Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Genelec - isporuka robe

147 pregleda · 14 odgovora · otvorena 04.03.2009. u 23:53

Evo narucio sam juce racunar iz genelca pa su mi napisali da danas stize a njih nigdje.Tamo im na sajtu pise da isporuke za Banja Luku vrse samo utorkom.Sad mi nije jasno da li cu morati cekati do utorka da dobijem kompjuter?
Nazovi njih i pitaj ?
spY je napisao/la:
Nazovi njih i pitaj ? :)
pa i planiro sam ih nazvati sutra ali hocu da vidim da li ovde iko zna.:r
spY je napisao/la:
Nazovi njih i pitaj ? :)
Sto ce bezveze smetati ljudima kad mu i mi mozemo reci... Ionako bolje znamo od njih kad isporucuju robu :P
pa sta ti mi mozemo ovdje pomoci? :S nijedan post dosad nije od neke pomoci, jedino kao sto je spaj rekao ceakaj jos koji sat pa ih nazovi i pitaj, a to samo za utorak nije istina, jer ja znam neke havere kojima je isto tako pisalo da im treba na neki dan doci al oni nazvali i doslo im skoro odma sljedeci dan... et njih nazovi pa se konsultuj sa njima:)
ewo ja ih sad zwao kazu da ce ti ewo sad odma donijeti

ewo bude mehu cuvara da upali auto i da ti donese i kazu ti da ih cekash ispred haustora ,al izadyi odma ,nece da cekaju hladno je !!!!
skafa je napisao/la:
ewo ja ih sad zwao kazu da ce ti ewo sad odma donijeti :d:d:d:d:d:d

ewo bude mehu cuvara da upali auto i da ti donese i kazu ti da ih cekash ispred haustora ,al izadyi odma ,nece da cekaju hladno je !!!!:d:d;D;D
e stvarno si car:P:D:D:D
Skafa "w" sux.
Autore teme mislis da clanovi gamers.ba portala znaju bolje od radnika firme u kojoj si narucio ,dobar si =)
100kaa je napisao/la:
Skafa "w" sux.
Autore teme mislis da clanovi gamers.ba portala znaju bolje od radnika firme u kojoj si narucio ,dobar si =)
Pa htjeo sam znati ako je neko od vas narucivao koliko je cekao na isporuku.Ne znam sta je tu cudno.

marko6666666 je napisao/la:
Pa htjeo sam znati ako je neko od vas narucivao koliko je cekao na isporuku.Ne znam sta je tu cudno.

meni doso odma :S, ceko 2-3 dana..., iz tuzle dosao u mostar..
neznam u cemu je tebi problem, pc ti je u tuzli, ...

marko6666666 je napisao/la:

Jel mora znacit da ce svima isto bit ?
100kaa je napisao/la:
Skafa "w" sux.
"w" is cool xD !!!

kazu meho prespo xD nije ga top mogao probudit xD !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.