Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mikrofon

92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.02.2009. u 21:45

Ja sa mojim drugom razgovaram preko msn preko kamere moja kamera nema mikrofon a imam slusalice sa mikrofonom ali nenzam kako da ih koristm ubacio sam ih pozadi gdje i ide ako neko zna neka pomogne
pozzz
S aspekta moralne korekspodencije zakljucujem da je tvoja psiha tako mizerne kategorije, da je apsurdno govoriti o morfologiji tvoje dijalektike.
I dodao bih da imas problema sa ljubomorom.

S ovim sam ja zavrsio svu raspravu sa tobom.
Koliko znam da je dzek od mic-a roz, znaci onaj klinac rozi na slusalicama ubacis u onaj klinac rozi nazad na centralnoj. Ako i tad nebude radio pogladj u Sound Control ili u programu za opcije tvoje zvucne kartice.
r453r je napisao/la:
S aspekta moralne korekspodencije zakljucujem da je tvoja psiha tako mizerne kategorije, da je apsurdno govoriti o morfologiji tvoje dijalektike.
I dodao bih da imas problema sa ljubomorom.

S ovim sam ja zavrsio svu raspravu sa tobom.
Šta ti spamaš?

Probaj, ako ti je USB konektor ubaciti sa prijeda, a ako ne bude moglo, pokušaj nazad ;)

EDIT: Neću da se svađam, odoh jesti.

PUSA COMK (znam da treba CMOK!)
Ako se ispravno prilkljucio onda imas na MSN-u audio/video wizard gdje sve podesis. I da, provjeri da u Windows audio postavkama mic nije na mute.
big_daddy je napisao/la:
Šta ti spamaš?

Probaj, ako ti je USB konektor ubaciti sa prijeda, a ako ne bude moglo, pokušaj nazad ;)

EDIT: Neću da se svađam, odoh jesti.

PUSA COMK (znam da treba CMOK!)
Dok sam cutio nije bilo odgovora na temu, kad ja postam odma 4 ispod.
Fenomen.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.