Eh yo, opet ya - u mene drugo vrijeme pa mi rano al aj dobro.
Da predstavim ideju;
Ideja mi je dosla kada sam gledao cwalk media stranicu kako svaki tjedan ili mjesec jednog cwalkera intervjuiraju u svrhu da bi se vise znalo o njemu, kako je dospio do tocke kako jeste i tako slicne stvari.
Vezano za gaming;
naravno sada svima sada pada napamet vezano;
G.ba bi mogao tako 'intervjuirati' poznate gamere sirom BH a i sire i postavljati konverzacije na G.ba posebnu sekciju.
Npr. ima slika- onda ispod razgovor; koji se najprije odvije preko emaila ili slicno.
Najprije bi se trebalo raditi o respektabilnom reporteru koji ce normalo i pismeno upitati par pitanja; o tipu pitanja mozemo kasnije. Znaci da se ne salje dijete od 14 god da maila sobleta il ga upita jel spreman odg na nekoliko pitanja ; vec neko od viseg tijela.
Samo primjer gospodo.
Svakako to bi jednostavno bila jedna zanimljivost- arhiva BH cs/w3 i ostalih igrica legendi.. te se nadamo nakon nekog vremena imati respektabilnu arhivu.. a nece biti pamceni i samo spominjani po temama : KADA SE SJETIM STARE GENERACIJE .. itd i tako.
Sveusvemu po meni nekako kul ~ nece biti cista statistika tipa
Ime: david
nick: soble
klan: eu4ia
grad: mostar
vec neka pitanja - kad poceo - kako - koliko trenirao -iskustva
i te pi******e...
Nekima zvuci djecje - al ajde da dodamo novu perspektivu..
Molim bez glupih komentara.. hvala.
Ak se pridoda neka pozornost temi; moze zanimljivi ili slicno?
pusa
:o
edit:
i da ; molio bi ljude da ne glasaju : PREVISE MUKE
ak im je previse muke procitat sve..
je vidim ne odg a ima glasova.. x)
Da predstavim ideju;
Ideja mi je dosla kada sam gledao cwalk media stranicu kako svaki tjedan ili mjesec jednog cwalkera intervjuiraju u svrhu da bi se vise znalo o njemu, kako je dospio do tocke kako jeste i tako slicne stvari.
Vezano za gaming;
naravno sada svima sada pada napamet vezano;
G.ba bi mogao tako 'intervjuirati' poznate gamere sirom BH a i sire i postavljati konverzacije na G.ba posebnu sekciju.
Npr. ima slika- onda ispod razgovor; koji se najprije odvije preko emaila ili slicno.
Najprije bi se trebalo raditi o respektabilnom reporteru koji ce normalo i pismeno upitati par pitanja; o tipu pitanja mozemo kasnije. Znaci da se ne salje dijete od 14 god da maila sobleta il ga upita jel spreman odg na nekoliko pitanja ; vec neko od viseg tijela.
Samo primjer gospodo.
Svakako to bi jednostavno bila jedna zanimljivost- arhiva BH cs/w3 i ostalih igrica legendi.. te se nadamo nakon nekog vremena imati respektabilnu arhivu.. a nece biti pamceni i samo spominjani po temama : KADA SE SJETIM STARE GENERACIJE .. itd i tako.

Sveusvemu po meni nekako kul ~ nece biti cista statistika tipa
Ime: david
nick: soble
klan: eu4ia
grad: mostar
vec neka pitanja - kad poceo - kako - koliko trenirao -iskustva
i te pi******e...
Nekima zvuci djecje - al ajde da dodamo novu perspektivu..
Molim bez glupih komentara.. hvala.
Ak se pridoda neka pozornost temi; moze zanimljivi ili slicno?
pusa
:o
edit:
i da ; molio bi ljude da ne glasaju : PREVISE MUKE
ak im je previse muke procitat sve..
je vidim ne odg a ima glasova.. x)
neg' neke kako je ovaj pet njih ubijao za redom blabla XD