Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gothic 3

86 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.03.2009. u 16:02

Jel netko igrao? Ne znam bih li je kupio, a fin mi se naslov cini, volio bih par misljenja.

PS. ako moze i dva-tri screenshota od nekoga.
igrao sam ja prije godinu dana, igra je dobra grafika boli glava ali ti treba dobar komp da igras ko covijek.
Igra je jedna od najboljih,al moraš dosta razmišljat u igri,tj. ima dosta stvari :$
ja se namučio pravo dok sam igro...xD
Sto kompliciranije to bolje, a drama PC imam, pa znaci poceti cu gothica.
UrQuan je napisao/la:
Sto kompliciranije to bolje, a drama PC imam, pa znaci poceti cu gothica.
iskreno , gothic 2 se po meni bolje proslavio od 3. Ipak 3 nije optimizirana , a cak sad nastavak price poslije sa Xardasom i nije neka radnja, ipak ko nije igrao g1 , g2 , bolje da neuzima 3
Igra je u sustini vrlo dobra, ali nije ni ravna jednom Oblivionu. Takodjer ako ti ne smeta puno bagova, igraj je. Svako ima svoj ukus, ti je instaliraj pa ces vidjeti i sam da li ti pase. Meni se iskreno i nije nesto svidjela, ali je fina za igrat kad ti je dosadno.

izgleda dobro !

djeluje dobro !

ako je ko oblivion fkt je dobra ! :D
Collab je napisao/la:
Igra je u sustini vrlo dobra, ali nije ni ravna jednom Oblivionu. Takodjer ako ti ne smeta puno bagova, igraj je. Svako ima svoj ukus, ti je instaliraj pa ces vidjeti i sam da li ti pase. Meni se iskreno i nije nesto svidjela, ali je fina za igrat kad ti je dosadno.

Igra u poređenju sa 2-com je Bogu plakati.... Bolje ti je kupiti Gothic 2 jer je to jedan od najboljih RPG-ova ikad....
Evo skrinšotovi:

Sa obzirom na starost igre grafika je solidna
Ma na kraju sam odlucio da se ne zelim razocarati kao sa nwn2, nemogu podnijeti da jos jedna dobra igra ima los nastavak (igrao sam 1), pa necu ni kupovati.

A tu je i bugovitost koju sam vidio na par reviewa, i cuo od vas, pa je to i vecina razloga.
fala Bogu pa postoji nešto što se zove patch pa se poprave bugovi, a imaš ekspanziju forsaken gods koji nastavlja se na gothic 3 priču i uvodi u sljedeći Gothic 4 (koji neće nositi taj naziv ali to je to).Igra je vrijedna igranja i ne , ne moras znati priču gothic 1,2 tj. imaš na netu objasnjenje priče pa to pročitaš i znaš o čemu se radi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.