH !!! kontas ili da ti nacrtam. Ako reklamiras nesto Razerovo sto je neispravno i kazu pokusace da poprave potom nazovu OFFICECOM i pitaju moze li garancija. dalje necu ali nesto kao sto Sony, Samsung... imaju svoj servis nevezano za prodaju novih proizvoda Razer nema.
Prvo bot si ti...... Drugo ja u Neonu nisam bio od kad je postao Neon, dolazio dok je bila Arena ali ti si garant neki kid pa se toga ni ne sjecas. Trece ja sa COD4 nemam veze jer je ta igra preglupa. Cetvrto ti blage veze o Razeru nemas......
32 godine za tvoju informaciju. I prodajem Razer 3 godine. Ako ima šta nejasno na PM se javi da ne spamamo gdje ne treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.