Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

B&H Shopovi.

216 pregleda · 17 odgovora · otvorena 22.03.2009. u 07:18

Ej raja.
Trazio sam okolo citao - posjecivao.
Al sam opet imao 101 dilemu - zato trebam vas. Provjereno: da mi puknute 5 linkova (ak ih ima toliko u ovoj zemlji) shopova gdje mogu kupiti gaming miseve .. od plusa pa do ostalih koji postoje.
Da navedete sa vase liste koji je najpovoljniji (shop, ne mis) ali koji je pouzdan,- ima kvalitetu. Molim ljude da se ne javljaju sa ponudama polovnih miseva itd. Ili sa spamom - ovaj najbolji ovaj nije itd. samarjte ih.. igram dovoljno da znam sta je dobro sta ne- barem mislim. :P

Razlog otvaranja :
Nikad nisam kupovo te miseve - uvijek igrao for fun - i sada cu igrati al me zanima jel da kupujem kuci ili ovdje u Americi po cijeni. (sto se tice amerike - imam msn ak koga zanima neka oprema nedostupna tamo - itd itd. ).

i zadnje pitanje:
Zar je G5 tako skup - preko 100 maraka?

Hvala.

p.s. Ak netko zaista dobro pomogne - jer necu da bacam pare dzaba - pljunem neke bobe - itd. il neke pare il nes virtualno. Ta raji ko raji. =]
(L) :D
www.plus.ba --> Kazu da je najpovoljniji, najpouzdaniji ..
www.imtec.ba
www.ue.ba
www.comtradeshop.ba
www.imtec.ba
www.ue.ba
www.comtradeshop.ba

EDIT: Slucajno dupli post. :S
Sylar je napisao/la:
www.imtec.ba
www.ue.ba
www.comtradeshop.ba
plus je karina

u imtecu sam kupio 2 gige rama isto sve, ista marka za 50km , a u plusu 75km

imtec jeftin pravo
preporucujem ti ga.
ENTEL je napisao/la:
plus je karina

u imtecu sam kupio 2 gige rama isto sve, ista marka za 50km , a u plusu 75km

imtec jeftin pravo :)
preporucujem ti ga.
Trazim input/output hardware / gaming opremu / misheve ~
Sadrze to?
hvala na misljenju

edit:
zaboravio sam bio edit- nabrzanke sam tamo search - izgleda da nema.
Jos mjesta?
Ocekujem i od ostalih.
Yuber je napisao/la:
Trazim input/output hardware / gaming opremu / misheve ~
Sadrze to?
hvala na misljenju

edit:
zaboravio sam bio edit- nabrzanke sam tamo search - izgleda da nema.
Jos mjesta?
Ocekujem i od ostalih.
Pa pogledaj na njihovo stranici

imtec.ba

Ja mislim da ima, ali nisam siguran
http://www.zk-office.com/start.html

ZK office je najveci, i jedini :( taki shop u Mostaru, mislim da je veoma solidan, kupio sam mis i podlogu tamo, i traju mi godinama.
www.plus.ba
www.imtec.ba
www.comtradeshop.ba
www.ue.ba
www.pcplus.ba
www.tehnoprom.com
www.tehnoprom.ba
A sto se tice G5 iznad 100 km nije da je skup nego preskup ...
needy je napisao/la:
A sto se tice G5 iznad 100 km nije da je skup nego preskup ...
Hvala na linkovima - cuj preko 100je
jebote
ovdje cu ga kupit za 3 puta manje - barem 3 puta manje..
pitam zbog njega - jer njemu i mx518 je ista cijena - a mx518 mi isfuran..
CC
Yuber je napisao/la:
jebote
CC
Ako vec mislis uzimat mish nov

Sto se tice mx-518 mis je odlican (Imo sam ga)

Sto se tice g5 bolje mi lezi u ruci od mx518 (imo sam priliku igrat na njemu)

Znaci igro sam na obadva odlicni su , pa sam preso sad malo na razer uzeo sam neki dan u plusu deathadder miš je prejak po meni je sigurno bolji i od g5 i od mx518 (al nemoze se reci da nevaljaju ni ova 2) Sto se tice cjene deathadder je malo skuplji od mx mislim da je 93 km nzm tacno u marku sad . Ako bi mene pito uzmi deathadder neces se kajat 100% ..
Yuber je napisao/la:
jebote
CC
U plusu 80KM G5 plavi ... Plus po meni najjaci ! I cijene i kvalitet - sve. -------> www.plus.ba
1. didakta, plus, comtrade i netreba ti vise sajtova
2. sto se tice g5, neznam koji vas djavo tjera da uzimate to smeche od misha, to je tako retardiran mish da nema dalje,
dva razloga sto je retardiran: sto ima tegove, i sto se znoje ruke kad igras po sata na njemu,

nije djabe bog izmislio, intelli, mx518, razerove, i steelseries misheve, sto bas svi furate daj ebeni g5 kad je smece :S
gAte je napisao/la:
1. didakta, plus, comtrade i netreba ti vise sajtova
2. sto se tice g5, neznam koji vas djavo tjera da uzimate to smeche od misha, to je tako retardiran mish da nema dalje,
dva razloga sto je retardiran: sto ima tegove, i sto se znoje ruke kad igras po sata na njemu,

nije djabe bog izmislio, intelli, mx518, razerove, i steelseries misheve, sto bas svi furate daj ebeni g5 kad je smece :s
Igrao sam vec na njemu i na MX518 - bolji mi je MX..
Al jednostavno trazim nesto sto ce mi goditi i dati normalnu igrivost da ne pi***m na sens itd.
Razer opremu - nisam nikada iskusavao niti se pouzdavao al vidim da je raja voli .. Mislim da cu gledati:
Tarantula - tipk.
MX518
i Deathadder
. nesto od toga.
Hvala na linkovima - gledao sam - neki ne radie - neki imaju stvari a neki su preskupi.
Uskoro otvorim temu da podjelim neke bodove - ak netko misli da mu treba neka boba i ima dodatni savjet nek mi citira ovaj post.
Hvala Gate i ostali.
Yuber je napisao/la:
Al jednostavno trazim nesto sto ce mi goditi i dati normalnu igrivost da ne pi***m na sens itd.
Razer opremu - nisam nikada iskusavao niti se pouzdavao al vidim da je raja voli .. Mislim da cu gledati:
Tarantula - tipk.
MX518
i Deathadder
. nesto od toga.
Hvala na linkovima - gledao sam - neki ne radie - neki imaju stvari a neki su preskupi.
Uskoro otvorim temu da podjelim neke bodove - ak netko misli da mu treba neka boba i ima dodatni savjet nek mi citira ovaj post.
Hvala Gate i ostali.
Po meni DeathAdder super ( imo sam priliku da ga isprobam i super je neam rijeci ) www.plus.ba ;)
Yuber je napisao/la:
Tarantula - tipk.
MX518
i Deathadder
. nesto od toga.
Hvala Gate i ostali.
Ovi su ti vec naveli shopove, a sto se tice misa...

Ako ti nije zao potrosit pare na kvalitetan mis, uzmi deathaddera ili g9, a ako hoces nesto za manje para uzmi intelli-ja.

Igrao sam sa deathadderom, copperheadom, mx518/510, intelli 1.0/1.1a/3.0, g5 i g9.

Moja preporuka je mis koji sada koristim, razer deathadder. Stotinjak maraka, al ja sam kupio za 80 kad je bilo bajramsko snizenje g9 takodjer extra mis, i to ako ti nije zao potrosit pare odma kupuj bez misljenja

Inace, moj savjet ti je da odes u plus (po meni najbolji) i zamolis da ti iznesu gamerske miseve, onda ih ti ubacis u ruku, ovo ono i vidis koji ti najbolje odgovara

btw, gate je potpuno u pravu, NE kupuj g5

ljubim
Yuber je napisao/la:
Tarantula - tipk.
MX518
i Deathadder
. nesto od toga.
Hvala Gate i ostali.
pozzz...kad si vec u americi ste sebi brate ne kupis Microsoft SideWinder x8....mish je prejak...u SAD kosta oko 90 $ a kod nas nije jos stigo....
RAYMAN007 je napisao/la:
pozzz...kad si vec u americi ste sebi brate ne kupis Microsoft SideWinder x8....mish je prejak...u SAD kosta oko 90 $ a kod nas nije jos stigo....
Znam koji je mis.
A trazim provjerenu robu + puno je to para + ne treba mi ta 'masina'. Ipak sam ja veteran i igram 4 fun. :P
al tnx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.